- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #2.661
kalıcı mı nasıl bi kokusu var ?Michael Kors Wonderlust
nerden aldınız ? kalıcı bir koku muMicheal kors sexy amber
Yeni bebeğim. Daha alalı bir hafta oldu ama şuana kadar en çok adı sorulan parfümüm oldu.
Vallahi bende cok merak ettim kokusuninerden aldınız ? kalıcı bir koku mu
ben daha önce bunun bargello da acık halini denedim cok tarzım degil demiştim :)) ama orjinali nasıldr bilmiyorm hafif tatlı çiceksi gbiydiVallahi bende cok merak ettim kokusuni
Canım narciso rodriguezin kokusunu biliyor musun ???bana sekerli olmayan cok guzel gectigim yerde iz bırakacak bir parfüm onerebilir misin.acaba.herkesin soracagi bisey olsunben daha önce bunun bargello da acık halini denedim cok tarzım degil demiştim :)) ama orjinali nasıldr bilmiyorm hafif tatlı çiceksi gbiydi
evet biliyorm canım narsico çok begendigim bir parfüm kalıcı da merak uyandıran bir koku ama biraz fazla misk agırlıklı sekerli degil kesinlıkle bende çok sekerli kokuları sevmiyorm kışın güzel oluyor ama yazın bayıyor ben genelde odunsu çiceksi yada çiceksi meyvemsi kokuları seviyorm narsico çok hos shiseido zen de çok güzel sekerli degil birde alien edp bu 3 ü gectigin yerde iz bırakır kalıcı kokular alien ve narsico yu eşim cok begendiCanım narciso rodriguezin kokusunu biliyor musun ???bana sekerli olmayan cok guzel gectigim yerde iz bırakacak bir parfüm onerebilir misin.acaba.herkesin soracagi bisey olsun
Teşekkür ederim canım .baska bi onerin var mi peki???evet biliyorm canım narsico çok begendigim bir parfüm kalıcı da merak uyandıran bir koku ama biraz fazla misk agırlıklı sekerli degil kesinlıkle bende çok sekerli kokuları sevmiyorm kışın güzel oluyor ama yazın bayıyor ben genelde odunsu çiceksi yada çiceksi meyvemsi kokuları seviyorm narsico çok hos shiseido zen de çok güzel sekerli degil birde alien edp bu 3 ü gectigin yerde iz bırakır kalıcı kokular alien ve narsico yu eşim cok begendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?