• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

markete gitti a101e kırmızı mercimek almak için ama ithalmiş:işsiz:almadım
diğer marketten aldım 1kg 5 tl. pudra sekeri ve bitter çikolata aldım. patlamıs miısır indirimdeydi aldım. 15 lira harcadım.
çorbamı da koydum ocaga:kahve:
Ben de bimden aldım kırmızı mercimek. Menşei türkiye adres istanbul tuzla. 1 kg 4.25e almışım.

Bende ilkez nohut ve bulgur aldım bimden saban marka dün nohutu pişirdim çok güzel pişti ve lezzetliydi
Ben de bulgurunu çoook beğeniyorum. Lezzetli buluyorum.

Nohutu düdüklü tencerem olmadığı için düzgün pişiremedim sanırım hep sert kaldı. Hep dediğim de iki kere :KK53: düdüklü alana kadar nohut işini rafa kaldırdım:KK48:

Baktım canım şimdi ben saban markalı kuru fasülye nohut ve bulgur kullanıyorum üçü de yerli üretim. Büyük ihtimalle kırmızı mercimek de yerlidir
Ben bir ara bimin nohutunu almistim cok hosuma gitmisti
Buzlugumda azaldi alip koysam iyi olur

Nohutu düdüklü tencerem olmadığı için düzgün pişiremedim sanırım hep sert kaldı. Hep dediğim de iki kere :KK53: düdüklü alana kadar nohut işini rafa kaldırdım:KK48:
Onceden isliyor musun

Ben akşamdan ısladım 12 saat kadar suda durdu sonra iyice yıkayıp 35 dk düdüklüde kısık ateşde pişirdim

1 litre sut portakal limon 2 kg koy yoğurdu aldım 15 tl harcadim. yemekler hazir yarina da kuru fasulye yapcam geceye dogru uykum gelmezse bugunden pisirirm

ben nohutu 1 gün önce 1 kilonun tamamini ıslatıp ertesi gün hepsini haslayip fazlaligi dondurucuya atiyorum. sonradan pratik oluyor. normalde köyden gelir bulgurum. ama ben a101 in bulgurunu beğeniyorum sebzeli pişirince harika oluyor.
Bende böyle yapayım o zaman :) bize ufak bi kase kuru nohut yetiyor yemek için ıslayınca 2 katına çıkıyor

Rabbim isteyen herkesi ev sahibi yapsın kiracı olmak gerçekten çok zor
yaklaşık 5 yıl önce eminevime gidip görüşmüştük, nasıl bekleyeceğiz o kadar zaman derken zaman su gibi akıp gitti, biz ne ev aldık ne birşey
kredi sorunu olanlar için düşünülebilir
o zamanki şartlarda benim aklıma yatmıştı ama son günlerde kesinlikle güvenip girmem
yarın kimin ne olacağı belli olmayan bir ortamda bilemiyorum ya bana güven vermiyor
banka faizleri de yine yükselmiş. 1,14 ten 1,25e çıkmış konut kredisi.
valla çok pis isyan edesim var ama neyse hayırlısı diyip susuyorum

Back