- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.901
5 tl attım bereketli olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayanamadim actim kumbarayi mayistan beri
415 tl
40 dolar
10 euro
1 ceyrek birikmiş
Valla daha cok bekliyordum hayal kırıklığına ugradim
Yıl sonunu bekleseydin daha çok olurdu ama yinede mayıstan beri iyi biriktirmişsin hiçte fena değilValla daha cok bekliyordum hayal kırıklığına ugradim
Kenarda biriktirip dovize ya da altina cevirip aticam kumbaraya artik. Hem az para cikti hem de deger kaybetti 415 tlcik
Yaaaa hadi bakalım ne zamandır biriktiriyorsunKumbaramda baya ağırlaşmaya başladı kızlar
Kağıt paralar üstte ve gözüküyor artık
Kumbaraya mayıs ayında başlamıştım canım aslında yılbaşından beri vardı ama düzenli atmıyordum.Yaaaa hadi bakalım ne zamandır biriktiriyorsun
Ben daha yeni başladım okulun açıldığı gün
Yılbaşına kadar açmicam inşallah derin dondurucu parası biriktiricem sen ne yapacaksın parayı
Ay. Canım bence türk paralarıno dövize çevir kumbaraya devam et :)Dayanamadim actim kumbarayi mayistan beri
415 tl
40 dolar
10 euro
1 ceyrek birikmiş
Maşallah canım berektli olsun inşallahDayanamadim actim kumbarayi mayistan beri
415 tl
40 dolar
10 euro
1 ceyrek birikmiş
Uzerine biraz daha ekleyip iki gr altin alayim dedim ama bankadan mi alsam fiziki mi alsam karar veremiyorumAy. Canım bence türk paralarıno dövize çevir kumbaraya devam et :)
Maşallahhhh canım bereketli olsunDayanamadim actim kumbarayi mayistan beri
415 tl
40 dolar
10 euro
1 ceyrek birikmiş
Bayağı biriktirmişsin canım toplam olarak ne kadar para birikmiş oluyorKumbaraya mayıs ayında başlamıştım canım aslında yılbaşından beri vardı ama düzenli atmıyordum.
düşüncem bebek olana kadar biriktirmekti kumbaradan çıkan TL lerle altın alıcam dövizler kalacak seneye tekrar bir kumbara böyle devam iste
Bereketli olsun fotoğrafini paylassana gozumuz gonlumuz acilsinKızlar bu arada yazdım mı hatırlamıyorum ama 2 gün önce 10 grm bilezik aldım
2600 e aldım canım çok sağolBereketli olsun fotoğrafini paylassana gozumuz gonlumuz acilsin
Ne kadara aldin
Kumbaram açılmadığı için sayamıyorum yılbaşında öğrenicem inşallahMaşallahhhh canım bereketli olsun❤❤
Bayağı biriktirmişsin canım toplam olarak ne kadar para birikmiş oluyor
Burası. BEni motive ediyor çok iyi oldu