- 26 Ağustos 2016
- 12
- 28
- 88
- 27
- Konu Sahibi icidisibirmimar
Merhaba herkese.Sitenin uzun zamandır takipçisiydim lakin üyesi değildim.Yakın zamanda üye oldum ve burda birçok güzel paylaşımın olduğunu gördüm.Ben de kendimi motive etmek amacıyla bu günlüğü yazmaya karar verdim.Bundan 2 yıl önce 97 kiloydum.Artık 100 kiloya merdiven dayamıştım, bu beni oldukça mutsuz bir genç kıza dönüştürmüştü.Artık zayıflamam gerekiyordu.
Kendime bir liste oluşturdum ve spor yaptım.Ne kadar süre bunları yaptım bilmiyorum ama 84 kiloya düşmeyi başarmıştım.
Üniversiteye başladığımda ise 84 kilodan 69 kiloya düştüm.Bu benim için muhteşemdi.Ancak kendimi aşırı derecede saldım ve yedikçe yedim.
77 kiloya yükseldim yine.
Şimdi ise tüm bu kilolarımı geri verip sabitlemek istiyorum.
Çok fazla abur cubur yiyen biriyim ve oturmayı da çok seviyorum.Bu ikisi hayatımdan çıkınca çok hızlı kilo veriyorum.
Bugünkü listem:
Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 tane salatalık
1 dilim peynir
1 su bardağı yeşil çay
Öğlen:
200 gr tavuk eti
Zeytinyağlı ve limonlu salata
2 dilim kepekli ekmek
Akşam:
Sade mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek
Salata
Ve son olarak da 1 meyve veya 1 bardak tarçınlı süt.
Ara öğünleri sürekli kaçıracağımı bildiğim için koymadım.
Günde en az 2 litre su ve 2 bardak yeşil çay içeceğim.
Ayrıca yemeklerime pulbiber, kekik ve keten tohumu ekleyip o şekilde yiyeceğim.Bunlar yağ yakmada çok etkili baharatlar.
Spor olarak ise, her yemekten 1-1.5 saat sonra yapacağım.Bugün eliptik bisikletle yarım saat çalıştım kahvaltıdan sonra.Bir de akşam yemeğinden sonra çalışacağım.Ayrıca birazdan bacak-göbek-kol eritme hareketleri yapacağım.Eliptik bisiklet çok yorucu oluyor bu yüzden bu kadar spor yeterli olacaktır.Zaten gün içinde yaptığım ev işleri de var.
Bakalım ay sonunda kaç kilo vermiş olacağım
Kendime bir liste oluşturdum ve spor yaptım.Ne kadar süre bunları yaptım bilmiyorum ama 84 kiloya düşmeyi başarmıştım.
Üniversiteye başladığımda ise 84 kilodan 69 kiloya düştüm.Bu benim için muhteşemdi.Ancak kendimi aşırı derecede saldım ve yedikçe yedim.
77 kiloya yükseldim yine.
Şimdi ise tüm bu kilolarımı geri verip sabitlemek istiyorum.
Çok fazla abur cubur yiyen biriyim ve oturmayı da çok seviyorum.Bu ikisi hayatımdan çıkınca çok hızlı kilo veriyorum.
Bugünkü listem:
Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 tane salatalık
1 dilim peynir
1 su bardağı yeşil çay
Öğlen:
200 gr tavuk eti
Zeytinyağlı ve limonlu salata
2 dilim kepekli ekmek
Akşam:
Sade mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek
Salata
Ve son olarak da 1 meyve veya 1 bardak tarçınlı süt.
Ara öğünleri sürekli kaçıracağımı bildiğim için koymadım.
Günde en az 2 litre su ve 2 bardak yeşil çay içeceğim.
Ayrıca yemeklerime pulbiber, kekik ve keten tohumu ekleyip o şekilde yiyeceğim.Bunlar yağ yakmada çok etkili baharatlar.
Spor olarak ise, her yemekten 1-1.5 saat sonra yapacağım.Bugün eliptik bisikletle yarım saat çalıştım kahvaltıdan sonra.Bir de akşam yemeğinden sonra çalışacağım.Ayrıca birazdan bacak-göbek-kol eritme hareketleri yapacağım.Eliptik bisiklet çok yorucu oluyor bu yüzden bu kadar spor yeterli olacaktır.Zaten gün içinde yaptığım ev işleri de var.
Bakalım ay sonunda kaç kilo vermiş olacağım