- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
- Konu Sahibi strawberrylips
Arkadaşlar hepinizin fikirlerine ihtiyacım var,şöyle anlatayım.Eşimle 3 yıllık evliyiz kısmet olursa yakında bide bebeğimiz olacak,bu arada evlendiğimizden beri hep ailelerimizden uzak memleketlerde yaşadık,önceleri benim için çok makul bişeydi bu yani pek dert etmezdim ama şimdilerde hem gurbet ellerde kapımı çalan tek bir kişinin bile olmaması ayrıca bebeğiminde gelecek olmasıyla aileme yakın olmak düşüncesi içindeyim..Bu zamana kadar benim ailem eşime her konuda destek oldu başımız ne zaman sıkışsa hep yardım ettiler ama eşimin aileme karşı çözemediğim bi kini ve düşmanlığı var,zamanında eşimin işi yokken babam bizi nişanlamıştı yani babam o derece sever damadını,asıl meseleye gelince,benim ailem bugün bana bi teklif yaptı,ellerinde bi miktar paraları var ve kendi memleketimde bi ev almak istediklerini ve bizim oraya gelmemiz karşılığında bu evi benim üzerime yapacaklarını söylediler,eşinle konuşup haber ver dediler,mükemmel bi fikir dedim,sonuçta biz hayatımız boyunca yıllarca çalışsak bile çok zor satın alabileceğimiz bi evi ailem bize alacaktı,ama tabiki eşim kabul etmedi,neymiş efendim ailesi karşı çıkarmış,arkasından biçok şey derlermiş,bu olayı gururuna yediremezmiş,oysa ben ne kadar çok umutlanmıştım artık buralardan kurtulucam diye üstelikte kendi evim olacaktı,annem babam yaşlı ve hasta insanlar onlara hasretlik çekmek zaten beni çok üzüyodu bide eşimin bu tavrı beni mahvetti,eşime göre ailem bize şantaj yapıyomuş,ya çok uzattım biliyorum siz olsanız ne yaparsınız çok denedim ikna etmeyi ama olmuyor bi nevi yazıp rahatlamak istedim çünkü kendi kendime konuşa konuşa çıldırıcam ya,bu arada ben memleketimden 12 saat uzaklıktayım ve bu sene hamile olduğum için hiç gitmedim yani 1 senedir oraları göremiyorum,eşimin annesi eğer o tarafa gidersen evlatlıktan reddederim seni demiş nasıl insanlar bunlar ya,çok bunaldım artık her yönden lütfen bişeyler söyleyin...