- 28 Temmuz 2015
- 799
- 1.019
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.561
Günaydın kızlar ben de kenara ayırıyorum ufak tefek dolar alacağım bayramdan sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşler yoğun, maaşlar bayramdan önce yatınca bizde bir yoğunluk oldu haliyle.Buralar yine çok sessiz nerdesiniz kızlar
Kumbarayı patlattım valla 1000 küsür para çıktıCanfeb
Whitechocolate-2020
Alya86
sena9797
B Burcak41
p_ritha
T tatlu
cactuslove_
Nerelerdesiniz kızlar neler yapıyorsunuz
ses verin arada topiğe renk gelsin
Bende patlattim 400 lira çıktıCanfeb
Whitechocolate-2020
Alya86
sena9797
B Burcak41
p_ritha
T tatlu
cactuslove_
Nerelerdesiniz kızlar neler yapıyorsunuz
ses verin arada topiğe renk gelsin
Kumbarayı patlattım valla 1000 küsür para çıktı
Yaaaa tahmin etmiştimmm yılbaşına kadar yeni kumbara yapın o haldeBende patlattim 400 lira çıktı
Kumbarayı patlattım valla 1000 küsür para çıktı
Bende patlattim 400 lira çıktı
Ben gezdim çatır çatır yedim iyiki biriktirmisimSizi gidiler siziii
Fotoğraf paylaşsaydınız şevke gelseydik kızlar
NE yaptınız birikinlerinizle
Bayrama gidip gelelim olabilir kumbarayi da zor açtım çok saglammisYaaaa tahmin etmiştimmm yılbaşına kadar yeni kumbara yapın o halde
Hiç bir şey, Devam edeceğim. Ufak ufak atmıştım hep. Şimdi ayda 1000 1500 ayıracağım mutlaka.Sizi gidiler siziii
Fotoğraf paylaşsaydınız şevke gelseydik kızlar
NE yaptınız birikinlerinizle
Ooo iyiymiş birikimin ben hiç o kadar bekleyemiyorum dolar çok inişli çıkışlı ben küçüklerle euro alıcam umarım birgün tatil paradı olucakbu ay ev bakıyoruz stoklarımı çoğaltıyorum sanırım birikim parası kalmıycak ödemelerimi yapıp 4000tl para atmak istiyorum tapu vs kullanırız.Kumbarayı patlattım valla 1000 küsür para çıktı
En sevdiğim kumbara parasıBu defa değişilik olsun dedim kumbaraya 20 Euro aldım kızlar
Bence çeyreğini bozdurma hatta o çeyreği unut :))2 lira atabildim ama bir sorunum var bir ay sonra bir tatil planımız daha var çok eksiğim var güneş gözlüğü sandalet kenarda ki çeyreğimi bozdurmam gerekecek siz neler yapıyorsunuz