Bugün iş kuracak olsaydınız???

Aslında okul öncesi öğretmenlik veya okul öncesi eğitim gibi ifade etmek belki daha doğru olurdu tabi ki ve ben bu ayrıntıyı pas geçtim farkında olmadan klasik ağız alışkanlığımızla ana okulu diye alışmış olduğumuz için öyle kullanmışım. Kapsam olarak tabi ki çok önemli ve geniş, insan kişiliği ve hayatının temellerinin atıldığı süreçler bu süreçler, siz buları benden çok çok daha biliyorsunuz mutlaka. Yani ana okulu öğretmenliği olarak kullanmış olmamda bir eksiklik veya tanımlama olarak yeterli olamıyorsa diye kendimce böyle küçük bir açıklama yapma gereği hissettim.

insanlar herşeyden vazgeçer ama sağlıktan ve boğazdan vazgeçmezler :KK34:

he tabiki tatil yeri gibi ama butik tarzı yerler de iş yapar ama hemen para getirmezler. zamanla reklamla olacak işler.

benim bugün iş kurma imkanım olsa bir fabrika kurardım (birazcık kimyagerim de ondan) :KK34:hatta o fabrikayı kozmetik üzerine kurardım :KK31:

Istanbul'da fransiz firin + pastanesi sahibi olmayi cok isterdim :) Piyasa durumunu hic bilmiyorum, sadece hayal iste :)
Ornek fotograflar:

$CAP-pâtissier-2.jpg $m414-boulangerie-patisserie-centre-ville-IMGH1333469727_05_072306_la_boulangerie.jpg $m414-boulangerie-patisserie-centre-ville-IMGH1333469722_thumb_6863_boulangeriepatisserielecroque.jpg $boulangerie-patisserie-77-pop.jpg

Ben bir reklam danışmanlık ve reklam ajansı kurmak isterdim, ofset işlerinin , organizasyonların yapılabileceği bir ajans

benim ileride açmak istediğim butik bir cafe.. İnsanlar tatil yapmadan yeni eşya veya giyim almadan durabilir ama yemeden duramaz :)

Ben ilerde İstanbul da bi kahvaltı salonu açmak istiyorum bi mezun olayım inşallah olacak.:KK56:

harika bi fikir eğitim ne kadar erken başlarsa o kadar iyi ve bilinçli aileler için uğrak yeri olacaktır eminim..

Egitim ve Aile danismanligi üzerine olurdu.

Eşlerarası sorun yaşayan çiftler ve çocuk eğitimi konusunda yardıma ihtiyacı olanlar aileler için
"Aile Danışmanlığı Merkezi" kurmak isterdim :)
Haftada bir günü ise maddi durumu iyi olmayan ailelere ayirirdim.
Ne demisler kiminin parasi kiminin duasi.
Insanlara yardim etmek, aralarindaki sorunlari gidermek , yeni insanlar tanimak harika bir duygu :)

Ya da Almanca ve ingilizce olmak suretiyle iki yabanci dil ögreten "Butik Anaokulu" kurmak isterdim.
Okulumun tek özelligi iki yabanci dili cok iyi ögretmesi olurdu.
Böylece anaokulumda olan cocuklar ilkokula iki dili ögrenmis olarak baslarlardi.
Harika olurdu :)))

küçüklüğümden beri hayalim hep bi butik cafem olsun küçük sıcak loş bir mekan orada böyle değişik içecekler tatlılar kurabiyeler olsun gelen müşterimde sıcak ve samimi olsun bu kadar....

X