Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Janna daha fazla alternatifle gelir kesin ama ben de bir/iki bir şey yazayım :) Hynotic poison(EDT olanına bak diğeri fazla ağır), Armani code( koyu bir şişesi var), Dolce Gabbana The One ve Armani Si'ye de bir bak derim.Addicti ben çok seviyorum yazmıştım önceki mesajlarda ama o olmasaydı Hynotic EDT kullardım.Gerçi bir risk,kullananı çok var;işin kötüsü açığını kullanan daha çok ve nefret edilmesine sebep oluyor.Bu vesileyle; bu parfümün çakmasını kullanmayın,gerçekten ben orjinal değilim diye bas bas bağırıyor ve aşırı alkol kokuyor diyerek kullananlara mesaj vereyim

Son düzenleme:
Hypnotic poison aklıma gelmemişti. Onu da düşünebilirim. Armani si düşünüyorum ama fazla yoğun gibi geliyor acaba erkek arkadaşım beğenir mi? Ben zaten açık parfüm kullanmıyorum şu an. Sadece bir koku var açık olmayı düşündüğüm o da orjinal şişesine destek olsun diye alacağım:)
Armani Code nasıl bir koku acaba? Ben denemiştim ama bana turunçgil kokusu baskın geldi. Bu arada önerilerin için çok teşekkür ederim

Armani codeun kokusuna bakalı çok oldu ama beğenmiştim ben; hypnotic,addict tarzında bir kokusu var baharatlı vanilyalı gidiydi.. Mesela Si bana bu üçünün yanında daha hafif geliyor.Ben DG Pour Femme de kullandım,ona da bakabilirsin tatlımsı sıcak,kışlık bir koku. Ama 20 cc civarı kullanıp kardeşime vermiştim,sürekli kullanımda sıkıldım biraz.

Yves saint laurent manifesto diyorum ben veya daha kadınsı dersen dior addict de güzel ama herkes kullanamaz o kokuyu denemen lazım.. ama kış için mükemmel bi kokudur addict. Hele kazaklara sinen o kokusu off diyorum!
Wish ilk sıktıgında ağır gelebilir sakın korkma 10 dk sonra öyle güzel bir kokuya dönüşüyor ki herkes bayılıyor. Ben geçen kış sayısız övgü almıştım onu kullandığımda. Yoldan çeviriyolardı resmen:)

Canım hypnotic poison edt mükemmel bak onu kesin seçeneklerine ekle. Benım klasik kış kokularımdan biridir armani si ben sevemedim bir türlü.. çok bayık ekşimsi geliyor bana.. aldım ama anneme verdim. O bayılıyor o kokuya.
Armani code güzel ama istediğin tarz vanilyalı bir koku değil.

Canım sen narcisonun son çıkan pudralı kokusundan edinmiştin sanki(yanlış hatırlıyorsam sorry:) ) Tester hiç bir yerde bulamadım daha doğrusu şişeler hep boş,firma göndermiyor diyor gittiğim yerler. İnternette sitelerden birinde hypnotici anımsattığını yazmışlar,öyle mi? Kalıcılığı nasıl,biraz detaylı anlatır mısın?Kapağından koklayabilmiştim,çok hoştu kokusu

Yerinde olsam risk alır bütçem varsa kör alış yapardım :))

Aklım çelindi sanırım Hypnotic edt alacağım :) çok teşekkür ederim

Kalıcılığı tatmin edici. Hypnotic ile pek benzediğini söyleyemem. Ama hafif bir koku. Herkesin beğeneceği bonus bir koku. Pudralı bir kokum olsun dersen direk kör alış yap derim:)

Valla evet canım her şeyi deli gibi kullanıyorum bu ara:))) yurda döneyim bakacağım kullanmadığım şeyler olursa eklerim elbet
Bu ara lacoste pour femme aldım onunla aşk yaşıyorum

kuzum bana etkili ama çok pahalı olmayan kokular önerir misin
lolita lempicka kullandım ama çok da seviyorum baska birşey mi alsam acaba
fiyatıda uygun ama
kalıcılığıda iyi
:)

chloe signature
erkek arkadaşım bir tek bu kokuya şikayet etmiyor parfüm mü sıktın sen diye :)

kuzum bana etkili ama çok pahalı olmayan kokular önerir misin
lolita lempicka kullandım ama çok da seviyorum baska birşey mi alsam acaba
fiyatıda uygun ama
kalıcılığıda iyi
:)
Ucuz kalıcı ve güzel benım önerebilceğim chopard wish var canım.. ama fiyat önemsiz dersen yves saint laurent manifesto, thierry mugler alien diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…