• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün diyete başlayacağım dediğim gün iki katı daha fazla yemek yiyorum :(

elfidaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
481
3
96
Amasya
arkadaşlar çok kötü bir durumdayım aldığım kilolardan dolayı hayattan hiç bir şey anlamaz olmuş durumdayım yani hergünüm monoton ve anlamsız kilolarım artık bana ağır geliyor kendimi sürekli yorgun ve halsiz hissediyorum vizeler kpss adliye sınavları derken çok yoğun bir dönem geçiriyorum ve bu arada 2 de çocuğum var bunlar zaten beni sürekli meşgul hale getiriyor gün içerisinde kendime ayırabileceğim zaman o kadar azki bazen hangi günü yaşadığımı bile unutuyorum mutsuzum ve gitgide tombiş bir hale dönüşüyorum şu anda 69 kiloyum ve zayıflamak istiyorum morale ve motive olup diyet yapmaya çok ihtiyacım var ama ne zaman diyete başlasam normalde yediğimden daha çok yiyorum 2. çocuğumdan sonra 57 ye düşmüşlüğüm var ama yine aldım ve artık başlamak ve vermek istiyorum günde en az 3 litre su içiyorum ama yapabildiğim tek şey bu sürekli yemek yemek istiyorum aç olmasam bile yiyorum bu konuda tecrübeli arkadaşların önerilerine çok ihtiyacım var lütfen ben artık diyete başlamak istiyorum :(((

canım ben tecrübeli değilim bu konuda ama bende aynı dertten yanıyorum bende 70 kilo oldum evlendiğimde 55 dim troit sorunun var mı benim kilo alma nedenim bu oldu ama bende vermeyi çok istiyorum sen ne güzel su içebiliyorsun ben onu da yapamıyorum istersen bu yolda beraber ilerleyelim birbirimize destek olalım senin boyun kaç?bende sürekli diyete başlıyorum o gün iki katı yiyorum ne yapacağımı bende bilemedim.

Son düzenleme:
canım boyum 160 çok mutsuzum bilemezsin beni zayıflamam için motive eden ve düzgün giden hiçbirşey yok bu aralar ve bende vazgeçtim sanki herşeyden sadece kilo konusunda değil hiçbirşey yapmak istemiyorum başarısız 2 mülakat geçirdim buda beni farkında olmadan kötü etkilemiş yaklaşık 2 yıldır ders çalışıp çocuklarımla ilgileniyorum aynı zamanda tabi eşim falanda var ve ben kendimle ilgilenmeyi tamamen bırakmış durumdayım ve bu beni çok mutsuz ediyor son birkaç gündür ve artık gerçekten başlamak istiyorum evet çok isterim birlikte zayıflamayı tabiki başlayalım benim bu yolda birine çok ihtiyacım var kendi başıma denemeye bile gücüm yok :( bir yöntemin varmı yada daha önce deneyip başarılı olduğun diyet yöntemleri falan ?

Kizlar sizin yasadiklarinizi bende yasadim.son 3haftadir karatay diyeti yapiyorum.ilk gunler kacamak yaptim.fakat sln on gundur ekmek tatli yemiyorum.bu benim icin ruya gibi birsey ben tatli ve ekmeksiz yapabiliyorum.
Ayrica hamilelikte yuzumde olusan lekeler gecmeye basladi....
Sizede tavsiye ediyorum.

canım boyum 160 çok mutsuzum bilemezsin beni zayıflamam için motive eden ve düzgün giden hiçbirşey yok bu aralar ve bende vazgeçtim sanki herşeyden sadece kilo konusunda değil hiçbirşey yapmak istemiyorum başarısız 2 mülakat geçirdim buda beni farkında olmadan kötü etkilemiş yaklaşık 2 yıldır ders çalışıp çocuklarımla ilgileniyorum aynı zamanda tabi eşim falanda var ve ben kendimle ilgilenmeyi tamamen bırakmış durumdayım ve bu beni çok mutsuz ediyor son birkaç gündür ve artık gerçekten başlamak istiyorum evet çok isterim birlikte zayıflamayı tabiki başlayalım benim bu yolda birine çok ihtiyacım var kendi başıma denemeye bile gücüm yok :( bir yöntemin varmı yada daha önce deneyip başarılı olduğun diyet yöntemleri falan ?

