Bugün ne aldin kaç tl harcadin

diştir tuce
Diş ateşi sürekli olmaz arada geçer yine başlar kontrol et uzun sürerse götür canım
37.5 şuan takip edeceğim bakalım inşallah diştir üşütmüş filan olsun istemiyorum. Birde yA ek gıdaya başladık ooo dedim çok iyi gidiyor yemek istiyordu bu ara yemek istemiyor hiç birşeye ağzını açmıyor çok yorucu oluyor bu yüzden

Diş zamanı olur öyle. Sonra düzelir merak etme. Emmek isteyebilir bu ara bol bol.

Selam Kızlar
Kahvaltı yaptık ortalığı topladım
Eşimle oğlum oynuyorlar birazdan uyku saati gelir Uyuturum
Eşim akşamüstü dövmeciye gidecek gene, akşam yemeğine yetişemez sanıyorum o yüzden kendime göre bişiler yapacağım

o gitmeden bi markete çıkarız oğlanla tek başıma iken istediğim gibi alamıyorum. Hafta sonu yasak var yumurta domates salatalık yeşillik vs almam gerek pazara gidemedim bu hafta

Şimdi kargo geldi. Görümcem eşime babalar günü hediyesi göndermiş. Eşimin bebekliği, benim bebekliğim, kızımız ve üçümüzden oluşan fotoğrafları birleştirip çerçeveletmiş. Geç kaldı biraz diyor bir de allah herkese böyle görümce nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…