- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.215
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.881
1 tl attım bereketli olsun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalararkadaşlar merhaba size bir sorum olacak
biz de eşimle kumbarada para biriktirmeye başladık
hatta ağzına kadar doldu geçen saydık 250 tl civarında var
şimdi ben bunları nasıl tümletebilirim ?
Şok a101 falan uğraşmak istemiyor anlamadım bende bakkal falan da yok buralardaMerhabalar
Ben genel de marketlerde tümletiyorum.
Aslında bozuk para onların işine geliyor. Ben 1 liraları 10 lira olacak şekilde bantlıyorum aynı şekilde 50 krşları da 5 lira olacak şekilde. Saymaları da kolay oluyor. Bankadan hiç tümletmedim.Şok a101 falan uğraşmak istemiyor anlamadım bende bakkal falan da yok buralarda
Bankalar tümler mi acaba
ben de genelde marketlere yaptırırım, bankalar uğraşır mı bilemedim.Aslında bozuk para onların işine geliyor. Ben 1 liraları 10 lira olacak şekilde bantlıyorum aynı şekilde 50 krşları da 5 lira olacak şekilde. Saymaları da kolay oluyor. Bankadan hiç tümletmedim.
Ekmek vs alırken cok işe yarıyor canım bende öyle biriktiriyorum yada pazarda harcıyordumAa benimde kumbaram var,bende yazayım 13₺ attım,marketten kalanı
Bizim burdada marketteki kızlar surat asıyolardı bozuk parayı görünce. Bende şimdi kapı girişinin oraya küçük bir çanak koydum.1 liranın altındaki paraları oraya koyuyorum. Her markete gidişimde birazını alıp,küsuratta kullanıyorum. 7,90 tuttu diyelim 90 kuruşu ordan mesela..o zaman ekşitemiyolarda suratlarını. bende paramı tümlete tümlete biriktiriyorum.