Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım Allah sabır versin ya..inan çok üzüldüm..inşallah tez zamanda sağlıklı bir elat sahibi olursun ve acın biraz hafifler..ne desek içindeki ateşi söndüremeyiz..
Canım çok geçmiş olsun. Allah sabırlar versin.
Allahım kimseye evlat acısı göstermesin çok zor gerçekten..
İnşallah en kısa sürede tekrar güzel haberlerini alırız..
canım benım rabbım tez zmanda kızının kardeşini göndersın sana öpuyorum...
benimde oğlum bu günlerde doğacaktı.ama olmadı. Ağustosta erken doğum sebebiyle kaybettim minik oğlumu.tarifi mümkünü yok bu acının .sürekli içini kavuran delen bir acı bu .kasım girdiğinden buyana hergün daha çok ağlıyorum. hergece ağlamadan uyumuyorum.birkez bile koklayamadan sütümü veremeden kaybettim.küvezde birkez görebildim oğlumu.ertesi gün yine onu görmeyi beklerken haberi geldi. sonrası yok tabii göremedim dokunamadım eşim izin vermedi.bayramda mezarını ziyaret ettim oğluma asla tadamayacağı lolipop götürdüm.bahçemizdeki çiçeklerin tohumunu toprağına ektim.işte yine bir bayram geliyor. bayramı beraber karşılayacakken ailemize gelişiyle çifte bayram yaşayacakken babasına doğum günü hediyesi olacakken oğlum ne karnımda nede kollarımda ...
Allahım bu acıyı yaşayan herkese sabır versin.başka kimse yaşamasın çok zor muş çok.
Hastaneden karnı boş eli boş çıkmak öyle acıki herkesin bebeği karnında yada kucağındayken
çok zoooor .sabır ver Alahım.Kimseyi yazdıklarımla üzmek istemem ama sadece burada içimi dökebiliyorum.paylaşabileceğim kimsem yok.eşim zaten bu konuda hiç konuşmuyor unut artık diyor nasıl unutabilirim nasıl onu yok sayabilirim mümkünmü? diğerleride üzülme gene olur,yaşasa erken doğduğu için özürlü olurdu diyorlar kendilerince teselli ediyorlar ama anne yüreği teselli olmuyor olamıyor maalesef Allahım beterinden korusun birdaha ne bana nede başka hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın
Selam kızlar. burası kadınların paylaşım alanı.iyiyi de kötüyü de paylaşmak için... ben bugün çok kötüyüm. yazarken bile zorlanıyorum. 8 kasım benim beklenen doğum tarihimdi. Bugün güzel kızımı kucağıma alıp öpüp koklayacaktım. ama yok.... kızımı aldılar 3 buçuk ay önce. çok kötüydüm kahrolmuştum... günler geçtikçe yavaş yavaş kendime gelmeye başladım. ama bugün tekrar o günleri hatırladım. Allahım hiçbir anneye hamileye bu acıyı yaşatmasın, bebeklerini hayırlısıyla kucağına alacağı günleri göstersin inşallah. Rabbim kimseyi bebesinden ayırmasın.... :çok üzgünüm:
Selam kızlar. burası kadınların paylaşım alanı.iyiyi de kötüyü de paylaşmak için... ben bugün çok kötüyüm. yazarken bile zorlanıyorum. 8 kasım benim beklenen doğum tarihimdi. Bugün güzel kızımı kucağıma alıp öpüp koklayacaktım. ama yok.... kızımı aldılar 3 buçuk ay önce. çok kötüydüm kahrolmuştum... günler geçtikçe yavaş yavaş kendime gelmeye başladım. ama bugün tekrar o günleri hatırladım. Allahım hiçbir anneye hamileye bu acıyı yaşatmasın, bebeklerini hayırlısıyla kucağına alacağı günleri göstersin inşallah. Rabbim kimseyi bebesinden ayırmasın.... :çok üzgünüm:
insallah acin gecmistir canim, ben de bugun gordum bu basligi,26 sinda dogum yapacaktim ben de 3.5 ay once kizim gitmeseydi..
allah sabir versin hepimize, cok zor cok.Gecmek bilmiyor su hafta..
bir de bilmeyenler bebek dogdu mu diye ariyor ya, en zoru da o.