Bugün ne aldin kaç tl harcadin

2 gündür bakıyorduk kızlar içeri telefonu şarja takmaya gittim eşim vazgeçmiş geldim ki almıyoruz diyor bana . Araba bakmış 200 Bin km deki 2009 model Honda’lar 90 bin TL diyor . Hayat standardımızı düşüremeyiz şuan diyor . Bizim ev sahibi satsın burayı alırım diyor. Adam tam bir ikizler Burcu
Cnm araba modelini düşürmeniz iyi değil bence.evi kredi ile alın daha iyi. İyi araba bul ak ikinci elde de zor. Arabalarda Fiyatlar çok saçma Şuan.

Gunaydın kızlar dun aksam ruyamda bile bezelye ayikladim :KK70:
Herhalde yemeden doydum kendilerine :KK70:
Ama cok guzeldi topladigi gibi getirmisler
Dun is yeri ile ilgili bir haberi 2. Ye duydum cok saskinim insallah 2side yalandir.
Is yerine sivil geliyoruz dikkat ediyorum ama evler karisinca kirlenmisti kotla geldim toplanti varmis hic icim rahat degil ya :KK70:

Ilık bi duş iyi gelir belki Tuğçe. Biraz suyla oynat. Rahatlasın bebe. Çok mu yüksek ateşi?
Elini yüzünü kollarını ayaklarını filan yıkadım 2 gün önce aşı olmuştu o yüzden tüm duş aldırmadım kollarının altına başına bez koydum. 38.2 di

6:15’te uyandı kücük. Ne işi varsa o saatte. Şimdi uyuyor zilli. Kıymalı patates yemeği yaptım o uyurken. Bir de corba yaparım akşama doğru. Tek yenmez o şimdi.

Birikimleriniz bereketli olsun inşallah. Şu evin içine girseydik, alıncaklar bitseydi de ben de tekrar başlasam keşke :)

Oğluş yataktan huzursuz kalktı ilk kez böyle oldu yA mutsuz ateşi de var zor kahvaltı yaptık ona ilaç içirdim ama çok zorlanıyorum ilaç içirirken . Şimdi biraz uyuyacak
oyyy kuzuuu
Bu dönem diş dönemi tuce ondandır 38 i geçmedikçe korkma geçerse dr götür canım
Calpol ün tadı güzel benimkiler bayılırdı bir kaşık daha isterlerdi 😄😄😄😄
Duş aldır rahatlar geçmiş olsun 🙏🙏

Elini yüzünü kollarını ayaklarını filan yıkadım 2 gün önce aşı olmuştu o yüzden tüm duş aldırmadım kollarının altına başına bez koydum. 38.2 di

Aşıdan sonra duş aldırabilirsin sıkıntı yok. Sadece verem aşısından sonra yasak ki seninki geçti onu. Oynat suyla bol bol. Geçer inşallah hemen rahatlar bebiş.

oyyy kuzuuu
Bu dönem diş dönemi tuce ondandır 38 i geçmedikçe korkma geçerse dr götür canım
Calpol ün tadı güzel benimkiler bayılırdı bir kaşık daha isterlerdi 😄😄😄😄
Duş aldır rahatlar geçmiş olsun 🙏🙏
Anneme resim atmıştım sabah diyor ki bu diş Çıkarma tipi haberin olsun🤣

6:15’te uyandı kücük. Ne işi varsa o saatte. Şimdi uyuyor zilli. Kıymalı patates yemeği yaptım o uyurken. Bir de corba yaparım akşama doğru. Tek yenmez o şimdi.

Birikimleriniz bereketli olsun inşallah. Şu evin içine girseydik, alıncaklar bitseydi de ben de tekrar başlasam keşke :)
Evine taşın sağlıkla otur çok güzel oldu bence iyiki aldın . Biz şimdi hep iyiki diyoruz

X