bugun derdim bu

cokguzelolsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
3.456
11.588
158
bu da dert mi demeyim lutfen benim bugunlerde en çok kafayı taktığım konu her gun dakikalarım nette geçiyor bu yuzden. en guzel hediyeyi bulma telaşı.
çok sevdiğim bir çok yakın olduğum birinin erkek bebeği 2. doğumgununu kutlayacak 23 aylık şimdi. 2 yaşını bitiriyor yani. buyuk bir doğumgunu partisi yapacaklar ve ben çok guzel bir hediye bulmak istiyorum erkek bebeğe.
maddi sorun yok,inşallah alabilirim sanırım butun önereceklerinizi, aklınızdaki hediyeyi söyleyin lutfen, 2 yaşında erkek bebeğine en iyi hediye nedir? neyi gotursem ne çok ihtiyaç vardı iyi ki almışsın derdiniz?
geçen yıl başka bir hediye konusunda çok yardımcı oldunuz, gerçekten çok içime sinen hediye aldım, bu yıl da alayım lutfen.

Akülü araba. O yaştaki yeğenim kullanamasa da deli oluyordu.

Bence kitap yada dikkat geliştirme seti. Bana gelse çok mutlu olurdum. Puzzle filan da olabilir

Kıyafet al oyuncak al bi Kaç tane bir de akülü araba al ve anısı kalsın diye portresini çizdirip ailesine verebilsin güzel bir çerçevede 2. Yas günü hatırası olarak kalıcı bi hediye olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…