- 8 Şubat 2011
- 16.403
- 27.671
- Konu Sahibi pure hazel
- #68.161
Geleyim benide sallaGünaydın babamızı işe yolcu ettik balkonda salıncak sallanıp uyumaya çalışıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geleyim benide sallaGünaydın babamızı işe yolcu ettik balkonda salıncak sallanıp uyumaya çalışıyoruz
Günaydın sarılasın geldi sanaGünaydınnnnnnnnnnnnn
Cnm araba modelini düşürmeniz iyi değil bence.evi kredi ile alın daha iyi. İyi araba bul ak ikinci elde de zor. Arabalarda Fiyatlar çok saçma Şuan.2 gündür bakıyorduk kızlar içeri telefonu şarja takmaya gittim eşim vazgeçmiş geldim ki almıyoruz diyor bana . Araba bakmış 200 Bin km deki 2009 model Honda’lar 90 bin TL diyor . Hayat standardımızı düşüremeyiz şuan diyor . Bizim ev sahibi satsın burayı alırım diyor. Adam tam bir ikizler Burcu
GünaydınAnnene ne aldırmaya karar verdinGünaydın
Oğluş yataktan huzursuz kalktı ilk kez böyle oldu yA mutsuz ateşi de var zor kahvaltı yaptık ona ilaç içirdim ama çok zorlanıyorum ilaç içirirken . Şimdi biraz uyuyacak
Elini yüzünü kollarını ayaklarını filan yıkadım 2 gün önce aşı olmuştu o yüzden tüm duş aldırmadım kollarının altına başına bez koydum. 38.2 diIlık bi duş iyi gelir belki Tuğçe. Biraz suyla oynat. Rahatlasın bebe. Çok mu yüksek ateşi?
oyyy kuzuuuOğluş yataktan huzursuz kalktı ilk kez böyle oldu yA mutsuz ateşi de var zor kahvaltı yaptık ona ilaç içirdim ama çok zorlanıyorum ilaç içirirken . Şimdi biraz uyuyacak
Elini yüzünü kollarını ayaklarını filan yıkadım 2 gün önce aşı olmuştu o yüzden tüm duş aldırmadım kollarının altına başına bez koydum. 38.2 di
Anneme resim atmıştım sabah diyor ki bu diş Çıkarma tipi haberin olsunoyyy kuzuuu
Bu dönem diş dönemi tuce ondandır 38 i geçmedikçe korkma geçerse dr götür canım
Calpol ün tadı güzel benimkiler bayılırdı bir kaşık daha isterlerdi
Duş aldır rahatlar geçmiş olsun
Bende öyle biliyordum ebe neden 3 gün duş yasak dedi çözemedim kiAşıdan sonra duş aldırabilirsin sıkıntı yok. Sadece verem aşısından sonra yasak ki seninki geçti onu. Oynat suyla bol bol. Geçer inşallah hemen rahatlar bebiş.
Evine taşın sağlıkla otur çok güzel oldu bence iyiki aldın . Biz şimdi hep iyiki diyoruz6:15’te uyandı kücük. Ne işi varsa o saatte. Şimdi uyuyor zilli. Kıymalı patates yemeği yaptım o uyurken. Bir de corba yaparım akşama doğru. Tek yenmez o şimdi.
Birikimleriniz bereketli olsun inşallah. Şu evin içine girseydik, alıncaklar bitseydi de ben de tekrar başlasam keşke :)
ağzı akıyor mu bişeyleri kemirme çabasında mıAnneme resim atmıştım sabah diyor ki bu diş Çıkarma tipi haberin olsun
Hep öyleydi bayadır eline serin salatalık veriyordum havuç acaba üşüttü mü korktum o yüzdenağzı akıyor mu bişeyleri kemirme çabasında mı