canım daha önce hiçbirşey denemedim sadece ekmeği bırakmaya karar vermiştim tatlı abur cuburu bırakmaya 3 lt su içmeye akşam 6 dan sonra yememeye ve günde 1 saat yürüyüşe karar vermiştim yürüyüş yoksa da spor yaparım diye düşünmüştüm ama bir türlü irademe sahip çıkamadım ama istersen yarın başlayalım bugün bizim için son olsun mayıs a kadar hedef 7 kilo olsun bakalım nasıl gidecek eğer verirsek devam ederiz bu dediklerimi yapmaya var mısın hergün buraya ne yediğimizi yazalım eğer birimiz kaçamak yaptıysa ona ceza spor verelim birbirimizi destekleyelim hayattan ümidini kesmiş gibi davranma hayat çok güzel çok güzel fiziğe sahip olacağız ve eşlerimiz gözlerini eskisi gibi üzerinden alamayacak var mısın canım:34:

canım tamam ben varım 3 litre su içiyorum zaten günde ayrıca ip atlamaya başladım bugün 60 tane atladım ip tamam akşam 6 dan sonrada yemeyeceğim yarından itibaren ama benim öyle korkunç şok diyetler yapmaya mecalim yok çünkü verip geri almak istemiyorum en azından ögünlerimizin miktarını azaltarak başlayalım yarın milat olsun bizim için haydi bakalım yarın yapacaklarımı yazıyorum 1. 3 litre su 2. bir saat spor 3. yine ip atlayacağım 60 tane :) 4. menülerimin miktarını azaltacağım ekmek yok 5. 6 dan sonra yemek yok inşallah yaparım yaparız ve veririz kilolarımızı
ya aslında şükür eşim çocuklarım hayatım görünürde son derece güzel ama benim içim buruk hep yani böyle kahkaha atmayı özledim ben yaa sürekli çalış çalış ve emeklerinin karşılığını alamayınca insan çok kötü oluyor birde 9 13 nisan vizelerim var yani kendimi çok aç bırakmak istemiyorum bu nedenle biraz önce yazdıklarımla başalayacağım bu hafta böyle olsun haftaya biraz daha azaltırız yada ne bileyim senin başka bir önerin varsa onlarıda yapabiliriz bu arada çok teşekkür ederim şu anda o kadar iyi geldinki bana en azından bu yolda bana destek oldun teşekkür ederim canım :)

canım tamam ben varım 3 litre su içiyorum zaten günde ayrıca ip atlamaya başladım bugün 60 tane atladım ip tamam akşam 6 dan sonrada yemeyeceğim yarından itibaren ama benim öyle korkunç şok diyetler yapmaya mecalim yok çünkü verip geri almak istemiyorum en azından ögünlerimizin miktarını azaltarak başlayalım yarın milat olsun bizim için haydi bakalım yarın yapacaklarımı yazıyorum 1. 3 litre su 2. bir saat spor 3. yine ip atlayacağım 60 tane :) 4. menülerimin miktarını azaltacağım ekmek yok 5. 6 dan sonra yemek yok inşallah yaparım yaparız ve veririz kilolarımızı
ya aslında şükür eşim çocuklarım hayatım görünürde son derece güzel ama benim içim buruk hep yani böyle kahkaha atmayı özledim ben yaa sürekli çalış çalış ve emeklerinin karşılığını alamayınca insan çok kötü oluyor birde 9 13 nisan vizelerim var yani kendimi çok aç bırakmak istemiyorum bu nedenle biraz önce yazdıklarımla başalayacağım bu hafta böyle olsun haftaya biraz daha azaltırız yada ne bileyim senin başka bir önerin varsa onlarıda yapabiliriz bu arada çok teşekkür ederim şu anda o kadar iyi geldinki bana en azından bu yolda bana destek oldun teşekkür ederim canım :)

