- 7 Kasım 2017
- 16.738
- 40.959
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #2.161
canım bende yerel bi markette 7kg 20tlye gördüm biraz önceŞirketin yakinindakinde kalmamış
Ama buradaki yerel markette de fiyatı 22 tl
normalde de çok pahalı değil o zaman sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende yerel bi markette 7kg 20tlye gördüm biraz önceŞirketin yakinindakinde kalmamış
Ama buradaki yerel markette de fiyatı 22 tl
normalde de çok pahalı değil o zaman sanki
Ben de bimden aldım kırmızı mercimek. Menşei türkiye adres istanbul tuzla. 1 kg 4.25e almışım.markete gitti a101e kırmızı mercimek almak için ama ithalmişalmadım
diğer marketten aldım 1kg 5 tl. pudra sekeri ve bitter çikolata aldım. patlamıs miısır indirimdeydi aldım. 15 lira harcadım.
çorbamı da koydum ocaga![]()
bimde yarın indirim var brosürde gördüm. acaba türk malımıBen de bimden aldım kırmızı mercimek. Menşei türkiye adres istanbul tuzla. 1 kg 4.25e almışım.
Görmedim broşürü ben de bakayım bibimde yarın indirim var brosürde gördüm. acaba türk malımı![]()
Baktım canım şimdi ben saban markalı kuru fasülye nohut ve bulgur kullanıyorum üçü de yerli üretim. Büyük ihtimalle kırmızı mercimek de yerlidirbimde yarın indirim var brosürde gördüm. acaba türk malımı![]()
Bende ilkez nohut ve bulgur aldım bimden saban marka dün nohutu pişirdim çok güzel pişti ve lezzetliydiBaktım canım şimdi ben saban markalı kuru fasülye nohut ve bulgur kullanıyorum üçü de yerli üretim. Büyük ihtimalle kırmızı mercimek de yerlidir
Ben de bulgurunu çoook beğeniyorum. Lezzetli buluyorum.Bende ilkez nohut ve bulgur aldım bimden saban marka dün nohutu pişirdim çok güzel pişti ve lezzetliydi
Ben bir ara bimin nohutunu almistim cok hosuma gitmistiBaktım canım şimdi ben saban markalı kuru fasülye nohut ve bulgur kullanıyorum üçü de yerli üretim. Büyük ihtimalle kırmızı mercimek de yerlidir
Onceden isliyor musunBen de bulgurunu çoook beğeniyorum. Lezzetli buluyorum.
Nohutu düdüklü tencerem olmadığı için düzgün pişiremedim sanırım hep sert kaldı. Hep dediğim de iki keredüdüklü alana kadar nohut işini rafa kaldırdım
![]()
Ben akşamdan ısladım 12 saat kadar suda durdu sonra iyice yıkayıp 35 dk düdüklüde kısık ateşde pişirdimBen de bulgurunu çoook beğeniyorum. Lezzetli buluyorum.
Nohutu düdüklü tencerem olmadığı için düzgün pişiremedim sanırım hep sert kaldı. Hep dediğim de iki keredüdüklü alana kadar nohut işini rafa kaldırdım
![]()
Evet canım sıcak suya koyup bir gece beklettim ikisinde deOnceden isliyor musun
Bende böyle yapayım o zaman :) bize ufak bi kase kuru nohut yetiyor yemek için ıslayınca 2 katına çıkıyorben nohutu 1 gün önce 1 kilonun tamamini ıslatıp ertesi gün hepsini haslayip fazlaligi dondurucuya atiyorum. sonradan pratik oluyor. normalde köyden gelir bulgurum. ama ben a101 in bulgurunu beğeniyorum sebzeli pişirince harika oluyor.
Hepsi aynı olmuyor maalesef. Yeşil mercimek hepsinde ithal. Kırmızı da öyleydi diye almadığımı hatırlıyorum.Baktım canım şimdi ben saban markalı kuru fasülye nohut ve bulgur kullanıyorum üçü de yerli üretim. Büyük ihtimalle kırmızı mercimek de yerlidir
Düdüklüsüz zor canım :SEvet canım sıcak suya koyup bir gece beklettim ikisinde de
kesinlikle öyle yap pratiklik aynı zamanda tasarrufBende böyle yapayım o zaman :) bize ufak bi kase kuru nohut yetiyor yemek için ıslayınca 2 katına çıkıyor