- Konu Sahibi pure hazel
Bugün birşey almadım, harcama yapmadım. Sabah nöbete gidiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar
Biz küçük bir haftasonu kaçamağı için yola çıktık
Nereye gidicez bilmiyorum, suprizmis
Haftasonu herşey esimdenmis :)
Çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
Sağol canım, hiçbir şeye karışmak yok diye evden çıkarken söz verdirdi eşim:) ben tabi müdahale ederim sonuçta eve dönünce maaşa kadar koca 3 hafta variyi tatiller
Gereksiz harcamalardan kaçinin orada![]()
Bende yarin lahmacun söylemeyi düşünüyorum avmden erken gelirsekSabah esim marketten nugget kola cips kuruyemis cikolata falan almis
Ivir zivir yemeyi cok seviyor ne kadar tutmus sormadim
Aksamda pizza getirttik 39 lira tuttu
Sinav gorevim olunca yemek yapmadim pizzayla gecisturdik
Ya biz disaridan yemeyi cok seviyoruz haftada 2-3 gun disaridan yiyoruz.onu kissak harcama bayagi azalacak ama esim o kadar calisiyorum istedigim gibi yemek istiyorum diyor benimde isime geliyorBende yarin lahmacun söylemeyi düşünüyorum avmden erken gelirsek
Bizimde öyleydi özellikle nöbet çıkışlarımızda hiç halim olmuyor diye yapmak istemiyordum. Şimdi azalttım. Gerçi yaz günü daha çok çıkıyorsun. Kışın evde olmayı daha çok seviyorum onunda etkisi var. Eşimde çok şükür yemek seçmez ne yapsam yer. İyi kötü yapıyorum artık.Ya biz disaridan yemeyi cok seviyoruz haftada 2-3 gun disaridan yiyoruz.onu kissak harcama bayagi azalacak ama esim o kadar calisiyorum istedigim gibi yemek istiyorum diyor benimde isime geliyor![]()
Biz yemege cikmasakta disaridan cok getittiriyoruzBizimde öyleydi özellikle nöbet çıkışlarımızda hiç halim olmuyor diye yapmak istemiyordum. Şimdi azalttım. Gerçi yaz günü daha çok çıkıyorsun. Kışın evde olmayı daha çok seviyorum onunda etkisi var. Eşimde çok şükür yemek seçmez ne yapsam yer. İyi kötü yapıyorum artık.
Aynen benim eşim de etçi ve sebze pek pişmiyor ya da iki üç çeşit sebzeden başka yemiyor dışarıdan pizza söyleriz ya da dışarıda et yeriz ama multinet olmasa bütçemiz yok dışarıda yemek içinBiz yemege cikmasakta disaridan cok getittiriyoruz
Esin ne guzel yemek secmiyormus.bnm esim etcil bir insan sebze yemeklerini hic sevmez o yuzden yemek skntili bizde.
Sen kartını değerlendiriyormuşsun ama öyle olsa bende değerlendiririmAynen benim eşim de etçi ve sebze pek pişmiyor ya da iki üç çeşit sebzeden başka yemiyor dışarıdan pizza söyleriz ya da dışarıda et yeriz ama multinet olmasa bütçemiz yok dışarıda yemek için