sende bana çok iyi geldin ben de yoldaş arıyordum konu açıyordum kimse yazmıyordu herkes bi diyet peşinde yok karatay yok dukan :1: onlar bana ağır gelir sonra geri meri alırız allah korusun tamam bende aynılarını yaparak yarın başlayacağım fazladan bişey yaparsak onu da yazalım :34: ayrıca günlük yediğimiz menüleri de yazalım ayrıca sabah bir iki dilim tam buğday ekmeği yiyelim diğer öğünlerde ekmek olmasın çünkü ekmeğin de ayrı önemi varmış akşam yememeye dayanmak istiyordum senin dayandığını görünce azimle bende dayanacağım yolumuz hayırlı olsun dostum:1: sen çalışıyor musun ev hanımı mısın çocukların büyük mü kaç yaşındasın rakibimi merak ettim:1:

canım benim yaa valla ne iyi oldu iyki açtım konuyu beraber yürüyelim bakalım güzel olacak inşallah evet bende aynı fikirdeyim ben öyle şok diyetler yapamam ve yaptığımda geri alacağımı biliyorum yani ben sürekli yapabileceğim bir diyet istiyorum ne rakibi yaa benden sana rakip falan olmaz :) çocuklarım biri 5 diğeri 3 yaşında daha küçükler anlayacağın onlar zaten tüm günümü alıyorlar ben 32 yaşındayım ve ev hanımıyım ama ev hanımlığından terfi etmeye çalıştım bu sene olmadı inşallah seneye artık coğrafya okuyorum kpss çalışıyorum falan filan anlayacağın ben biraz yoruldum sanırım bu yoğunlukta birde saolsun pek destek olmayan bir eşim var çocuklar ev işleri dersler gelenler gidenler derken hopp baktımki ben iyce otomatiğe bağlamışım hep birileri için yaşar olmuşum kendi hayatım askıda kalmış ve geçen gün tesadüf eseri temizlik yaparken aynada kendime takıldı gözüm aman Allahım ne olmuşum ben öyle dedim kendi kendime aynaya bakamadım bir daha :( göbek toto yüz falan kocaman oyyy yani o anı anlatamam sana kendimden nefret ettim resmen :43: şimdi benim en az 9 kilo vermem gerek 60 ta iyi oluyorum sanki ben tabi dahada verebilirsem yok demem ama gözüm korkmasın diye şimdilik 9 yeter bana haydi bakalım yarın yaptıklarımı mutlaka yazacağım sana sende mutlaka yaz ve gitsin kilolarr :54:

canım benım ben sıgarayı bırakınca bırden 18 20 kılo almıstım 55 ten 76 kıloya cıkmıstım ne zaman dıyete karar versem kat kat mıslını yıyordum ac kalıcam dusuncesıyle ınsanın ıstahı cok acılıyor cok sukur 58 kgye dustum sende verırsın merak etme mıdenı kucultmeye bak mıden bı kuculsun cok rahat rahat kılo verırsın canın hıcbısey ıstemez:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım benım ben sıgarayı bırakınca bırden 18 20 kılo almıstım 55 ten 76 kıloya cıkmıstım ne zaman dıyete karar versem kat kat mıslını yıyordum ac kalıcam dusuncesıyle ınsanın ıstahı cok acılıyor cok sukur 58 kgye dustum sende verırsın merak etme mıdenı kucultmeye bak mıden bı kuculsun cok rahat rahat kılo verırsın canın hıcbısey ıstemez:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım çok istiyorum zayıflamayı gerçekten neler yaptın nasıl zayıfladın anlatırsan bizde faydalanım buna çok ihtiyacım var yaa :43:

