- Konu Sahibi pure hazel
- #241
Hahhahaha :))) sanki ben böyle birşey anımsar gibiyim yaaBende de tuhaf bi cimrilik oluştu. Hasta filan olmayalim da. Kadinin biri cimrilikten ölmüş. Süt parasi yüzunden kalp krizi geçirmiş filan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhahaha :))) sanki ben böyle birşey anımsar gibiyim yaaBende de tuhaf bi cimrilik oluştu. Hasta filan olmayalim da. Kadinin biri cimrilikten ölmüş. Süt parasi yüzunden kalp krizi geçirmiş filan![]()
Ay hatırlamaya çalışıyodum yardımcı oldun tamam tamam hatırladım :))aaa tabi biliyorum onu,dünyanın en cimri kadını o... ev vergisi vermmemek için 2 çocuğu ile köhne otellerde yaşıyordu :)))
Ya gercekten cok olmuş ama. O kadar harcama yapmayin tek kalemde
Olurrr, kate çöpteki son kullanma tarihi geçmiş yiyeceklrrden misafirlerine yemek menusu hazırlıyor, mutlaka izlemelisin :))))Ay bi uyumuşum kızlar. Başım ağrıyordu ne iyi geldi. Ay çok güldüm. Bizde yemeği çöplerden toplicaz artık ve pazar dağılınca kalanları almaya çıkıyoruz anlaşıldı mı :)))))
Şu japon olan di mi.Olurrr, kate çöpteki son kullanma tarihi geçmiş yiyeceklrrden misafirlerine yemek menusu hazırlıyor, mutlaka izlemelisin :))))
Evet japondu.Şu japon olan di mi.
Ay bir kabustu o yani. Şok olarak izlemiştim onu
Ben böyle zamansiz aciktigimda mikrodalgaya iki patates atiyorup. Pişınce soyup ortasina kaşar rendeliyorum bahart serpip 2 dk daha mikrodalgaya atiyorum. Ohh kumpir tadinda. Bazen ketcapla yiyorum yaninda kolaBi acıktım ben ya. Ne yicemde bilemiyorum
Of çok iyi fikirmiş ama bende mikrodalga yok. Fırında hep yapmaya niyetim vardı ama. Bi ara denicem. Kahvaltı gibi atıştırdım biraz.Ben böyle zamansiz aciktigimda mikrodalgaya iki patates atiyorup. Pişınce soyup ortasina kaşar rendeliyorum bahart serpip 2 dk daha mikrodalgaya atiyorum. Ohh kumpir tadinda. Bazen ketcapla yiyorum yaninda kola
Bnde dogalgazi merak ediyorum bebegim olunca hep acikti bu ay.Aksamdan üc tepsi poğacâ yaptim buzluga attim. Mikrodalgada isitip oglumun eline veriyorum yiyor
Bugun herhalde hiç harcama yapmam
Doglgaz daha gelmedi cok merak ediyorum
170 eksi hesap varmis ek derle onu kapatalim diyoruz. Masraf cikti![]()
Eşimin maas karti -500e kadar veriyor. 170 eksi var. Onu yatirip kapatacagiz eksiyeBnde dogalgazi merak ediyorum bebegim olunca hep acikti bu ay.
Ne eksi hesabi maastan mi eksiye girmistin
Hi anladim ekside olmasaydiniz onunlada alirdin 1 gramEşimin maas karti -500e kadar veriyor. 170 eksi var. Onu yatirip kapatacagiz eksiye
EvetHi anladim ekside olmasaydiniz onunlada alirdin 1 gram
Kismet degilmis artik