• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya gercekten cok olmuş ama. O kadar harcama yapmayin tek kalemde

Panduf, bandana, vucut sprey,losyon ve kremi gereksizdi. Ama alisverise cikinca herseyde gozum kaliyor. Daha gozumun kaldigi seyler vardida sonra alirim diye durdurdum kendimi. Esim biraz tutumlu olsa uyarsa işe yarayacakta o da harcamicaksak niye para var kafasinda :D ama kendine birsey almaz gariban :D
Bitek faturalar kismindan kismaya calisiyorum gereksiz su, elektirik harcamamaya az seyle makina calistirmamaya filan dikkat ediyorum.

Ay bi uyumuşum kızlar. Başım ağrıyordu ne iyi geldi. Ay çok güldüm. Bizde yemeği çöplerden toplicaz artık ve pazar dağılınca kalanları almaya çıkıyoruz anlaşıldı mı :)))))

Ay bi uyumuşum kızlar. Başım ağrıyordu ne iyi geldi. Ay çok güldüm. Bizde yemeği çöplerden toplicaz artık ve pazar dağılınca kalanları almaya çıkıyoruz anlaşıldı mı :)))))
Olurrr, kate çöpteki son kullanma tarihi geçmiş yiyeceklrrden misafirlerine yemek menusu hazırlıyor, mutlaka izlemelisin :))))

Kizlar iyi aksamlar bugun sadece yol parasi verdim. baskada harcama yok.onumuzdeki haftalarda hic markete ugramayi dusunmuyorum.herseyim var .bu ayi cikaririm insallah
Pazarimida annem yapmis sagolsun
Mandalina
Muz
Sogan
Patates
Domates
Maydanoz
Karalahana
Domates
Herseyimi almis yoksa bn manavdan alacaktim.pazar bize uzak o yuzden ya marketten ya manavdan aliyoruz yada annemgile gittigimizde oradaki pazardan aliyorum.Herseyden cok cok almis en az 2 hafta gider bunlarda ;)

Ben böyle zamansiz aciktigimda mikrodalgaya iki patates atiyorup. Pişınce soyup ortasina kaşar rendeliyorum bahart serpip 2 dk daha mikrodalgaya atiyorum. Ohh kumpir tadinda. Bazen ketcapla yiyorum yaninda kola
Of çok iyi fikirmiş ama bende mikrodalga yok. Fırında hep yapmaya niyetim vardı ama. Bi ara denicem. Kahvaltı gibi atıştırdım biraz.

Aksamdan üc tepsi poğacâ yaptim buzluga attim. Mikrodalgada isitip oglumun eline veriyorum yiyor:hamarat:
Bugun herhalde hiç harcama yapmam
Doglgaz daha gelmedi cok merak ediyorum
170 eksi hesap varmis ek derle onu kapatalim diyoruz. Masraf cikti:KK43:

Aksamdan üc tepsi poğacâ yaptim buzluga attim. Mikrodalgada isitip oglumun eline veriyorum yiyor:hamarat:
Bugun herhalde hiç harcama yapmam
Doglgaz daha gelmedi cok merak ediyorum
170 eksi hesap varmis ek derle onu kapatalim diyoruz. Masraf cikti:KK43:
Bnde dogalgazi merak ediyorum bebegim olunca hep acikti bu ay.
Ne eksi hesabi maastan mi eksiye girmistin

Back