Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hoşgeldin canım. Saçmasapan bi konu yani. Kim nasıl isterse öyle yapar düğününü. Görüşünü belirtmişsen saygı duymak düşür herkese. Neyse 1 gün iyiymiş yine

Bu sistemi -fuzulev-eminev- bende merak ediyorum. Hep gidip şubelerine görüşmek istedim ama hepte bir tereddütüm oldu :S

Bu sistemi -fuzulev-eminev- bende merak ediyorum. Hep gidip şubelerine görüşmek istedim ama hepte bir tereddütüm oldu :S
Git gorus kafandaki soru isaretlerini sor.bizde bi cok gidip gorustuk ama sonuca kavustursmadik ancak bu zamana karar kildik fuzulevde. Eminevimde cok ev sahibi var ama sartlari da cok biraz evle ilgili konuma gore dort dortluk elindeki paraya gore evler degisiklik gosterir
Benm icin fuzuleve aklim da uydu acikcasi karar kildim.
Kat mulkiyeti kat irtifaki tapusu vs bircok sartlar var.. onceden bu kadar kapsamli istemiyorlsrdi sartlari ama simdi biraz daha artti. Eminevmde. Tabiki alaninda guvencesi isteniyor hem ama adam diyelim konum olarak hep kacak yapinin ve hisseli tapunun oldugu yer de evi nabacaksin? Bircok yer yeni gelisiyor yeni yeni kentsel donusumler oluyor. Kafana hangisi yatarsa yap. Bulundugu yere ve sartlara gore degisiklik gosterir

Benm odememdeki en hassas noktam alacagim para neyse taksitimde o olmali.. lamucimiye gerek yok diger turlusune yanasmadim
Bu yatti kafamiza. Komisyon neyse pazarligini yap vadeni sec ve taksitlen
Hayirlisiyla insallah

bulunduğum ilde de şubeleri var eminevim ,fuzulev vs.. Benimde çekincelerim var şahsen ama duyuyoruz çevreden ordan aldık diye de... dişimizden tırnağımızdan ayırıp ALLAH korusun birde kaybetmek var ... Ben o yüzden yapabildiğim kadar biriktirmeye gayret ediyorum sonrasıda biraz ailem ve krediyle halletcem inşallah

Evet bi görüşmem lazım bakalım en yakın zamanda diyim o zaman. Sağol bilgilendirmelerin de güzel oldu

Evet bi görüşmem lazım bakalım en yakın zamanda diyim o zaman. Sağol bilgilendirmelerin de güzel oldu
Bak bide birilerine vesile olursan sana da komisyon veriyorlar :)) 500 tl filan bize ysrdmci olan allah razi olsun istemedi.Ta idigin olursa komisyon 5 milyarsa 3 olabiliyor aklinda olsun iyi pazarlik yapin

Bak bide birilerine vesile olursan sana da komisyon veriyorlar :)) 500 tl filan bize ysrdmci olan allah razi olsun istemedi.Ta idigin olursa komisyon 5 milyarsa 3 olabiliyor aklinda olsun iyi pazarlik yapin
Hahaha :)) tamam seninkinden alacak olursam bulurum inş seni :)))

Mesela sen katildin. Komsun da katilmak istedi.. gidin beraber kendin de katildigin icin vesile parani onlar veriyor zaten benm amcamin oglu bile almsti baska biseydendi ama.. Zaten arkadasin vermiyor onlar veriyor.. buda bi istir
Almassa der seki ben istemiyorum arkadasa uygun bisey yapin yeni giren icin iyi oluyor sana komisyon indirimi

Valla canim 25 yildir aksamayinca binlerce ev sahibi olunca cazip geliyor insana. Zarasa bi cok seyde zarar imkanin var.Ya Allah bismillah diyoruz giriyoruz :)) bakalim insallah. Diyorumki fazla riske girmemekte fayda var her zaman.

Biz eminevimden memnun kalmadık. Bir akrabamızda aynı soru işaretleri ile sisteme katıldı ve ayrıldı
Biz çok uzun süre kura bekledik, bu arada sisteme sonra katılanlara peşpeşe kura çıktı, açıkçası midemiz bulandı. Bu arada 1, 5yıla yakın zaman geçti istediğimiz evin fiyatı katkat arttı, zor bela çıktık
Akrabamızda bir kaç yıl sonra girdi, kura beklerden vakit kaybetti, o kavga dövüş parasını aldı o kadar zorlandıkı anlatamam.
Ayrıca, .... adı altında çeşitli paraların bence faizden farkı yok, öyle bir dunya ztn yok.

Coğu kisiden de bu tarz yorumlar aldim bende canim.
İste herseyin artisi eksisi oluyor

Malesef borçlarımız var ailelerimizden yardım talepinde bulunmak gibi bir durumumuz yok şuan eşimin maaşından fazla giderimiz var

Coğu kisiden de bu tarz yorumlar aldim bende canim.
İste herseyin artisi eksisi oluyor

Beklemek şu an çok yanlış piyasalar karışık 6 ayda 50 bin artan evler var.
sisteme sonradan dahil olan herkesin peşpeşe kura çıkmasıda soru işareti oluşturuyor.
ve ayrılma istediğimizde parayı zor alıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…