- Konu Sahibi Simerenyaas
-
13-14 yaşındayken bir akşam ev telefonu çalmıştı ve ben açmıştım..telefomdaki adam "sizin evde sular akıyor mu" diye sordu..bende "evet akıyor" dedim..adamda "sabunumu alıp sizin eve banyo yapmaya geliyorum" demişti..korkudan ağlamıştım ne saflık :))) umarım biraz olsun neşelenmişsinizdir..
Telefonu yömlendiriyorlarmışValla insanin kimligindeki her seyi biliyor bunlar. Bizide ariyorlardi. Polisim şöyleyim böyleyim. İnsan acaba? diyor. 155 i arayinca o adam nasil cikiyor imkansiz cikmasi bence...
Maalesef imkansız değil. Arkadaşımın oğlunu da bu şekilde dolandırdılar. Çocuk 155 i arıyor karşısına aynı adam çıkıyor. Çocuk inanıp evdeki tüm altın ve parayı teslim etti.Valla insanin kimligindeki her seyi biliyor bunlar. Bizide ariyorlardi. Polisim şöyleyim böyleyim. İnsan acaba? diyor. 155 i arayinca o adam nasil cikiyor imkansiz cikmasi bence...
Telefon acıkken 155 ı tuslattırıyorlarmış böylelıkle dırek kendılerı cıkıyor :)Baska tekefondan arasa onlar cıkmaz.
Di mi? Bir de kardeşim öyle çok sokağa çıkan birisi değil yaşını yüzündeki nereden biliyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?