- 23 Temmuz 2017
- 752
- 1.075
- 27
- Konu Sahibi sukufenazz
- #2.481
Motivasyon düştü sanırım herkeste bende 20tl attım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrr uzun bir süredir kumbarayla ilgilenemedim. Hamileydim ve doğum yaptım. Bunun üzerinde durdum. Zor bir hamilelik oldu o yüzden doğum konusuna odaklanmıştım. Ara ara atmaya devam edeceğim inşallah. Bakamadım ama grup aktif galiba. Hepinize çok teşekkür ederim. Birikimleriniz daim ve hayırlı olsun.
Evet hamile oldugunu hatirliyorum. Zaman o kadar hizli mi gecti ya. Masallah ikinizin sağlığı yerinedir umarim gözünüz aydin olsunKızlarrr uzun bir süredir kumbarayla ilgilenemedim. Hamileydim ve doğum yaptım. Bunun üzerinde durdum. Zor bir hamilelik oldu o yüzden doğum konusuna odaklanmıştım. Ara ara atmaya devam edeceğim inşallah. Bakamadım ama grup aktif galiba. Hepinize çok teşekkür ederim. Birikimleriniz daim ve hayırlı olsun.
Amin canım çok teşekkürler. Çok şükür iyiyiz 11 günlük olduk bugün. Zaman hızlı geçiyor. Fırsat buldukça geleceğim inşallah. Şimdi daha çok birikim yapmak lazım.Evet hamile oldugunu hatirliyorum. Zaman o kadar hizli mi gecti ya. Masallah ikinizin sağlığı yerinedir umarim gözünüz aydin olsun
Burasi aktif hala. Firsat buldukca gel ozletme kendini
analı babalı büyüsün inşallahKızlarrr uzun bir süredir kumbarayla ilgilenemedim. Hamileydim ve doğum yaptım. Bunun üzerinde durdum. Zor bir hamilelik oldu o yüzden doğum konusuna odaklanmıştım. Ara ara atmaya devam edeceğim inşallah. Bakamadım ama grup aktif galiba. Hepinize çok teşekkür ederim. Birikimleriniz daim ve hayırlı olsun.
Amin çok teşekkürler..analı babalı büyüsün inşallah
hoş geldin aramızaKızlar merhaba bende katilmak istiyorum. Her gun azar azar elime gecince kenara koymak istiyorum bi yerden baslamak gerekiyor cunku.
Dun verdigim borc geldi geri 50 lirayi koydum kenariBugün de 50 koymayi düşünüyorum bakalim aksam esim gelsin de..