- 16 Şubat 2016
- 169
- 63
- 48
- 37
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.641
Ucuz kalıcı ve güzel benım önerebilceğim chopard wish var canım.. ama fiyat önemsiz dersen yves saint laurent manifesto, thierry mugler alien diyorum.
tatlım sunlar hakkında düşüncen nedir ?
Versace Eros
VersaceCrystal Noir
Bvlgari Jasmin Noir
Versace crystal noir çok güzel kadınsı ama böyle tatlı tatlı kokan bir parfüm. Şekerli genç kız kokusu gibi değilde böyle daha kadınsı ama tatlı bir koku:)tatlım sunlar hakkında düşüncen nedir ?
Versace Eros
VersaceCrystal Noir
Bvlgari Jasmin Noir
bende şu an bileğimde kokluyorumBugün dior hypnotic poison edt sıktım.
ilki hakkında bilgim yok ama diğerleri sevdiğim kokular olunca bende yazmak istedim :)
crystal noir çiçek kokusu ama baskın bir hindistan cevizi notası var. Mis gibi kokuyor ben bayılıyorum ve çok kalıcı. Temiz bir koku
Jasmin Noir ise armani mania dan sonra imza kokum olmaya aday bu sıralar. sıkmasam bile sürekli şişesinden kokluyorum. çiçeksi bir koku ama kesinlikle hafif baharlık o her yerde duyduğumuz çiçek kokularından değil. Yasemin kokusu çok farklı şekilde işlenmiş. Şişesi gibi karanlık, gizemli bir koku. Bu da kalıcı.
İkisi de tam benim tarzım. Şekerli ekşimsi kokulardan nefret ediyorum ve kışlık, ağır koku denilince bu tarz kokular aklıma geliyor.
Versace crystal noir çok güzel kadınsı ama böyle tatlı tatlı kokan bir parfüm. Şekerli genç kız kokusu gibi değilde böyle daha kadınsı ama tatlı bir koku:)
Bvlgari jasmin noir de aynı şekilde tatlılık azda olsa barındıran çok güzel karanlık bi yasemin kokusu. Bunu da kadınsı buluyorum. Ama ikisi de çok güzel kokular bana göre.
Versace Eros diğerleri gibi tatlı değil hatta biraz keskin. Bana kalırsa unisex bir koku. Pek özelliği yok bana göre ama herkesin beğenebileceği tarzda normal bir koku:)
bvlgari jasmin noirin edt si su gibi demişler.hiç beğenilmemiş. versacenin de edt ise edp si farklı diye yorumlar okudum internette. bende ikisininde edp si var. kendi deneyimim olmadığı için kesin yorum yapamıyorum.edt olan farklı mı bilginiz var mı kızlar.?
şekerli seyleri çok sevmeyen ama çok sönük kokuları da sevmeyen ben kararsız kaldım geçen jasmin noiri kokladım ama anlayamadım nedense :S
bvlgari jasmin noirin edt si su gibi demişler.hiç beğenilmemiş. versacenin de edt ise edp si farklı diye yorumlar okudum internette. bende ikisininde edp si var. kendi deneyimim olmadığı için kesin yorum yapamıyorum.
ikiside bana göre riskli kokular yani denemeden almamanı öneririm. bir bileğine birini diğerine birini sık. gün boyu kokla hangisini beğenirsen onu al :) ben kesinlikle jasmin noiri daha çok beğeniyorum.
Merhaba hanımlar
Başka bir konuda yazdım ama cevap alamadım
Bana da kışın kullanabileceğim, önerebileceğiniz bir parfüm var mı?
Şeker ve vanilya kokan parfümleri sevmiyorum yazın daha çok çiçeksi kokular kullanıyorum
Yasemin, gül ağırlıklı
ama kış için hafif kalıyor bu kokular
Teşekkür ederim cevap için, Tekin Acar ya da Sevil'e gidersem mutlaka deneyeceğim not ettimBvlgari Goldea'yı tavsiye ederim.Kış için favori kokum.Aynı zamanda Roberto Cavalli Edp, Hanımeli kokusunu seversen Burberry London ,Bvlgari Jasmin Noir (Bunun orijinal kokusunu bilmiyorum,içeriğinde yasemin varmış,genelde beğeniliyor) deneyebilirsin.
Ben edp sinden bahsettim canım edt hiç denemedim:)edt olan farklı mı bilginiz var mı kızlar.?
şekerli seyleri çok sevmeyen ama çok sönük kokuları da sevmeyen ben kararsız kaldım geçen jasmin noiri kokladım ama anlayamadım nedense :S
Ben neredeyse 3 şişe bitirdim :) mükemmel bir koku tabi ki benim için bu böyle. Tatlı bir koku değil bu ara böyle bazı yerlerde şekerli diye tanımlanıyor şaşıyorum. Turunçgil keskinliği ile açılış yapıp zamanla vanilyanın ortaya çıkmasıyla o keskinliğin biraz daha kırılıp yumuşadığı enfes bir koku. Vanilya dediysem de öyle bir buram buram vanilya hissetmiyorsun hatta hiç hissetmiyorsun. Bence sadece parfümü yumuşatma görevi görmüş vanilya:). Kadınsı oturaklı ve her mevsim kullanılabilecek derecede modern bir kokudur chanel chance.merhaba kızlar. chanel chance i çok merak ediyorum, kullanan var mı, memnunlar mı? bir türlü bulamadım bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?