Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Bence la vie est belle cok şeker şeker ciklet gibi bi parfüm. Neresi guzel ve etkileyici anlamadim.bence en kötü parfumler,armani code kenzo flower burberry weekend calvin klein euphoria,bunlarr ennnn kotuleriii

Arkadaslar biride bana yardimci olursa cok sevinirim.simdi ben sekerli kokulari sevmiyorum.cok fazla ağır kokularida.zarif kokuları ve serin kokulari seviyorum. Hani parfumun kokusunu duyunca o serinligine takılıp gidersin soğuk soğuk gelir yuzune ole parfumler istiyorum.şu 4 parfümü almayi düşünüyorum nasil parfumler sizce.cok çekici olsun istiyorum cok cok guzel olsun herkes adını sorsun klas koksun istiyorum.almayi düşündüğüm 4 parfum.coco chanel mademoiselle,chanel chance,cacharel noa,narciso rodriguez for her.bunlarin kokusu nasil sizce.noayi biliyorum digerleri onemli benim icin

içlerinden chanel chance i biliyorum. çok güzel çiçek kokusu. kesinlikle diğer parfümlere benzemiyor.
ek olarak bulgari jasmin noir önerebilirim klas koku arıyorum dediğiniz için. çok gizemli bir koku. şekerli değil ama hafifte sayılmaz. kışa çok uygun.
212 nyc de dedğiniz tarzda serin bir parfüm. duştan yeni çıkmış hissi veriyor.
coco mademiselle yi bende merak ediyorum.

Sagol canim jasmin noir denedim benlik degil.bende en cok.narciso rodriguez mrk.ediyorum.coco mademoiselleyi de.ama sanki onu a kokladim.gibi hatirliyorum.cok ozellikli bi koku değildi gibi hatirliyorum ama belkide yaniliyorumdur die almak istiyorum. Herkesin bayilacagi bi parfum yok galiba pek

bunlar içinde en güzel narsico .. chanel chance herkes kullanıyor... noa da öle cok biliniyor . onun dısında shiseido zen uada davidoff cool water güzell

Coco mademoiselle, chanel chance bu ikisi bikere yumuşak sıcak ve hafif şekerli kokulardır yani senin bahsettiğin gibi zarif hafif serin bir koku değildir sentetik yapaydır bu kokular.. narciso rodriguez for her tanımına birazcık uyuyor deneyebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…