- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 36
-
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.181
diştir tuceHep öyleydi bayadır eline serin salatalık veriyordum havuç acaba üşüttü mü korktum o yüzden
Evine taşın sağlıkla otur çok güzel oldu bence iyiki aldın . Biz şimdi hep iyiki diyoruz
37.5 şuan takip edeceğim bakalım inşallah diştir üşütmüş filan olsun istemiyorum. Birde yA ek gıdaya başladık ooo dedim çok iyi gidiyor yemek istiyordu bu ara yemek istemiyor hiç birşeye ağzını açmıyor çok yorucu oluyor bu yüzdendiştir tuce
Diş ateşi sürekli olmaz arada geçer yine başlar kontrol et uzun sürerse götür canım
37.5 şuan takip edeceğim bakalım inşallah diştir üşütmüş filan olsun istemiyorum. Birde yA ek gıdaya başladık ooo dedim çok iyi gidiyor yemek istiyordu bu ara yemek istemiyor hiç birşeye ağzını açmıyor çok yorucu oluyor bu yüzden
Kaç TL ödeyecektiniz bozaSağol Tuğçe. Kira ödemeye üzülüyordum. Biraz zorlanırız ilk seneler ama kendi evimiz şükür. Allah dileyen herkese kısmet etsin.
Benim oğlanın emmek istemesi ancak rüyalarda hiç öyle bir isteği yokDiş zamanı olur öyle. Sonra düzelir merak etme. Emmek isteyebilir bu ara bol bol.
Geçmiş olsun cnm37.5 şuan takip edeceğim bakalım inşallah diştir üşütmüş filan olsun istemiyorum. Birde yA ek gıdaya başladık ooo dedim çok iyi gidiyor yemek istiyordu bu ara yemek istemiyor hiç birşeye ağzını açmıyor çok yorucu oluyor bu yüzden
Ayyyy daha karar veremedimGünaydınAnnene ne aldırmaya karar verdin
Geçmiş olsun minik kuşaOğluş yataktan huzursuz kalktı ilk kez böyle oldu yA mutsuz ateşi de var zor kahvaltı yaptık ona ilaç içirdim ama çok zorlanıyorum ilaç içirirken . Şimdi biraz uyuyacak
Geçmiş olsun canımOğluş yataktan huzursuz kalktı ilk kez böyle oldu yA mutsuz ateşi de var zor kahvaltı yaptık ona ilaç içirdim ama çok zorlanıyorum ilaç içirirken . Şimdi biraz uyuyacak
Tuçe ılık duş aldır canım hem rahat da uyurOğluş yataktan huzursuz kalktı ilk kez böyle oldu yA mutsuz ateşi de var zor kahvaltı yaptık ona ilaç içirdim ama çok zorlanıyorum ilaç içirirken . Şimdi biraz uyuyacak
Aynı durumdayız kara kara düşünüyorum. hatta sabah haplarla beslenseydik yemek yemeseydik ne güzel olurdu diye düşünürken buldum kendimiBu gün ne yemek yapsam hiç bir fikrim yok