- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.121
Hım. Evet işte böyle yorumları okuyuncada direkt vazgeçiyorum. Hayırlısı ne bileyim. Teşekkürler bilgiler içinBeklemek şu an çok yanlış piyasalar karışık 6 ayda 50 bin artan evler var.
sisteme sonradan dahil olan herkesin peşpeşe kura çıkmasıda soru işareti oluşturuyor.
ve ayrılma istediğimizde parayı zor alıyoruz
Emin evimde soyle bir işleyiş var sanırım. Taksitlendirdigin ayın ortasında en geç alıyorsun paranı, daha önce de kurada çıkması tamamen şans işi.Biz eminevimden memnun kalmadık. Bir akrabamızda aynı soru işaretleri ile sisteme katıldı ve ayrıldı
Biz çok uzun süre kura bekledik, bu arada sisteme sonra katılanlara peşpeşe kura çıktı, açıkçası midemiz bulandı. Bu arada 1, 5yıla yakın zaman geçti istediğimiz evin fiyatı katkat arttı, zor bela çıktık
Akrabamızda bir kaç yıl sonra girdi, kura beklerden vakit kaybetti, o kavga dövüş parasını aldı o kadar zorlandıkı anlatamam.
Ayrıca, .... adı altında çeşitli paraların bence faizden farkı yok, öyle bir dunya ztn yok.
Emin evimde soyle bir işleyiş var sanırım. Taksitlendirdigin ayın ortasında en geç alıyorsun paranı, daha önce de kurada çıkması tamamen şans işi.
Emin evime girilirken bence, hesabını tahattur edilen ayda paranı alacak şekilde yapacaksın, önce çıkarsa sa şansına artik
benimde su 27 elektrik 57 geldi. elektrik geçen ay 60 idi. çamaşır makinesini az calistridim. ve üstelik 6 saat fırın çalıştırdım. normalde firin kullanmam pek.Arkadaşlar kat irtifaki ne demek.
Bu arada su faturam 32 gelmiş cok cok şükür
Aslinda benim fırıni avilen degistirip a plus almaliyim. Çünkü hergün firın ve mikrodalga çalişiyorbenimde su 27 elektrik 57 geldi. elektrik geçen ay 60 idi. çamaşır makinesini az calistridim. ve üstelik 6 saat fırın çalıştırdım. normalde firin kullanmam pek.
Süre 2 yıl yani 24 ay içinde ya kurada çıkmalısınız yada biriken paranızı iade etmek zorundalar eşimin arkadaşına 2 yıl kurada çıkmadı ona biriken parasını ve ödediği peşinatı geri verdiler bizim çevremizde genelde emin evim tercih ediliyor son 5 yılda bir çok tanıdıgımız aldı ama sorun yaşamadılar bilmiyorum sanş meselesi galiba antalyadaki kuzenime 1.ayda Konyada ki kuzenime 22. ayda dayıma ise 1.senesinde çıktıYa bu eminevimi bizde cok dusunduk ama bilemedik ya
Tanidigim biri 3-4 yildur kura cikmasini bekliyor
Ne bilim bana gore degil ben daha garanticiyim
peki ne kadar geliyor faturanAslinda benim fırıni avilen degistirip a plus almaliyim. Çünkü hergün firın ve mikrodalga çalişiyor
ben bugün eve gidince bitmek üzere ihtiyaçlarımı listeleyeceğim.Bugün para harcamamayı planlıyorum
45-60 arasi değişiyorpeki ne kadar geliyor faturan
Allah allah ben yanlis mi biliyorum acabaSüre 2 yıl yani 24 ay içinde ya kurada çıkmalısınız yada biriken paranızı iade etmek zorundalar eşimin arkadaşına 2 yıl kurada çıkmadı ona biriken parasını ve ödediği peşinatı geri verdiler bizim çevremizde genelde emin evim tercih ediliyor son 5 yılda bir çok tanıdıgımız aldı ama sorun yaşamadılar bilmiyorum sanş meselesi galiba antalyadaki kuzenime 1.ayda Konyada ki kuzenime 22. ayda dayıma ise 1.senesinde çıktı
Bende bir okul defteri aldım ve 2 haftadır herşeyi yazıyorum günlük neye ne kadar vermişiz gibi bide şekeri sabunu vs açtıgım tarihi yazdım ne kadar gidecek diyeben bugün eve gidince bitmek üzere ihtiyaçlarımı listeleyeceğim.
5 yıl içinde yakın çevremden 6 kişi aldı sorunsuz aldılar bu senede teyzem ve halamlar girdi teyzeme 5 .çekilişte ev çıktı bütçesi 75.000 tl ev arıyor şuanAllah allah ben yanlis mi biliyorum acaba
Bir ogretmen arkadasimda bu sekilde yapiyordu
Yarin gorunce tekrar sorayim
Bayadir bekliyorlardi ama son durumu epeydir sormuyorum
Hatta o beni tesvik etti anlatti ama ben tam icime sinmeyince kredi cekip aldik evi
Ya canim biraz durumuna gore degisiyor iste. Mesela en fazla 2 ...4 sene de cikma zorunlulugu da var yani paran birikiyor vazcayarsan komisyonu vermeyebilirler sadece. O da bi sistem kuruyor ve bu sisteme giriyorsun dogal olarak. Ama kendi parani veriyor evet. Girdigin vadeye ve paraya degsiiyor tamamen. Buda kendi terch hakkin.. oyle ya da boyle kredi cekmek istemeyen bekliyor iste. Sozlesmeyi iyi okuayacaksin bilgileneceksin yani gozu kapali kimse girmek istemezSüre 2 yıl yani 24 ay içinde ya kurada çıkmalısınız yada biriken paranızı iade etmek zorundalar eşimin arkadaşına 2 yıl kurada çıkmadı ona biriken parasını ve ödediği peşinatı geri verdiler bizim çevremizde genelde emin evim tercih ediliyor son 5 yılda bir çok tanıdıgımız aldı ama sorun yaşamadılar bilmiyorum sanş meselesi galiba antalyadaki kuzenime 1.ayda Konyada ki kuzenime 22. ayda dayıma ise 1.senesinde çıktı
Bizede aynı fırını neredeyse hiç kullanmıyorum kettle da kaldırdım ama yine 50 tl gelmiş elektrik ssaatimiz çok eski bide eşim diger odada sigara içip bilgisayarda oyun oynuyor45
45-60 arasi değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?