- 19 Ocak 2015
- 852
- 1.601
- Konu Sahibi sukufenazz
- #1.201
İyi yaptınız.Birde eşime verdiğim 100 TL borcuda geri aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yaptınız.Birde eşime verdiğim 100 TL borcuda geri aldım
Bereketli olsunGünaydın 100 attım yine
TeşekkürlerBereketli olsun
Mobil bankacılıktan da bankadan da döviz bürosundan da alsan bozdursan vergi kesiliyorDövizden vergi derken ?
Döviz bürosundan alırken dolar başı mı yansıtıyorlar
Şaştım bu işe
Hiç hoşuma gitmedi gerçektenMobil bankacılıktan da bankadan da döviz bürosundan da alsan bozdursan vergi kesiliyor
Hoş geldinizAy bende aldım bir kumbara geçenlerde, 100 TL den fazla bozuk attım.
Çantalar cepler sağ sol dolmuş taşmış.
Çok geçmiş olsun.. tekrardan hosgeldin o haldeGünaydınlarrr Bende bir kaç kere yazıp sonra uğramayanlardanım buraya Bende kimyasal bir gebelik geçirdim arkadaşlar onunla uğraşıyordum ama galiba bu topiğe gelen gebe kalıyor anlamadım bu işi. Çünkü bende buraya yazdıktan sonra öğrendim.
Birikimleri soracak olursanız toplam 110 tl attım buraya yazmadığım zamanlarda. Sizler ne durumdasınız bakalım?
Hoşbulduk canım, çok sağol İstemiyorsan korkutucu bir tesadüf tabi senin içinÇok geçmiş olsun.. tekrardan hosgeldin o halde
Benimde suan en büyük korkum hamilelik topik yüzünden tribe girdim. Reglimi 4 gözle bekliyorum hafta sonu olmam lazım
Şuanda istemiyorumda olursa da artık kısmet yapacak bisey yokHoşbulduk canım, çok sağol İstemiyorsan korkutucu bir tesadüf tabi senin için