Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün ev işi , kişisel bakım vs. olarak ne yaptınız hanımlar :)
Ben mesela sabah kalktım nevresimleri söktüm yenilerini geçirdim haziranda sınavım var ders çalıştım sonra lavaboları ovdum , saçlarıma maske yaptım , ojelerimi çıkardım yıkandım yeni oje sürdüm şimdi yemek yapıcam
ben sabahtan beri hiç birşey yapamadım halbukı dolabımı döküp temizlik yapmam lazım ama sadece bi çamaşır astım, hala şu pcnın başından kalkamıyorum, sonrada haftasonu yetmiyor diye şikayet ediyorum.
kahvaltı faslı sonrası ev toparlama,süpürme,bahçe sulama,çiçek dikme,markete gidiş dönüşte yemek yapma şimdi de eşimi bekliyorum:)kişisel bakımımla pek ilgilenemedim eşim için hafif bi makyaj yaptım:)yemek sonrası bulaşık topla çay yap bugün böyle sonlanır
Kahvaltı hazırla, banyoyu ov, evi genel toparla süpür, bulaşıkları yıka, 2 makine çamaşır at as, sonra tekrar yemek yap. Kendime bakımda yaptım tabi. Yüzüme yaptım sonra da duş aldım. Yemekten sonra da ders çalışıcam. Aklı olan kadın evine yatılı çalışan alsın ömrüm çürüdü yaş 22
Ben bugun kahvaltı öğle yemeği diye yemek hazırlamakla geçirdim günümün yarısını lavaboları ovdum saçıma bakım yağları sürdüm elektrik süpürgesi tuttum 1 saat sonra saçımı yıkar çay faslına geçerim akşamda survivor var gönüllüleri tutuyorum
Bende saçlarıma sarımsaklı su yaptım ders çalıştım 15.30 gibi balkonda güneşlendim sonra tekrar ders çalışıp belimi inceltecek hareketler yaptım rezene çayıı içtiiiim ve birazdan muhteşem yüzyıl izleyeceğim reklamlarda da mekik çekeceğim :))))
aa bugün üstüme tanimam
sabah kalktım çamaşırları makineye attim
evi sildim supurdum
saçlarıma bakim yaptım
yemek hazırladım sofra kurdum topladım simdide televizyon başına oturdum kendimi ev hanimi gibi hissediyorum bugün