adam belkide bunları sürekli yaşıyordur????Ben bu adamın tavırlarını beğenmedim zorla o ne istiyorsa olacak ve yapılacak birde gelen kuzeni bunun için huzur bozmaya değer mi şiddet, kavga
bence bu böyle devam eder zaten daha ,öncedende bunların işareti varmış , ama nedense kadınlar hareketten çok aşk önemli onlar için , sonra böyle hareketlere maruz kalıyorlar eşin epey saygısız ....ve sizi sürekli üzecek gibi artık ileriye dönük bu adam beni daha çok üzecekse ...deyip ona göre karar verin ...
kızlar okudum herkesin yorumunu şunları söylemek istiyorum. evet misafir sevmiyorum. ama buna rağmen eşim biri gelsinmi dediğinde hiç canım istemio bile olsa tmm gelsin derdim çünkü ilerde benimde ailemden biri gelmek ister diye düşünürüm hep. bu olayın benzerini oda yaşadı çalışmam gerekio dedi bir hafta sonu bende kardeşimi çağıriim ozaman dedim istemedi yok şimdi rahat edemem dedi işim bitince başbaşa beraber gezeriz dedi. o gün bu gündür bir daha o varken kardeşimi çağırmadım. benim ailemden uzaklaşmam sebebim o çünkü srekli onun ailesine gidiyoruz. misafir sevmememe rağmen ve ben ailemi 4 5 aydr evime çağırmamışken her hafta sonu nerdeyse onlarda olmamız garip değilmi yada babası geldiğinde nnerdeyse hergün bize gelin şirinliğine katlandıysam alttan almıyormuyum yeterince. haketmişsin diyen bir kaç arkadaş olmuş hiç bir kadın bunları yaşamayı haketmiyor. ne olursa olsun. bu zamana kadar bende burda dayak yiyen kadınlara kızıyordum boşan gitsin napıcaksın fln diye şu an da ben de aynı konuma düştüm ve bir tarafta eşim çok pişmanım diye karşımda ağlayıp beni affet derken diğer taraftan da bu gne kadar yaşadığım olayların artık travma olduğu ve nasıl affedebilirimki diye düşünüyorum.boşanma konusunda kararsızım çünkü buna güç gerek ama bizden bişey olucağına dair de bir inancım yok. dün o polisleri araramamın sebebi onları boşuna uğraştırmak fln değil eşimin benim ne kadar ciddi olduğumu anlaması içindi bir darp raporu almak istemiştim. ama gelen polisin benim o halimi görüpte bişey yoksa gidelim daha sırada çok olay var demesi grurumu daha çok incitti ve sikayetçi değilim dedim o yüzden. ne kadar ilgilenecekleri geldiklerinde bellii oldu yani. eşi abisi babası polis olanların şahsına ettiğim bir şey değil bu sadece daha müşkül durumda olsam kim bilir neler olurdu diyorum yoksa eşim kaçmadı bekledi onlarla konuşmak için.