- 8 Nisan 2015
- 384
- 95
- 98
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.081
Rabbim yardımcınız olsun umarım alırsınız evinizi :) emin evimi araştırdınız mı benim bi çok akrabam oradan aldı evi
Biz fuzuleve girdik canim kuraamiz cikmadi bu ay artk kismet onumuzdeki aylaraRabbim yardımcınız olsun umarım alırsınız evinizi :) emin evimi araştırdınız mı benim bi çok akrabam oradan aldı evi
Canim nasil bir sistem bahseder misin.Biz fuzuleve girdik canim kuraamiz cikmadi bu ay artk kismet onumuzdeki aylara
Canim simdi bankada 90 milyara mesela 20 milyar faiz oluyor diye dusunursek ki degisir bu artabilir de.Canim nasil bir sistem bahseder misin.
Eminevimi de merak ediyorum
Evet mAlesef birgun hüküm giydimBizimki her ay kura cekiliyor mesela.. :) hakkimizda hayirlisi olsun 25 yildir olunca herkeste mulk sahibi olunca cazip geliyor. Ama ne olursa olsun riski fazla almamak lazm bu hersey ici gecerli. Gidip direk 300 tl ye filan girmekte mantikli gelmez benim icin.. kredi de de goze alamam bunu. Banka da babamin oglu degil dokuyor faizi veriyor garantiyi tabi :) ama bizim hayatimiz garanti degil is durumu vs. O oyuzden her zaman kararli sabirli olmakta fayda var. Bu arada banlanmistin gozunaydin gelmissin :)
Mapus zordurEvet mAlesef birgun hüküm giydim
AynenMapus zordur
Onu da duydum :) inşallah canım Rabbim yar ve yardımcın olsunBiz fuzuleve girdik canim kuraamiz cikmadi bu ay artk kismet onumuzdeki aylara
Kendin bilirsin canım benim kardeşim kuzenlerim vs akrablardan 8 kişi aldı 3 ayrı ildenTeşekkür ederim ALLAH hepimizin yardımcısı olsun... Ben biraz peşinat biriktirdikten sonra mecburen kredi çekeceğim.
emin evim vs... gibi uygulamalar beni biraz korkutuyor .
Sagol canim valla nabalim faizin yanina yaklasilmiyor :)) Allah hepimizin yardimcisi olsun herkese bi ev nasip etsin bizede insallahhhOnu da duydum :) inşallah canım Rabbim yar ve yardımcın olsun
Aslinda değerlendirmek lazim.Kendin bilirsin canım benim kardeşim kuzenlerim vs akrablardan 8 kişi aldı 3 ayrı ilden
Amcam krediyle aldıgına pişman
Normalde sigara kullaniyormusun :) butceye zarar o yuzden dedim sadecw :):)
İnşallah hayırlıysaSagol canim valla nabalim faizin yanina yaklasilmiyor :)) Allah hepimizin yardimcisi olsun herkese bi ev nasip etsin bizede insallahhh
Yok canim bu emoji hosuma gidiyor sadeceNormalde sigara kullaniyormusun :) butceye zarar o yuzden dedim sadecw :):)
Dimi şu emir veren agir abiler gibiYok canim bu emoji hosuma gidiyor sadece
Aslinda değerlendirmek lazim.
Kenarima para ayirabilen girmeli bencede. Diger turlu bekle bekle yok. Hic olmassa cikiyor eline nakit para geliyor ona gorede yol aliyorsun. Istanbulda evlendigimiz de ilk 850 kira verdik faturasi isinmasi vs cabasi. Sora 1.000 cikti ev degistirdim 3 kere. Kiraci olmak kolay degil hakkaten.her yeni evde yeni masraf sartlsr vsBiz çok istedik ama malesef nasip olmadı kuzenim 60.000 tl lik bir ev aldı diğer kuzenim ise 80.000 tl lik dayımlar 140.000 tl lik kardeşimse 90.000 tl lik herkes bütçesine uygun olanı aldı şimdide çok huzurlular az odası var ama olsun kira derdim yok dedi kuzenim evi 2+1 çocukları yok 90 metre kare
Rabbim herkese nasip etsin
Ben 1+1 eve 500 tl veriyorum evi görsen bide banyo oda kadar mutfak salon kadar odalar ufak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?