Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Aynı durumdayız kara kara düşünüyorum. hatta sabah haplarla beslenseydik yemek yemeseydik ne güzel olurdu diye düşünürken buldum kendimi :rolleyes:
Ayyy yok ben yemek yemeyi ve yapmayı çok seviyorum bu güzelliklerden mahrum kalmak istemem😂😂Ama ne yapacagımı bilmemek çok kötü
Aslında diyette olmak çok kötü yoksa tavuklu pilav şahane olurdu şu an😄😄

Ayyy yok ben yemek yemeyi ve yapmayı çok seviyorum bu güzelliklerden mahrum kalmak istemem😂😂Ama ne yapacagımı bilmemek çok kötü
Aslında diyette olmak çok kötü yoksa tavuklu pilav şahane olurdu şu an😄😄
yapan olsa ben de yemeyi severim :olamaz: evet ne yapacağını bilememek kötü çocuk olunca da iyi beslensinler diye geçiştiremiyosun. Yoksa bana bir tost çay yeter:KK39:

Pazartesi canım yok kız ne 3 4 kilosu o kadar sanmıyorum bugün de regl oldum pazartesiye kadar şişkinlik gider inşallah
Aaa regl olduğun iyi olmuş pazartesiye kadar gider şişkinlik
Ben ilk başladığımda 1 haftada 2 kilo vermiştim ilk zamanlar çabuk veriliyor
Şimdi zorlanıyorum bi ara yürüyüş spor yapıyordum 2 haftadır onuda yapamıyorum😑

Esim geliyor aksama yine göc var :KK70:
Kv ztn cok kaldin git artik demis sabah hastahane isleri vardi sonuclari almadan gondermis cantasina bir miktar para koymuslar is durumu sorunlu diye yolda fark etmis ama alamayiz cok sukur simdilik bir sorunumuz yok
Arada kizsamda -oda bana kiziyordur iyi niyetimizi hic kaybetmedik ya dusunmeleri yeter aile bilmeleri yeter

Aaa regl olduğun iyi olmuş pazartesiye kadar gider şişkinlik
Ben ilk başladığımda 1 haftada 2 kilo vermiştim ilk zamanlar çabuk veriliyor
Şimdi zorlanıyorum bi ara yürüyüş spor yapıyordum 2 haftadır onuda yapamıyorum😑
Evrt ilk zamanlar kilo kolay gidiyor ama sende bırakma diyeti nasıl kilo aldığımın farkına varamıyoruz sonra

Durduk yere masraf çıktı. Kapının kilidi bozuldu. 35lira harcadık.

Pazarda manavda toplam 60lira harcadık.
Dolmalık biber ve bamya aldım ,haftalık menüye eklerim. Ne yemek yapılacak derdi bitmiyor🤔

A101den yağlı pişirme kağıdı,streç film ve 50li eldiven aldım 16 lira.
Eldiven 9.5 krs a düşmüştü 15liradan.

Evde epey maske var kullan at tarzında. 2li veya 3lu takıyorum hatta.
1litre kolonya
1litre dezenfektan var.
Çok dikkat etmemiz gereken dönemlerdeyiz.
Çin aşı çalışmalarında ikinci faza gectik diye resim paylaşmış

X