- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi pure hazel
- #2.181
kesinlikle öyle yap pratiklik aynı zamanda tasarruf

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle öyle yap pratiklik aynı zamanda tasarruf
ya ben de sigara kullanıyorum, son zamanlarda bırakma çabam da oldu ama heniz başarılı olamadımBugünü para harcamadan kapattım umarım eşimde sigara dışında para harcamamıştır :)sigarayı bıraksın diye çırpındım 1 yıl ama nafile
devlet hastanelerinde sigara bıraktırma poliklinikleri var, su an işyerinden bir arkadaşım gidiyorBırakamıyor ki çok denedi kendide çok rahatsız ama bırakamıyor panik atagı artıyor bıraktıgı dönemlerde
8 paket 35 tl ye çok uygunmuş dün ben alamadım pahalı geldi 22.90 tl 1 kilosu bize en yakın şok dolmuşla 40 dk :/sabah kahvaltı 3,50 TL
şok markette çay indirimliydi 8 paket aldım 35,68 TL
başka harcamam yok, şu saatten sonra da olmaz sanırım
mesaideyim ben çıkana kadar her yer kapanır zaten![]()
lipton doğu karadeniz bardak poşet çay aldıklarım8 paket 35 tl ye çok uygunmuş dün ben alamadım pahalı geldi 22.90 tl 1 kilosu bize en yakın şok dolmuşla 40 dk :/
İyi yapmışsınızlipton doğu karadeniz bardak poşet çay aldıklarım
1 paketi 25'li olandan.
biz misafirden misafire demleme çay yapıyoruz, pek aramız yok normal çayla
fiyatı uygun görünce markette ne kadar varsa aldım ben de:)
Aa gercekten mi. Öyle bir haber duymadim ama .neden öyle olmus kiRabbim isteyen herkesi ev sahibi yapsın kiracı olmak gerçekten çok zor
yaklaşık 5 yıl önce eminevime gidip görüşmüştük, nasıl bekleyeceğiz o kadar zaman derken zaman su gibi akıp gitti, biz ne ev aldık ne birşey
kredi sorunu olanlar için düşünülebilir
o zamanki şartlarda benim aklıma yatmıştı ama son günlerde kesinlikle güvenip girmem
yarın kimin ne olacağı belli olmayan bir ortamda bilemiyorum ya bana güven vermiyor
banka faizleri de yine yükselmiş. 1,14 ten 1,25e çıkmış konut kredisi.
valla çok pis isyan edesim var ama neyse hayırlısı diyip susuyorum
Zamlarin etkisiya bu ay çok enteresan şekilde herşeye daha fazla para gidiyor
8 günde geçen ayın yarısı kadar mutfak harcaması yapmışım ve ortada büyük hiç bir şey, stokluk bir ürün, kasap yok
günlük ufak tefek ihtiyaçlar![]()
Ellerine saglıkElmali kurabiyemi de yaptim![]()
cnm hangi çay indirimde bende baktim yarın çay stogum olsunsabah kahvaltı 3,50 TL
şok markette çay indirimliydi 8 paket aldım 35,68 TL
başka harcamam yok, şu saatten sonra da olmaz sanırım
mesaideyim ben çıkana kadar her yer kapanır zaten![]()
ohh miss kahve yapıyorum kap gel kurabiyeleriElmali kurabiyemi de yaptim![]()
Sabah baktım canım iş bankasıAa gercekten mi. Öyle bir haber duymadim ama .neden öyle olmus ki
Canım dökme değilcnm hangi çay indirimde bende baktim yarın çay stogum olsun
Hepsini aldın demek :) bi sene çay almazsın artık şekerimCanım dökme değil
Lipton doğu Karadeniz bardak poşet çay 25li
İkili alimda tanesi 4,46 TL
Yok kuzum 8 adet aldım fazla olsa alırdım da :)Hepsini aldın demek :) bi sene çay almazsın artık şekerim