Hangi dil?evde biraz calisip, kedimi veterinere götürdüm. Bugün mecburi pratik yapmis oldum iyi oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugün dil öğrenmek için ne yaptın?
- Konu Sahibi sevde_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ocak 2010
- 3.656
- 1.113
- 333
AlmancaHangi dil?
- 30 Ocak 2010
- 3.656
- 1.113
- 333
1,5 yildir ögreniyorum. Aslinda b1 sinavini konusmada heyecan yaptigim icin bitiremedim. Yazili, dinlemeli sinavlari gecmistim. Tekrar sinava girmem gerekiyordu ama ben bastan baslamak istedim. Kacirdigim cok ders vardi yeniden basladim simdi tekrar b1 seviyesine geldim. Tamamini anlamasam da film, dizi izledigimde cok daha iyiyim eskiye göre anlamaya basladim.Lisede üniversitede biraz almanca öğrenmiştim. Kesinlikle öğrenmek istediğim dillerden biri. Almanca konuşulan yerler ülkeler de gezdiğim kadarıyla hep çok beğendim. Ne kadar zamandır öğreniyorsunuz?
Hic aklimda Almanya yoktu ama hic pisman olmadim. Benim yasayabilecegim mutlu oldugum bir yer.
Sizin adınıza sevindim. Umarım istediğiniz seviyeye kolayca gelirsiniz. Almanya’da gezdiğim yerlerden en çok Düseldorf’u beğenmiştim. Şimdi Almanya iş aramak için 6 aylık vize veriyor ve yerleşmek kolay diye duydum siz de iş bularak mı gittiniz çok özel değilse?1,5 yildir ögreniyorum. Aslinda b1 sinavini konusmada heyecan yaptigim icin bitiremedim. Yazili, dinlemeli sinavlari gecmistim. Tekrar sinava girmem gerekiyordu ama ben bastan baslamak istedim. Kacirdigim cok ders vardi yeniden basladim simdi tekrar b1 seviyesine geldim. Tamamini anlamasam da film, dizi izledigimde cok daha iyiyim eskiye göre anlamaya basladim.
Hic aklimda Almanya yoktu ama hic pisman olmadim. Benim yasayabilecegim mutlu oldugum bir yer.
- 30 Ocak 2010
- 3.656
- 1.113
- 333
Biz güneyde şirin küçük bir şehirde yasiyoruz, Istanbul'dan baska yerde yasayamam derken büyük sehirlerden kacip kendimi doğaya atmaya basladim.
Biz esime ulasan bir is teklifi ile geldik. Cok ani karar verip tamam deyip bi anda kendimizi burada bulduk. Blau karte denen Mavi kart kapsaminda geldik ve cok avantaji oldu bize.
Esim bilisim sektöründe oldugu icin buraya geldikten sonra da onlarca is teklifi aldi. Bu tarz meslekler hic prosedür beklemiyor ve hizli kolay bir sürecle gelebiliyor.
Biz esime ulasan bir is teklifi ile geldik. Cok ani karar verip tamam deyip bi anda kendimizi burada bulduk. Blau karte denen Mavi kart kapsaminda geldik ve cok avantaji oldu bize.
Esim bilisim sektöründe oldugu icin buraya geldikten sonra da onlarca is teklifi aldi. Bu tarz meslekler hic prosedür beklemiyor ve hizli kolay bir sürecle gelebiliyor.
Çok güzelmiş. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Mavi kartı araştıracağım. Ailenize ve size orada başarı ve mutluluklar diliyorum.Biz güneyde şirin küçük bir şehirde yasiyoruz, Istanbul'dan baska yerde yasayamam derken büyük sehirlerden kacip kendimi doğaya atmaya basladim.
- 30 Ocak 2010
- 3.656
- 1.113
- 333
Maalesef bir gram ilerleyemediğimiz zamanlarda oluyor. Verimsiz gecen günler ama salmamak lazim. Nacizane tavsiyem radyonuz sürekli acik olsun yada almanca tv. Bugün icinden bir kelime secerken yarin iki olmus bi bakmissiniz yarim saatlik konusmadan bir cümle tamamlayamasaniz da asagi yukari konusulan konuyu tahmin eder olmussunuz. Gelismeyi en iyi radyo dinlerken yada tv izlerken anlayabiliyorum.valla almanca ogrenmeye calisiyorum kitap bana bakti ben kitaba en son bir iki saat takildim aklimda kalan tek sey parmaklarin adlari sanirim durumum vahim yaa ..
- 30 Ocak 2010
- 3.656
- 1.113
- 333
Cok tesekkür ederim, cok naziksiniz. Umarim sizde nerede olursaniz olun mutlu, saglikli ve basarili bir hayat gecirirsiniz sevdiklerinizleÇok güzelmiş. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Mavi kartı araştıracağım. Ailenize ve size orada başarı ve mutluluklar diliyorum.
TeşekkürlerCok tesekkür ederim, cok naziksiniz. Umarim sizde nerede olursaniz olun mutlu, saglikli ve basarili bir hayat gecirirsiniz sevdiklerinizle
- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 784
- 363
cok haklisiniz evde turkce konusuluyor tv turkce yayinlari izliyoruz ve dinliyoruz dogal olarakta benim ogrenme surecim uzadjkca uzuyorMaalesef bir gram ilerleyemediğimiz zamanlarda oluyor. Verimsiz gecen günler ama salmamak lazim. Nacizane tavsiyem radyonuz sürekli acik olsun yada almanca tv. Bugün icinden bir kelime secerken yarin iki olmus bi bakmissiniz yarim saatlik konusmadan bir cümle tamamlayamasaniz da asagi yukari konusulan konuyu tahmin eder olmussunuz. Gelismeyi en iyi radyo dinlerken yada tv izlerken anlayabiliyorum.
- 30 Ocak 2010
- 3.656
- 1.113
- 333
Biz tv izlemeyi yillar önce birakmistik. Dizide orjinal dil ama türkce altyazili izlerdik oda maalesef bizim cok zamanimizi aliyor. Tv acmayi hep unutsakta aklimiza geldikce acip alman kanallarini dolasiyoruz. Hatta cuma aksamlari güzel filmler oluyo anlamaya calisiyoruz, keyifte aliyoruz, hatirlar ve acarsak.
Tabi ki sosyal medyadan ülkemizin haberlerini aliyoruz, kopmadik onun disinda alman basini da cok deginiyor türkiye haberlerine.
Su anda da radyom acik mesela. Bulundugum sehrin yerel radyosunu dinliyorum. Maalesef calinan sarkilarin %80 i ingilizce olsa da konusmalari anlamaya calisiyorum. Yasadigim sehirle ilgili haberler oldugu icin de daha kolay hakim olabiliyorum.
Tabi ki sosyal medyadan ülkemizin haberlerini aliyoruz, kopmadik onun disinda alman basini da cok deginiyor türkiye haberlerine.
Su anda da radyom acik mesela. Bulundugum sehrin yerel radyosunu dinliyorum. Maalesef calinan sarkilarin %80 i ingilizce olsa da konusmalari anlamaya calisiyorum. Yasadigim sehirle ilgili haberler oldugu icin de daha kolay hakim olabiliyorum.
- 20 Eylül 2013
- 7.485
- 16.341
- 448
- 41
- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.173
- 798
Bunun bildirimi gelmemiş, 1 sene sonra görüyorum bu mesajı 1 senedir beni hayatta tutana şükürSamsonn naber? arapcayla ilgili bisey yapabiliyor musun? ben maalesef uyun suredir(hamilelikle birlikte) iptal oldum:/