Bugün Hangi Egzersizleri Yaptın?

pinkyeffect

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
355
0
Kızlar artık biliyoruz ki sporsuz bir zayıflama sarkmış, deforme olmus bir beden demek. O yüzden günlük ne spor yaptıysak yazalım buraya.

Örnek:

20 dk yürüyüş
45dk pilates
3km yüzme bunların hepsi ya da biri hiç fark etmez ...

10 dakika yürüsek bile yazalım zamanla çoğalacaktır. Alışveriş yaparken yürüdüklerimiz sayılmaz. Bilinçli olarak spor niyetiyle yürüdüklerimiz lütfen. Dans, oryantal, eskrim hepsi kabul : ) Soru cevap şeklinde değil de sadece ne yaptıgımızı yazalım sayfalar öyle ilerlesin : )

Örnek:

30 dk açık havada yürüdüm.

3 mil leslie sansone ile yürüyüş(yaklaşık 40 dk) +
basen-göbek hareketleri 15 dk
:87:

bende varım ben de ben de hergun yapacagımmmmmmmmm yazacagımmmmmmmmmm esinim canım maşallah hep birlikte verecegım

gün içinde toplam 2 saat zumba dansı yaptım.

1 saat zumba dansı yaptım , 40 dk egzersiz hareketleri :122: 30 dk oryantal yaptım :118:

Bugün sadece 40 dk egzersiz hareketleri yapabildim

Su 40 dk yı küçümseme hiç de az değil..

15 dakika bel kemeri ile karnımı titrettim.

Hep 2 saat yapınca az geldi daha çok yapmak istiyorum , daha çabuk etkili olsun diye :)
Bugünde 30 dk rumba dansı ,30 dk kalça karın hareketleri yaptım yarın telafi etmem hazım :)

sabah bir saat öğleden sonra bir saat egzersz yaptım.. ama aksam yuruyuse gıdemedım ayagımı incittim sanırım hareketler sırasında agırıyor ustune basınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…