- 26 Ağustos 2016
- 12
- 28
- 88
- 27
- Konu Sahibi icidisibirmimar
-
Salam mende size qatılıram Azerbaycandan yazıram İnşallah istediyiniz kiloya ulaşırsınız.. bende yarından başlıyorum..
Yaş 27
Boy 1.63
Kilom 64
Hedef 58
Ne kadar verirsek yazalım inşallah sağlıklı kilolardan kurtuluruz
SelamSlm aslında çok güzel vermissiniz.Tekrar verirsiniz ben de 95-94 arası gidip geliyorum.Bol şanslar
Ben düzenli olarak her yıl 5-6 kilo aldım. Yaklaşık 8 yılda 40 kg arada 10-15 kilo düştüğüm oldu ama hop hepsi geri geldi.O dediğinin yolunu bulursak çok iyi olurSelam
Teşekkür ederim.Çok yediğim için geri geliyorlar hep.Şimdi amacım sonsuza dek kurtulmak tabi öyle bir şey mümkünse.Hepimize bol bol şans
Bulabiliriz inşallahBen düzenli olarak her yıl 5-6 kilo aldım. Yaklaşık 8 yılda 40 kg arada 10-15 kilo düştüğüm oldu ama hop hepsi geri geldi.O dediğinin yolunu bulursak çok iyi olur
İnşallah.. yemeyimizi azaltırsak ulaşa biliriz.. bundan sonra ne yediyimize dikkat! Lütfen...Bulabiliriz inşallah
100 mekik benim için imkansız ben de bu gün bisiklete başlıyayım kilom biraz azalınca mekik vs bakarım.Yeni yıla çok daha zayıf girmekistiyorumBenim karın bölgesinde çok birikmiş yağ var.. ben 20 dakikalık sporla başladım.. 100 kerede mekik çekeceyim... hep birlikte istediyimiz kiloya ulaşırız inşallah
Ben 20 mekik zor çekiyorumBenim karın bölgesinde çok birikmiş yağ var.. ben 20 dakikalık sporla başladım.. 100 kerede mekik çekeceyim... hep birlikte istediyimiz kiloya ulaşırız inşallah
Cok iyi bende yediklerime dikkat etdim en zoru bu aksam uyuyana kadar biseyler yemesem iyi olacak..Bugünkü menüm
Sabah:
Biberli peynirli tost (kepek ekmeği ile)
1 tane salatalık
Yeşil çay
Ara öğün: yarım elma
Öğle:
Bir kepçe bamya yemeği
100 gr yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
Ara öğün: yarım elma
Akşam:
2 kepçe mercimek çorbası
2 dilim kepekli ekmek
Ara öğün: 1 tane armut
Bugün vücudum diyete alıştı zorluk çekmiyorum.Sporu akşama çektim gün içinde müsait olmadığım için.45 dakika bisiklet, 45 dakika da kol-bacak vs hareketleri yapacağım.
Evet hedefe doğru azimle ilerleyeceğizCok iyi bende yediklerime dikkat etdim en zoru bu aksam uyuyana kadar biseyler yemesem iyi olacak..yemek yok fazla istediyimize ulaşana kadar
Ben de bu gün mozaik pasta yedimBugünkü menüm
Sabah:
Yarım domates
Yarım salatalık
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 bardak yeşil çay
Öğle:
Malesef cornetto disk karamel yedimonun dışında bir şey yemedim.
Akşam:
Peynirli biberli tost (tb ekmeği ile yapılmış)
Çok yürüdüm ve yoruldum bugün.O yüzden spor yapma gereği duymadım.Dondurmayı yediğim için çok pişmanım ama çok fazla ısrar ettiler ben de şeytana uydum bir an
Ben de az yemeye çalıştım dengelenmiştir umarımBen de bu gün mozaik pasta yedimakşam yemek yemedim o yüzden
Ben de tartıldım, tam 76 kg çıktım. 1 kilo puf olmuş yaniÇok güzel bende az yedim..bu gün çok dolaşdım 4 saat kadar.. çoçuklarımla .. akşam küçük çikolota yedim malasefama tartıya çıkdım 500 qram qitdi oda az yemekten oluyor kaliba haydi kızlar sözümüzden dönmek yok gitmeli şu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?