Bugün Hangi Egzersizleri Yaptın?

iyi akşamlar kızlar ben yine 40 dk leslie ile yürüyüş+15 dk göbek basen egzersizleri yaptım başka bir şey yok maalesef :97:

50 dk zumba dansı ,50 dk egzersiz yaptım

Esincim evimde net yok iş yerinden giriyorum dün başladım spora ve yazıyorum esincim ben günlük yaptıgım sporu bir ertesi gün yazayım tatlım
dün kü sporum
250 ip atladım ,plates e gitmiştim topum var hareketler yaptım ,twist ile de belimi çalıştırdım tam 1 saat sürdü sporum
ben de haftada 4 gün yürüyüş bandında yürüyecegüm
bugun yürüyüş günümmmm

bugün toplam 1 saat karın kalça egzersizleri yaptım:122:

1 saat karın kalça egzersizleri yaptım

Bugun çok kastım ya ...

80 dakika tempolu bantta yürüdüm hatta bir ara koştum bile. Bu kiloyla haldır huldur : )

Hasta olduğum için halsizlikten bir süre yapamadım dün başladım.Dün 45 dk, bugün 30 dk egzersiz yaptım.

Sucum geçmiş olsun beybi... Ben de iki gündür yapıyorum bir türlü internet bulup gelemiyorum.

Önceki gün 80 dk tempolu yürüyüş bantta + pilates ( 50 dk )

Dün 35 dk tempolu yürüyüş bantta

Bugün de 80 dk yürüyüş + 50 dk plates planlıyorum.

bir haftadır evde değildim ,baya bi ara verdikten sonra bugün 50 dk egzersiz yaptım.

45 dk Leslie sansone ile 3 mil yürüdüm.

internete giremedim, pazar günü videolardan 50 dk cardio 30 dk egzersiz çalıştım. Dün 20 dk egzersiz ,45 dk Leslie sansone ile 3 mil yürüdüm. Bugün de 45 dk egzesiz yaptım.

dün ve bugün 45 dk egzersiz yaptım.kimse yazmıyor artık yaptıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…