- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.661
Günaydınlar
20 TL attım.
20 TL attım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah bereketli olsunGünaydınlar
20 TL attım.
Teşekkür ederim .Maşallah bereketli olsun
Ben atmadım bugün henüz
vay zengin kadınGünaydınlar
20 TL attım.
Muhtemelen önümüzdeki günlerde atamayacağımvay zengin kadın
Çok uygun 12 parça 300 lira şişme yeleği merak ettim bak şimdi eşim için çok aradık bi mont fiyatı para istiyolar bereketli olsun kumbaran daColinste güzel indirim var sweetler aldım 29tlye tshirt vsde 12 parçaya 300tl verdim ama şişme yelekten kışlık yazlık derkrn bir sürü şey aldım.Kaç aydır bişey almıyordum kendime vicdan yaptım çok değil mi diye eşimin başının etini yedim100tl falan attık kumbaraya onları tamamlayıp 1 gram altın istiyorum bu ay.ben maaşımı harcamıyorum çok eşimden harçlıkta alırsam bu ay euroda alcam düşükken
Erkek için 150den aşagı yoktu canım gömlek,tshirt,sweet uygun.Çok uygun 12 parça 300 lira şişme yeleği merak ettim bak şimdi eşim için çok aradık bi mont fiyatı para istiyolar bereketli olsun kumbaran da
Renk çok tatlı ben pembe hastasıyım güle güle kullan teşekkür ederim önemseyip resim attığın içinErkek için 150den aşagı yoktu canım gömlek,tshirt,sweet uygun.
Bende rengini çok sevdim eşimde yelek alalım illa diyodu iyi oldu xs bu kış giyemem artık seneyeRenk çok tatlı ben pembe hastasıyım güle güle kullan teşekkür ederim önemseyip resim attığın için ❤
Evet hamilesin değil mi ama seneyede kalsa o bile bir yatırım çünkü kıyafetler de zamlanıyor ben çocuklara fazladan aldıklarımı ucuz diye aldıklarımı hep bir beden büyük alıyorum yedek bulunduruyorum yeni kıyafetleri çook karlıBende rengini çok sevdim eşimde yelek alalım illa diyodu iyi oldu xs bu kış giyemem artık seneye
Çok mantıklı bencede çocuk kıyafetleri çok pahalı.İstanbuldayken outlet çoktu çok uygun oluyordu burda magaza indirimi çok olmuyırEvet hamilesin değil mi ✌ama seneyede kalsa o bile bir yatırım çünkü kıyafetler de zamlanıyor ben çocuklara fazladan aldıklarımı ucuz diye aldıklarımı hep bir beden büyük alıyorum yedek bulunduruyorum yeni kıyafetleri çook karlı ☺
Bölge olarak söyleyebilirmisin nerede olduğunu Karadeniz Akdeniz gibi bana İstanbul dışında yaşamak çok zor geliyor netten de arada kontrol etÇok mantıklı bencede çocuk kıyafetleri çok pahalı.İstanbuldayken outlet çoktu çok uygun oluyordu burda magaza indirimi çok olmuyır
İstanbulda zeytinburnunda outlet var starcity çok uygundu.zeytinburnunda mango,adil ışıktan 19tlye kumaş pantolon almıştım salı ek indirimi bile var 4 tlye gömlek aldıkBölge olarak söyleyebilirmisin nerede olduğunu Karadeniz Akdeniz gibi bana İstanbul dışında yaşamak çok zor geliyor netten de arada kontrol et
Evet var ben İstanbuldayım biliyorum oraları sen şuan neredesin diye sormuştumİstanbulda zeytinburnunda outlet var starcity çok uygundu.zeytinburnunda mango,adil ışıktan 19tlye kumaş pantolon almıştım salı ek indirimi bile var 4 tlye gömlek aldık