arkadaşlar çok kötü bir durumdayım aldığım kilolardan dolayı hayattan hiç bir şey anlamaz olmuş durumdayım yani hergünüm monoton ve anlamsız kilolarım artık bana ağır geliyor kendimi sürekli yorgun ve halsiz hissediyorum vizeler kpss adliye sınavları derken çok yoğun bir dönem geçiriyorum ve bu arada 2 de çocuğum var bunlar zaten beni sürekli meşgul hale getiriyor gün içerisinde kendime ayırabileceğim zaman o kadar azki bazen hangi günü yaşadığımı bile unutuyorum mutsuzum ve gitgide tombiş bir hale dönüşüyorum şu anda 69 kiloyum ve zayıflamak istiyorum morale ve motive olup diyet yapmaya çok ihtiyacım var ama ne zaman diyete başlasam normalde yediğimden daha çok yiyorum 2. çocuğumdan sonra 57 ye düşmüşlüğüm var ama yine aldım ve artık başlamak ve vermek istiyorum günde en az 3 litre su içiyorum ama yapabildiğim tek şey bu sürekli yemek yemek istiyorum aç olmasam bile yiyorum bu konuda tecrübeli arkadaşların önerilerine çok ihtiyacım var lütfen ben artık diyete başlamak istiyorum :(((

Kızlar ben yaklaşık 2,5 ayda 12 kilo verdim ve bende sizin gibiydim. Diyet kelimesini duyduğum anda daha çok yiyesim geliyordu. Olayı şöyle çözdüm. Bu 12 kiloyu diyet yaparak değil düzenli ve sağlıklı beslenerek verdim. Spor dahi yapmadım. Sadece normal hayatımı hareketlendirdim. Eğer diyet yapmaya başladığınızda daha çok yemek ihtiyacı duyuyorsanız diyet olarak düşünmeyin. Sadece sağlıklı beslenin. Emin olun gerçekten isterseniz yapabilirsiniz.

Kızlar ben yaklaşık 2,5 ayda 12 kilo verdim ve bende sizin gibiydim. Diyet kelimesini duyduğum anda daha çok yiyesim geliyordu. Olayı şöyle çözdüm. Bu 12 kiloyu diyet yaparak değil düzenli ve sağlıklı beslenerek verdim. Spor dahi yapmadım. Sadece normal hayatımı hareketlendirdim. Eğer diyet yapmaya başladığınızda daha çok yemek ihtiyacı duyuyorsanız diyet olarak düşünmeyin. Sadece sağlıklı beslenin. Emin olun gerçekten isterseniz yapabilirsiniz.

bende zaten diyet yapamam kesinlikle vücudum tepki veriyor ne zaman diyet desem o gün midem ağrıyana kadar yemek yiyorum o nedenle benim sadece bazı şeyleri kesip spor yaparak vermem gerek ki zaten şu şok diyetlerin safsata olduğuna inanıyorum insan onları bırakınca daha çok kilo alıyor ve yarın inşallah milat olacak ve başlayacağım ama diyete değil sağlıklı yaşamaya :)

canım çok istiyorum zayıflamayı gerçekten neler yaptın nasıl zayıfladın anlatırsan bizde faydalanım buna çok ihtiyacım var yaa :43:

canım benım neler yapmadım kı pkluyum ben 16 17 kg verdım pko olmasa 30kg verırdım kesın kendıne kucuk hedefler koy 70kg mısın 65 olsun hedefın ay canım bıraz basım agrıyo ondan kafamı toparlayıp yazamadım beklettım senı kusuruma bakma annemı zıyaret geldım guya gelır gelmez kk dayım :1:yedıklerının yarısını yemege calıs gunde 2dılım tahıllı ekmek hakkım vardı benım cogu gun hıc ekmek yemedım sekerı kestım cok bol su ıctım 2 3ltre felan cay ıctım 5ıbıyerde yuruyus yaptım bır saat yuruyus yapmadıgım gunlerde evde spor yaptım elıptık bısıkletım mekık aletım twısterım var cok sevıyom spor yapmayı hareket etmek aktıf olmak cok onemlı mıdemı kuculttukten sonra cok az yedım cok cok az sık sık yedım

bende zaten diyet yapamam kesinlikle vücudum tepki veriyor ne zaman diyet desem o gün midem ağrıyana kadar yemek yiyorum o nedenle benim sadece bazı şeyleri kesip spor yaparak vermem gerek ki zaten şu şok diyetlerin safsata olduğuna inanıyorum insan onları bırakınca daha çok kilo alıyor ve yarın inşallah milat olacak ve başlayacağım ama diyete değil sağlıklı yaşamaya :)

