- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
-
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.961
Borç vermiyoruzki babamınız hayrına dagıtıyoruz resmen eşim yüzünden şimdi akıllandı tekrar birikim yapmaya başladık çok şükür yinede kaynım laf sokuyo her fırsatta paran varsa yiyeceksin para niye olmuş yemek için gelde delirmeCanım ama önce kendinizi garantiye almanız önemli hıı ayrıca borç verdiğiniz insanlar size zor gününüzde yardımcı olabiliecekler mi onu da düşünmek lazım
Yaaaaa bak sen ne kadar fenaaaBorç vermiyoruzki babamınız hayrına dagıtıyoruz resmen eşim yüzünden şimdi akıllandı tekrar birikim yapmaya başladık çok şükür yinede kaynım laf sokuyo her fırsatta paran varsa yiyeceksin para niye olmuş yemek için gelde delirme
O zaman ay başına kadar benden ses çıkmayacak canımOlunca atarsın canımmmmm
Olsun kızzzzzz sen yine de ses verrrrO zaman ay başına kadar benden ses çıkmayacak canım
TamamOlsun kızzzzzz sen yine de ses verrrr
Tmm canım ben seni gaza getiririmTamamSiz atın ben de gaza gelirim
Bu seferkini bankadan aldim canim. Yasadigim yerde dovizci uzakta. En yakin ziraat bankasi vardi gişeden aldimCanım dövizi bankadan mı alıyosun bürolardan mı
Ben de yapmak zorundayim artik. Buyuk kumbaraya attigim para deger kaybetti. Temmuzda 1 gri 260a alabiliyorken dun 280e aldimGüzel fikir, ama benim hiç yapamayacağım bisey
Sayende günüm güzel geçecek1500 lira attım kocişim sayesinde
10 sene miOhhhhhhh missssssss❤❤❤
Bizimde bi yerden para gelicek. Bakalım uzun sürmez inşallahhhh
Ayrıca kaynımın borcu vardı 35 grm
15 gramını verdi 20 sini de ayarlicam dedi inşallah çok uzatmaz
Gerçi vereli 10 sene oldu daha 2 ay önce alabildim
Kız napim vermiyor en son eşim iyi bi konuştu ondan sonra bi kısmını verdi10 sene miiyi sabretmissin valla
Haklısın canımBen de yapmak zorundayim artik. Buyuk kumbaraya attigim para deger kaybetti. Temmuzda 1 gri 260a alabiliyorken dun 280e aldimaylik birikenle alirim artik