Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydin herkese
Benim kurs iptal okulda sinav varmis
Yarin benimde sinav görevim var
Bugun pazar yapacagim
Bakalim sebze meyvede durumlar ne

Bende yarin lahmacun söylemeyi düşünüyorum avmden erken gelirsek
Ya biz disaridan yemeyi cok seviyoruz haftada 2-3 gun disaridan yiyoruz.onu kissak harcama bayagi azalacak ama esim o kadar calisiyorum istedigim gibi yemek istiyorum diyor benimde isime geliyor :KK66:

Ya biz disaridan yemeyi cok seviyoruz haftada 2-3 gun disaridan yiyoruz.onu kissak harcama bayagi azalacak ama esim o kadar calisiyorum istedigim gibi yemek istiyorum diyor benimde isime geliyor :KK66:
Bizimde öyleydi özellikle nöbet çıkışlarımızda hiç halim olmuyor diye yapmak istemiyordum. Şimdi azalttım. Gerçi yaz günü daha çok çıkıyorsun. Kışın evde olmayı daha çok seviyorum onunda etkisi var. Eşimde çok şükür yemek seçmez ne yapsam yer. İyi kötü yapıyorum artık.

Merhabalar şimdi bitirdim yazdıklarınızı okumayı. Biz de genelde dışarıda yiyoruz benimde bu durum işime geliyor. Eşim şehir dışındayken multineti çok birikmişti yazmıştım sizlere de. 1000 -1200tl idi. Market alışverişi ve dışarıda sabah akşam yedik :) 430tl ye indi bugün.
Marketten ihtiyaçları aldım hatta ihtiyaç olmayanı da. Aslında market alışverişi Nasıl yapılır iyice öğrenmem lazım:) kosla aldım halı için ama halıya ilerde bir şey dökülürse diye:) inşallah dökülmez makinaya kosla atılıyor mu çamaşırlara onu bilemediğim için arkadaşlara sorup öyle alalım dedim eşime. Calgon aldım ÇAMAŞIR makinam kireçlendi gibi kapağı beyazları. Yarın temizlikçi gelecek 165tl ödeyeceğim. Ekonomi olsun diye üç hafta da bir gelecek.ama bu hafta matketten aldıklarımızı pişiririm sadece ekmek alırız

Bizimde öyleydi özellikle nöbet çıkışlarımızda hiç halim olmuyor diye yapmak istemiyordum. Şimdi azalttım. Gerçi yaz günü daha çok çıkıyorsun. Kışın evde olmayı daha çok seviyorum onunda etkisi var. Eşimde çok şükür yemek seçmez ne yapsam yer. İyi kötü yapıyorum artık.
Biz yemege cikmasakta disaridan cok getittiriyoruz
Esin ne guzel yemek secmiyormus.bnm esim etcil bir insan sebze yemeklerini hic sevmez o yuzden yemek skntili bizde.

Biz yemege cikmasakta disaridan cok getittiriyoruz
Esin ne guzel yemek secmiyormus.bnm esim etcil bir insan sebze yemeklerini hic sevmez o yuzden yemek skntili bizde.
Aynen benim eşim de etçi ve sebze pek pişmiyor ya da iki üç çeşit sebzeden başka yemiyor dışarıdan pizza söyleriz ya da dışarıda et yeriz ama multinet olmasa bütçemiz yok dışarıda yemek için

Benimkide etçi
Ama ben çok güzel yemekler yapar mezeler hazirlarim
Baligi da guzel yaparim:hamarat::super:
Kendisi ister pizza da yaparim hamburger de
Gider balik pazarindan kalamar alir balik alir beraber yapariz
Yazin haftasonlari mangal yakariz . Çiğköfte yapariz.

Bi ara hamilelik ve loğusalik dönemimde özellikle hicbirseye elimi sürmedim ve sürekli disardan yedik
Anladimki hem sagligimiz bozuldu hemde coookk masrafli oldu
Simdi arada bir kaçamak yapiyoruz o da çok yorgun olursak yada para bizi dürterse:KK70:
Size tavsiyem hanimlar
et yemeklerini izgarayi pizzayi balik pisirmeyi biran önce ögrenin:KK37:

Valla ne yapsam yiyor. Bende et ürünlerini çok sevmem. Hiç sesini çıkarmaz. Et pek yapmam ben. Bakliyat ve sebze. Balık severim fırınlarız büyük balık alırsak. O yapar fırında balığı. Dün ıspanak vardı mesela. Önceki gün barbunya. Bir önce karnabahar. Hamurişi bende severim, yaparım da.

Back