• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bu hafta 4 aile misafirim var kizlar ilkini agirladim cok sukur geri kaldi 3.simdiden 140 tl market yapmisim 1ocaktan beri not aliyorum.ki bunlar kalici urunler degil cogu tukendi.
Keske her gun misafirim olsa hic harcamayi dusunmuyorum icimden gecen olursada Allahim köreltsin bu hissi, yeterki memnun kalsinlar misafir 10 kismetle gelir 1ini yer 9unu birakir..

Bizde dun balik yaptik yanina bol salata cok guzel oldu
Simdi bile canim istedi :kk77:
Balik cok seviyoruz ama 2 haftada 1 falan aliyorum :bicak:
Bizde cok seviyoruz.
Oğlum bile hiç burun kıvirmadan yer. Yalniz cogunlukla hamsi yiyor. Buyuk balik midesini kaldiriyor herhalde cikariveriyor:anne:

Havalarin böyle gitmesi balik sezonunu mahvetti. Gecen yil haftada 2-3 alirdim bu yil 1 kez ancak.
Havalar bir an önce normallessin:KK43:

Bizde cok seviyoruz.
Oğlum bile hiç burun kıvirmadan yer. Yalniz cogunlukla hamsi yiyor. Buyuk balik midesini kaldiriyor herhalde cikariveriyor:anne:

Havalarin böyle gitmesi balik sezonunu mahvetti. Gecen yil haftada 2-3 alirdim bu yil 1 kez ancak.
Havalar bir an önce normallessin:KK43:
Bizde en cok hamsiyi seviyoruz
Diger buyuk baliklardan arada aliyoruz ama ne bilim hamsi ekmek arasi salatayla cok guzel oluyor
Buyuk baliklari oyle ekmeksiz yemeyi seviyorum

Günaydın dün benimde canım çok çekti komşu yapmış koktu :) balıgı çok severim bakalım haftaya ayarlayacagım biraz para atabilirsek kenara

ben hiç evde balık yapmadım :(
kokusundan çok rahatsız oluyoruz
balık satan yerlerde pişirtip alıyoruz
evimize çok yakın olan balıkçı kapandı bu sene doğru düzgün hiç balık yemedik
bir de hamsi kuşu en sevdiğim, onu da herkes yapmıyor

ben hiç evde balık yapmadım :KK43:
kokusundan çok rahatsız oluyoruz
balık satan yerlerde pişirtip alıyoruz
evimize çok yakın olan balıkçı kapandı bu sene doğru düzgün hiç balık yemedik
bir de hamsi kuşu en sevdiğim, onu da herkes yapmıyor
Mum yak canım yaparken kokuyu azaltıyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum :)

Sigarayı bıraktığımdan beri harcamam yok sanki. Dün 15 tl harcadım eve gelirken ekmek, kaşar, bir iki de abur cubur aldım. Bugün evdeyim şimdilik. Akşam annemlere gideriz belki. Eşim vaktinde gelirse. Bu ayı çıkaramayabilirim diyordum çok şükür çıkacak galiba :)

Sigarayı bıraktığımdan beri harcamam yok sanki. Dün 15 tl harcadım eve gelirken ekmek, kaşar, bir iki de abur cubur aldım. Bugün evdeyim şimdilik. Akşam annemlere gideriz belki. Eşim vaktinde gelirse. Bu ayı çıkaramayabilirim diyordum çok şükür çıkacak galiba :)
Ne mutlu sana canım

Back