Öncelikle beyninde bitir herşeyi. Düşünce gücü çok önemli. Başaracağına inan ve biran önce başla. Hatta yarını bile bekleme. Şuandan itibaren başla. Hayatını gözden geçir yanlış olan ne varsa yaz bir deftere. Günlük tut kendine. Şuan kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun, neleri yanlış yapıyorsun, neleri doğru yapıyorsun, hayatında sağlıksız olan neler var. Bunların hepsini yaz deftere. Hatta kendine çizelge yap. Ve hayatındaki yanlışları yavaş yavaş doğrularıyla değiştir. Motivasyon içinde kadınlar kulubü çok güzel bir site. Senin ve bizim gibi birsürü insan var. Kendini asla yalnız hissetme. Birçok kişi yapabildiyse sende yaparsın.

kılo verdıkten sonra nasıl gorunuyorsunuz adlı topıkte resımlerım var bakabılırsın ıstersen bol bol o sayfaları okudum mesela acayıp motıve edıyo sıddetle tavsıye edıyorum

bu arada senin çocuk falan varmı çalışıyormusun falan bende merak ettim bak şimdi :52:

canım benimde başımdan 1 doğum geçti bebeğimi normal doğum yaptım ama solunum yetmezliğinden kaybettim hiç emziremedim hep belki sütümü içer diye ona iyi gelir diye yedim de yedim şimdi kilo veremiyorum çünkü bişey yapmıyorum bebeğimi kaybettim ani üzüntüden troit hastalığı çıktı bende:43: bende 60 olsam fıstık gibi olurum tamam ikimizin hedefide bu olsun:34: bende ev hanımıyım çalışmıyorum üniversite mezunuyum ama eşim çalıştırmıyo malesef:18: bende 26 yaşındayım yarın mutlaka yazacağım her akşam yazıyoruz gün içinde neler yediğimi.:34:

Öncelikle beyninde bitir herşeyi. Düşünce gücü çok önemli. Başaracağına inan ve biran önce başla. Hatta yarını bile bekleme. Şuandan itibaren başla. Hayatını gözden geçir yanlış olan ne varsa yaz bir deftere. Günlük tut kendine. Şuan kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun, neleri yanlış yapıyorsun, neleri doğru yapıyorsun, hayatında sağlıksız olan neler var. Bunların hepsini yaz deftere. Hatta kendine çizelge yap. Ve hayatındaki yanlışları yavaş yavaş doğrularıyla değiştir. Motivasyon içinde kadınlar kulubü çok güzel bir site. Senin ve bizim gibi birsürü insan var. Kendini asla yalnız hissetme. Birçok kişi yapabildiyse sende yaparsın.

canım sağlıklı beslenme derken bu 2,5 ayda neler yaptın mesela rica etsem anlatır mısın bize örnek olmak amacıyla:34:

canım sağlıklı beslenme derken bu 2,5 ayda neler yaptın mesela rica etsem anlatır mısın bize örnek olmak amacıyla:34:

Zaten öncelikle size yardımcı olmak için yazdım buraya.

