- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #2.041
Cigeri çok severim ama eşim kokusuna bile dayanamaz et alacaksak dana kuşbaşı veya kıyma alırCanim bu keci kasabindan aldim ben
Birde 2 kisiyiz diye ufak aldim
Bir tabak cikti
Ama bitiremedik ben patateale yaptim.
Ilk defa yapmama ragmen guzel oldu
Canim bunun kokusu olmadi...Cigeri çok severim ama eşim kokusuna bile dayanamaz et alacaksak dana kuşbaşı veya kıyma alır
:) teşekkür ederim alma fırsatı olunca alıp deneyeyimCanim bunun kokusu olmadi...
Ben patatesle karistirdim
Enfes oldu azcik baharat...
Cigeri çok severim ama eşim kokusuna bile dayanamaz et alacaksak dana kuşbaşı veya kıyma alır
Kavururken cok az kimyon ocaktan indirmeye yakin da 1 kasik un koyarsaniz hic kokmuyor cok da lezzetli oluyorCanim bunun kokusu olmadi...
Ben patatesle karistirdim
Enfes oldu azcik baharat...
Teşekkür ederim :) haftaya kendim oglum için az alayım bütçe ayırıpKavururken cok az kimyon ocaktan indirmeye yakin da 1 kasik un koyarsaniz hic kokmuyor cok da lezzetli oluyor
Tursili kullanırsan nasıl olduğunu yazarmisinBugün ki harcamam
Tursil 7.5 kg 20.95 a 101 den
3 bazlama bimden 5.25
TabikiTursili kullanırsan nasıl olduğunu yazarmisin
Çok pahalı herşeyBugün pazara çıktık aldıklarımız ; patates soğan brokoli karnabahar pırasa portakal mandalina bazlama
35 tl tuttu :/
Bende ilk kez aldım, henüz açmadım cnm performansını çok merak ediyorum :))Tursili kullanırsan nasıl olduğunu yazarmisin
Engellenmişpure hazel nerdesin?
İndirim bitmeden biriniz kullanıp fikrini söylerse bende almak istiyorum
Sanırım indirim bitene kadar ben yeni paketi açmam daha. Yarım deterjanım henüz var.İndirim bitmeden biriniz kullanıp fikrini söylerse bende almak istiyorum
Gerçi sıvısını kullanıyorum o fena değil
Aaa niye engellenmiş ki
Ben birazdan açacagım canım birikmiş çamaşırım varİndirim bitmeden biriniz kullanıp fikrini söylerse bende almak istiyorum
Gerçi sıvısını kullanıyorum o fena değil
Aaa niye engellenmiş ki
Bekliyorum yorumunu canimBen birazdan açacagım canım birikmiş çamaşırım var
Kısa programda attım canım gayet iyi gibi duruyor kuruyunca leke kalıp kalmadıgı belli olur ama siyahlarda beyaz sabun lekesi kalmadı kokusunu da çok begendimBekliyorum yorumunu canim
Toz kullanmıyorum ama bunu yarın alacagim fiyatı çok uygunKısa programda attım canım gayet iyi gibi duruyor kuruyunca leke kalıp kalmadıgı belli olur ama siyahlarda beyaz sabun lekesi kalmadı kokusunu da çok begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?