- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
-
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.221
Aynen öyle canım nasibi ne zamansa o zaman gelir inşallah senin de istediğin bir zaman diliminde olur.Şuanda istemiyorumda olursa da artık kısmet yapacak bisey yok
Aynen canımAynen öyle canım nasibi ne zamansa o zaman gelir inşallah senin de istediğin bir zaman diliminde olur.
Aklıma gelenleri kişileri etiketledim hiç ses vermiyorlarvalla buralar baya sessizleşti ya
ne güzel birbirimizi teşvik ediyorduk para atmaya kumbaraya
Kızlar bn bebek için tedavi görüyorum bırakın birikimi giden paranın haddi hesabı yok:) saka bir yana bebek olsun da para mühim degilUmay-
@binhuzunluhaz
Whitechocolate-2020
memurhanim
Ceteris paribus
sukufenazz
10nazen
S susuleta
Nerelerdesiniz hanımlar, kumbaralar ne durumda sesiniz çıkmıyor
Bence boşver altın atmayıKızlar ya ben kumbaranın içine gram altını atsam ezilir bükülür mü? Demir ve kağıt para var içinde?
Ben istisnalar hariç hergün yazıyorum kiUmay-
@binhuzunluhaz
Whitechocolate-2020
memurhanim
Ceteris paribus
sukufenazz
10nazen
S susuleta
GünaydınlarrrBende bir kaç kere yazıp sonra uğramayanlardanım buraya Bende kimyasal bir gebelik geçirdim arkadaşlar onunla uğraşıyordum ama galiba bu topiğe gelen gebe kalıyor anlamadım bu işi. Çünkü bende buraya yazdıktan sonra öğrendim.
Birikimleri soracak olursanız toplam 110 tl attım buraya yazmadığım zamanlarda. Sizler ne durumdasınız bakalım?
Bir şey olmaz bence. Ben çeyrek altın bile attım kumbaramaKızlar ya ben kumbaranın içine gram altını atsam ezilir bükülür mü? Demir ve kağıt para var içinde?
Ben burdayım da internetim yoktu gelemedim sizi de çok özledim. Kaçtım mı zannettinizUmay-
@binhuzunluhaz
Whitechocolate-2020
memurhanim
Ceteris paribus
sukufenazz
10nazen
S susuleta
İnşallah hayırlısıyla bir bebeğin olur sağlıcakla kucağına alırsınKızlar bn bebek için tedavi görüyorum bırakın birikimi giden paranın haddi hesabı yok:) saka bir yana bebek olsun da para mühim degil
Arada döviz alıp atabilirsin. Bozuk da at 1 liraları sayması tümletmeşi kolay oluyor. Sayması da zevkliSelam atmadım bugün para
Geçen gün, kısa aralıklarla 100 er TL attım
Hergün atayım 1, 2, 5,10 ama bilmiyorım kararsızım
O şekil atmayınca devamlılık olmuyor
Atınca da , kumbarayı açtığımda 1 TL
50 kuruş. Say say az para çıkar
Gerçekten bilmiyorım
Gerçi 100 er 100 er saymak da eğlenceli olmaz ki kumbarayı açtığımda
Karışık mı atsam
Aman offf
Bıktım sanırım 100 den
Zaten resmen biliyorum içine kaç kere attığımı
Bi kere 200 attım
Bi kere 100
Bayramdan sora da sadece iki kere 100 er attım
Al sana 500
Herkese selam.
Ben maaşı bekliyorum, elimde hiç param kalmadı: (
Kış aylarında ihtiyaçlarımı alamadığımdan yaz aylarında aldığımdan pek birikim yapamıyorum.
27+28+29+30+31 haftanın toplamı 725 TL yi pazartesi kumbaraya atacağım. Tabii ki dövize çevireceğim: )
Umarım dolar çıkmaz.