- Konu Sahibi pure hazel
- #2.221
Sağol canım inş devam edebilirim. Öyle bi illet ki bu sigara hala tam bıraktığımı söyleyemiyorum aslında :) her an başlayabilirim diye korkuyorum kendimdenNe mutlu sana canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım inş devam edebilirim. Öyle bi illet ki bu sigara hala tam bıraktığımı söyleyemiyorum aslında :) her an başlayabilirim diye korkuyorum kendimdenNe mutlu sana canım
İnşallah bırakırsınSağol canım inş devam edebilirim. Öyle bi illet ki bu sigara hala tam bıraktığımı söyleyemiyorum aslında :) her an başlayabilirim diye korkuyorum kendimden
Birkaç kez kullandım ptt yi. Bi sorun yaşamadım ben.Ptt hic kullanmadim aslinda doğrusu o . Simdi verdim kargoya 50 tl ücret odedim . Diğer sefee ptt denicem teşekkürler
onemli degil ne demek bn eskiden hep diger kargolara verrdm kucucuk cikolata kutusu bile kac liraya gtmisti ptt cidden uygun.gelecek sefere denemenizi tavsiye ederimPtt hic kullanmadim aslinda doğrusu o . Simdi verdim kargoya 50 tl ücret odedim . Diğer sefee ptt denicem teşekkürler
Iyi yapmis benceKizlar yakinda dogum gunum var
Esim diyorki simdi hediye alsam begenmezsin kumbarana 200 tl atim anlasalim diyor
Ne kadar odun ya![]()
200 tl mi ? Hemen kabul et benim doğum günüme de az kaldıKizlar yakinda dogum gunum var
Esim diyorki simdi hediye alsam begenmezsin kumbarana 200 tl atim anlasalim diyor
Ne kadar odun ya![]()
Biz baştan anlasmistik, gram altın alirsin diyeKizlar yakinda dogum gunum var
Ne kadar odun ya![]()
Hahahha süpersin tatlım ya bende böyle yapıcam artık :))Biz baştan anlasmistik, gram altın alirsin diye
Altını almis bir miktarda nakit verdi
Bence en güzel hediye
Dersim azdi bugun erkenden eve geldim
Evi süpürüp sildim
Bakici teyzemiz de mutfagin ve salonun penceresin i temizledi.
Esim nöbetten gec geldi kahvalti yaptik hep beraber.
Haftasonu baliğa davetliyiz
Eşimin isyerinden arkadsi karadenizliymis memleketten balik gelmis bizi davet etmisler haftasonu gidicez inşallah.
Aksamustü balikciya gidicez yinede . Bugün aklima koydum illa alinacak. Birde ne yemek pisiricem cilesinden biktim ben
Birazda mandalin alayim diyorum guzel varsa markette.
Bizim adam biraz uyusun uyaninca cikariz
gram az oldu diye düşünüyordum ama Allahtan TL'de verdi, yoksa az oldu diye söylenirdim kesin :))Hahahha süpersin tatlım ya bende böyle yapıcam artık :))
Evet çeyrek süper olur. Bi dahakine öyle yapsın :) bana çiçek alıp duruyo benimki sıkıldım yazık kaç para. Çeyrek alsın bari aynengram az oldu diye düşünüyordum ama Allahtan TL'de verdi, yoksa az oldu diye söylenirdim kesin :))
Benim ki kitap almıştu geçen yılEvet çeyrek süper olur. Bi dahakine öyle yapsın :) bana çiçek alıp duruyo benimki sıkıldım yazık kaç para. Çeyrek alsın bari aynen
çeyrek olabilir mantıklıEvet çeyrek süper olur. Bi dahakine öyle yapsın :) bana çiçek alıp duruyo benimki sıkıldım yazık kaç para. Çeyrek alsın bari aynen
En azından değişiklik yapıyor merak ediyorsun :) bana son zamanlarda sadece çiçekBenim ki kitap almıştu geçen yıl
Önceki yılda ince bakır bi bileklik almıştı çok zarifti bakalım bu yıl ne alacak ?
ne kadarlık evlisin canımEn azından değişiklik yapıyor merak ediyorsun :) bana son zamanlarda sadece çiçek
Biz de her yıl kutlamayız sevmez öyle dogum günü yıl dönümü vs geçen yıl da dogum günümden 2 gün önce aldı arada bir ufak hediyeler alır bi kaç ay önce kupa almış bana üstünde adımız yazılı :)bende hep kazak vs alıyorfum bu yıl değişiklik yaptımEn azından değişiklik yapıyor merak ediyorsun :) bana son zamanlarda sadece çiçek
Hahahah ya evet çiçek hoş ama soluyor yazık. Ekimdeydi doğum günüm ondada canlı çiçek almış ben canlı çiçek bakamam uğraşamam soldu gitti. Ben zor beğenirim diye başka bişe almak istemiyoda. Zaten alışverişimizi beraber yapıyoruz diyo. Hak veriyorum da. Senin mantık güzelmiş tatlım. Ben bunu gündeme getirebilirim bir araçeyrek olabilir mantıklı
ama ben eşimden ne kadar az istersem o az oldu diye düşünüp daha fazlasını yapma gayretine giriyor :)
bana hiç çiçek almaz, çünkü biz bunu da yıllar önce konuştuk
ilk sevgililer günümüzde aldığı yapay bir gül var her özel günde sen bunu getir parasını bana ver diye konuştuk yıllar önce, kaç yıldır öyle yapıyor garibim
geçen doğum günümde diyorki çiçek alırdım ama sen sevinemiyorsun ki buna
ya böyle bakınca tam bir odun gibi oldum ama ben çiçeğe verilen paraya çok acıyorum, çiçeğe de acıyorum yazık