- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.556
- 35
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.841
Doktora gidecektin canım gittin miCuma 73.6 dı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora gidecektin canım gittin miCuma 73.6 dı
Yok canım cesaret edemedimDoktora gidecektin canım gittin mi
Extra bişey yapıyor musun yeşilçay yoğurt kürü filanYok canım cesaret edemedim
İyiyim cok sükür bir ara hic halim yoktu
Ara ara yapıyorum bırakıyorum devamlı yapınca etkısi olmuyorExtra bişey yapıyor musun yeşilçay yoğurt kürü filan
Canım yoğurda zencil zerdeçal tarçın da koy ye ı da çok güzel verdiyorAra ara yapıyorum bırakıyorum devamlı yapınca etkısi olmuyor
Yogurda pul biber limon atıp yedim yatmadan
Yag yakımına iyi geliyor
Yesil cay ictim ara ara
Simdide ara da aksam yogurda yulaf koyup yiyorum baska yemek yemiyorum oda iyi geldi agır agır verdim iste biraz
emlakçı öyle demiş pazartesi banka avukat tayin edecekmiş tapu yetişirse pazartesi yoksa salı en geç bakalım inşallah doğrudurCanım
Bugün satılıyor mu ev
çok iyi canım bende hemen hemen aynı verdim 2 haftada bu hafta daha çok dikkat etmem lazımKızlar 15 günde 3.2 kilo vermişim aslında 4 ü hedefliyordum ama olsun
Hayirli olsun canim.emlakçı öyle demiş pazartesi banka avukat tayin edecekmiş tapu yetişirse pazartesi yoksa salı en geç bakalım inşallah doğrudur
BravooooKızlar 15 günde 3.2 kilo vermişim aslında 4 ü hedefliyordum ama olsun
Sonlara doğru az gidiyor canım benim yeni diye başlarda fazla olurBravoooo
Çok iyi
Bende tartıldım 300 grbenim artık çok az az gidiyor
inşallah sağol istediğimizin biraz altında oldu ama önemli olan tayin olduğumuz yere gitmeden halletmekti onun için bizim elimize kalan kısmı 224 olacakmış emlakçının payı çıkıncaHayirli olsun canim.
Satmak istiyordun zaten.
Bu surec yaradi size oyleyse.
Kaca satiyorsunuz
Evet canım dikkatli olalım gitsin kilolarçok iyi canım bende hemen hemen aynı verdim 2 haftada bu hafta daha çok dikkat etmem lazım
Bravo canım çok iyi sonuçKızlar 15 günde 3.2 kilo vermişim aslında 4 ü hedefliyordum ama olsun
Bravoooo
Çok iyi
Bende tartıldım 300 grbenim artık çok az az gidiyor