• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün diyete başladım hedef ilk aşamada 10 kilo

icidisibirmimar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
12
28
88
27
Merhaba herkese.Sitenin uzun zamandır takipçisiydim lakin üyesi değildim.Yakın zamanda üye oldum ve burda birçok güzel paylaşımın olduğunu gördüm.Ben de kendimi motive etmek amacıyla bu günlüğü yazmaya karar verdim.Bundan 2 yıl önce 97 kiloydum.Artık 100 kiloya merdiven dayamıştım, bu beni oldukça mutsuz bir genç kıza dönüştürmüştü.Artık zayıflamam gerekiyordu.

Kendime bir liste oluşturdum ve spor yaptım.Ne kadar süre bunları yaptım bilmiyorum ama 84 kiloya düşmeyi başarmıştım.

Üniversiteye başladığımda ise 84 kilodan 69 kiloya düştüm.Bu benim için muhteşemdi.Ancak kendimi aşırı derecede saldım ve yedikçe yedim.

77 kiloya yükseldim yine. :oha:

Şimdi ise tüm bu kilolarımı geri verip sabitlemek istiyorum.

Çok fazla abur cubur yiyen biriyim ve oturmayı da çok seviyorum.Bu ikisi hayatımdan çıkınca çok hızlı kilo veriyorum.

Bugünkü listem:

Sabah:
2 dilim kepekli ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 tane salatalık
1 dilim peynir
1 su bardağı yeşil çay

Öğlen:
200 gr tavuk eti
Zeytinyağlı ve limonlu salata
2 dilim kepekli ekmek

Akşam:
Sade mercimek çorbası
1 dilim kepekli ekmek
Salata

Ve son olarak da 1 meyve veya 1 bardak tarçınlı süt.

Ara öğünleri sürekli kaçıracağımı bildiğim için koymadım. :KK72:

Günde en az 2 litre su ve 2 bardak yeşil çay içeceğim.

Ayrıca yemeklerime pulbiber, kekik ve keten tohumu ekleyip o şekilde yiyeceğim.Bunlar yağ yakmada çok etkili baharatlar. :işsiz:

Spor olarak ise, her yemekten 1-1.5 saat sonra yapacağım.Bugün eliptik bisikletle yarım saat çalıştım kahvaltıdan sonra.Bir de akşam yemeğinden sonra çalışacağım.Ayrıca birazdan bacak-göbek-kol eritme hareketleri yapacağım.Eliptik bisiklet çok yorucu oluyor bu yüzden bu kadar spor yeterli olacaktır.Zaten gün içinde yaptığım ev işleri de var.:KK73:

Bakalım ay sonunda kaç kilo vermiş olacağım :KK9:

Salam mende size qatılıram Azerbaycandan yazıram İnşallah istediyiniz kiloya ulaşırsınız.. bende yarından başlıyorum..
Yaş 27
Boy 1.63
Kilom 64
Hedef 58
Ne kadar verirsek yazalım inşallah sağlıklı kilolardan kurtuluruz:KK5:

Salam mende size qatılıram Azerbaycandan yazıram İnşallah istediyiniz kiloya ulaşırsınız.. bende yarından başlıyorum..
Yaş 27
Boy 1.63
Kilom 64
Hedef 58
Ne kadar verirsek yazalım inşallah sağlıklı kilolardan kurtuluruz:KK5:

Selam :KK25:
İnşallah veririz kiloları.Birbirimizi motive edersek çok güzel olur :KK68:

Selam :KK25:
Teşekkür ederim.Çok yediğim için geri geliyorlar hep.Şimdi amacım sonsuza dek kurtulmak tabi öyle bir şey mümkünse.Hepimize bol bol şans :dua:
Ben düzenli olarak her yıl 5-6 kilo aldım. Yaklaşık 8 yılda 40 kg arada 10-15 kilo düştüğüm oldu ama hop hepsi geri geldi.O dediğinin yolunu bulursak çok iyi olur :KK25:

