- 28 Temmuz 2015
- 799
- 1.019
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.921
Hayırlı olsun bileziğin2600 e aldım canım çok sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun bileziğin2600 e aldım canım çok sağol
Teşekkürler canımmmmHayırlı olsun bileziğin
Hayirli olsun cok guzelmis adi ne diye geciyor2600 e aldım canım çok sağol
Güle güle kullanın2600 e aldım canım çok sağol
Zevk meselesi bence fiziki almak kumbarada seni daha çok motive eder hem büyük bir ederide yok evde durmasını engelleyecek bence tabiki canımUzerine biraz daha ekleyip iki gr altin alayim dedim ama bankadan mi alsam fiziki mi alsam karar veremiyorum
Canım işcilik ne kadar alıyolar hiç bilgim yokta benim bu konularda2600 e aldım canım çok sağol
Canım aldığım Adana burması o yğzden bunda işçilik yokkkkCanım işcilik ne kadar alıyolar hiç bilgim yokta benim bu konularda
Çok iyiymis canım güle güle kullanCanım aldığım Adana burması o yğzden bunda işçilik yokkkk
Teşekkürler canım daha iyisi sizlere olur inşallahhhhÇok iyiymis canım güle güle kullan
Teşekkür ederim canımGüzel günlerde kullanın bileziğinizi bende geçtiğimiz yıllarda küçük küçük biiktirip bilezik almıştım. Şimdi 2 bileziğim var kendi başıma aldığım
Ben kapalı kumbaralarda para biriktirmede başarısızım. Cam kavanozda bitiktirip her ay ne toplanmışsa gram yada dolar atıp öyle atıyorum kumbaraya. Bu ay 100 dolar yaptım bile ama 107 lirasını eşim tamamladı.
Bugün 15 attım bu arada
Bende yılbaşında açıcamKumbaram açılmadığı için sayamıyorum yılbaşında öğrenicem inşallah
Adana burması diye geçiyor canımHayirli olsun cok guzelmis adi ne diye geciyor
(aynisindan alacak )
Teşekkür ederim canım
VaysssIyi geceler..48.75 tl kumbaraya attim
Vaysss