Geçen yıl Haziran ayında diyetisyene gittim. Bana güzel bir liste verdi. Dediklerini aynen uyguladım ve 1 ayda tam 4 kilo verdim. 1 ayın sonunda kontrole gittim diyetisyene listeyi değiştirmeyelim 1 ay daha aynen devam et dedi fakat ben listeden sıkılıp bıraktım diyeti. Bu benim hayatımın ilk diyetiydi. Evlenmeden önce yıllarca hep 50 kilo oldum 172 cm boyla. İnceciktim. Sonra evlendim kilo aldım arkasından doğum yaptım ve kilolar yapıştı kaldı. Daha önceden Adana'da yaşıyordum, Konya'ya taşındım. Taşındığımda 69 kiloyken yaklaşık 3 ayın içinde 11 kg alıp, 80 kilo oldum. 2011 yılının Ekim ayında düşüp ayağımı kırdım. 1 ay alçıda kaldı ayağım. Alçı çıktıktan sonra tartıya çıktığımda 85,5 kiloyu gördüm ve şok yaşadım. O gün (26 Aralık 2011) tarihinde karar verdim ben bu kiloları vereceğim diye. Kadınlar kulubünün diyet başarı hikayelerine rastladım tesadüfen. Kendime bir hedef belirledim. Madem herkes verebiliyorsa bende verebilirdim. Size söylediğim gibi hayatımdan yanlış olan herşeyi çıkarttım. Öncelikle akşam yemeğini eşim işten geç geldiği için geç yiyordum. Saat 12:00 de öğle yemeği akşam saat 21:00 de yemek yiyordum. Aradaki zaman çok uzundu ve çok acıktığım için akşam yemeğini çok yiyordum. Akşam yemeğini en geç saat 18:00 de bitiriyorum şuan. Ekmeği çok yiyordum beyaz ekmeği. Ekmeği azalttım ve değiştirdim. Kepek, çavdar ve tam buğday ekmeği yiyorum artık. Günlük en az 2,5 litre su içiyorum. 3 ü bir arada neskafeden vazgeçemiyordum önceden günde en az 5 fincan içiyordum onu bıraktım tamamen. Şekeri hayatımdan tamamen çıkardım. Veeee en önemlisi hayır demeyi öğrendim. Sonuç olarak 12 kg verdim.

canım benimde başımdan 1 doğum geçti bebeğimi normal doğum yaptım ama solunum yetmezliğinden kaybettim hiç emziremedim hep belki sütümü içer diye ona iyi gelir diye yedim de yedim şimdi kilo veremiyorum çünkü bişey yapmıyorum bebeğimi kaybettim ani üzüntüden troit hastalığı çıktı bende:43: bende 60 olsam fıstık gibi olurum tamam ikimizin hedefide bu olsun:34: bende ev hanımıyım çalışmıyorum üniversite mezunuyum ama eşim çalıştırmıyo malesef:18: bende 26 yaşındayım yarın mutlaka yazacağım her akşam yazıyoruz gün içinde neler yediğimi.:34:

canım yaa çok üzüldüm gerçekten :( ama herşeyde vardır bir hayır inşallah yeniden anne olursun ve olacaksında eminim bu nedenle zayıfken hamile kalmak önemli ben ilk çocuğuma 68 kilo ile hamile kalıp 82 kilo ile doğum yaptım ve tam bir yuvarlaktım yani ama artık kiloları verip kesinlikle geri almak istemiyorum malum yaşım nedeniyle metobolizmam bundan sonra çok hızlı olmayacak o nedenle vermek istiyorum birde benim kabızlık problemim de var bunuda halletmem gerek benim sorunum tamamen zevk için yemek yiyorum acıkmayı özledim desem yalan olmaz hiç aç kalmıyorum sürekli yeme halindeyim dersler nedeniyle geç saatlere kadar uyanık oluyorum ve bu arada gelsin kuruyemişler çikolatalar yemekler yani gecenin bir saati mantı yapıp yemişliğim bile var yani bu kadar kötü bir haldeyim ben ama bunlar bitecek inşallah :50: bir sorunumda tek bir ögünde iki öğünlük kadar yiyorum bazen mesela akşama kadar yemeyip akşam ne kadar yemek varsa onları yiyorum çocukların artanları aman çöpe gitmesin ben yiyeyim mide çöplük ya benim aman yaa ne kadar yanlış varsa bende var anlayacağın :50:

Back
X