Benim karın bölgesinde çok birikmiş yağ var.. ben 20 dakikalık sporla başladım.. 100 kerede mekik çekeceyim... hep birlikte istediyimiz kiloya ulaşırız inşallah:dua:

Benim karın bölgesinde çok birikmiş yağ var.. ben 20 dakikalık sporla başladım.. 100 kerede mekik çekeceyim... hep birlikte istediyimiz kiloya ulaşırız inşallah:dua:
100 mekik benim için imkansız ben de bu gün bisiklete başlıyayım kilom biraz azalınca mekik vs bakarım.Yeni yıla çok daha zayıf girmekistiyorum

Bugünkü menüm

Sabah:
Biberli peynirli tost (kepek ekmeği ile)
1 tane salatalık
Yeşil çay

Ara öğün: yarım elma

Öğle:
Bir kepçe bamya yemeği
100 gr yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

Akşam:
2 kepçe mercimek çorbası
2 dilim kepekli ekmek

Ara öğün: 1 tane armut

Bugün vücudum diyete alıştı zorluk çekmiyorum.Sporu akşama çektim gün içinde müsait olmadığım için.45 dakika bisiklet, 45 dakika da kol-bacak vs hareketleri yapacağım.

Bugünkü menüm

Sabah:
Biberli peynirli tost (kepek ekmeği ile)
1 tane salatalık
Yeşil çay

Öğle:
Bir kepçe bamya yemeği
100 gr yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

Akşam:
2 kepçe mercimek çorbası
2 dilim kepekli ekmek

Ara öğün: 1 tane armut

Bugün vücudum diyete alıştı zorluk çekmiyorum.Sporu akşama çektim gün içinde müsait olmadığım için.45 dakika bisiklet, 45 dakika da kol-bacak vs hareketleri yapacağım.
Cok iyi bende yediklerime dikkat etdim en zoru bu aksam uyuyana kadar biseyler yemesem iyi olacak..:KK17: yemek yok fazla istediyimize ulaşana kadar:KK12::KK20:

Bugünkü menüm

Sabah:
Yarım domates
Yarım salatalık
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 bardak yeşil çay

Öğle:
Malesef cornetto disk karamel yedim :( onun dışında bir şey yemedim.

Akşam:
Peynirli biberli tost (tb ekmeği ile yapılmış)

Çok yürüdüm ve yoruldum bugün.O yüzden spor yapma gereği duymadım.Dondurmayı yediğim için çok pişmanım ama çok fazla ısrar ettiler ben de şeytana uydum bir an :kızgın:

Bugünkü menüm

Sabah:
Yarım domates
Yarım salatalık
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 bardak yeşil çay

Öğle:
Malesef cornetto disk karamel yedim :KK43: onun dışında bir şey yemedim.

Akşam:
Peynirli biberli tost (tb ekmeği ile yapılmış)

Çok yürüdüm ve yoruldum bugün.O yüzden spor yapma gereği duymadım.Dondurmayı yediğim için çok pişmanım ama çok fazla ısrar ettiler ben de şeytana uydum bir an :kızgın:
Ben de bu gün mozaik pasta yedim:KK23:akşam yemek yemedim o yüzden

Çok güzel bende az yedim..bu gün çok dolaşdım 4 saat kadar.. çoçuklarımla .. akşam küçük çikolota yedim malasef:eek: ama tartıya çıkdım 500 qram qitdi oda az yemekten oluyor kaliba haydi kızlar sözümüzden dönmek yok gitmeli şu kilolar

Çok güzel bende az yedim..bu gün çok dolaşdım 4 saat kadar.. çoçuklarımla .. akşam küçük çikolota yedim malasef:eek: ama tartıya çıkdım 500 qram qitdi oda az yemekten oluyor kaliba haydi kızlar sözümüzden dönmek yok gitmeli şu kilolar
Ben de tartıldım, tam 76 kg çıktım. 1 kilo puf olmuş yani :cool: Misafirlerimiz var üç gündür.O yüzden spor yapamıyorum pek.Bugün gidecekler, ben de spora daha çok zaman ayıracağım.Gitsin kilolar :KK6:

Back