Ya benimde zamanim yok aslinda en guzeli yavas yavas ama yaz geliyo dugunler basliyoHmm tmamdir bende o cay yok ama yesil cay icerim belki ya da fitoform alirim sabah onu icerm aksamda bunu yerim.kestirmeden kilo vermeye calisiyorum dabogazimdan kesesim yok hic.cok sagol canim cevaplarin icin
58 olsam valla baska bisee istememBen son zmanlarda haftada bi kilo aliyorum nerdeysebende onlari vermeye caliscam cok saldım kendimi 58kusurum suan 53 olsam yeter.aah ah tayinim çıkmadan once 48 kiloydum hatta 45e dusmustum sinav stresiyle bi ara.atandiktan sonra kisa zamanda hizla kilo aldim.dort yildir istedigim kiloya gelemiyorum bi turlu.son bikac aydirda dusukle sonlanan gebelik gecti basimdan hic dikkat etmedm tabi yediklerime bi suredir bakalim bunlar etki eder umarim hepimize
Merhabaaaa, nasıl gidiyo acaba diyet anladığıma göre yarın 1 hafta olacak?? Gelişmeleri yazar mısın :)Kizlar merhabalar oncelikle
Bugun chia tohumu aldim yarin baslicam insallah neden yarin derseniz bugun güne gittim mamalari cok kacirdikta
Sabah tartildim 63 kiloyum bi 5 kilo versem yeterdi yaaaa
:) ay bugunde gun vardi hem gunduz hem aksam yedim yedim tartilmaya korkuyorumMerhabaaaa, nasıl gidiyo acaba diyet anladığıma göre yarın 1 hafta olacak?? Gelişmeleri yazar mısın :)
Haydaaaaa :))) bence bu günler sana zarar verir gitme sen uzaktan döndür olayı :)):) ay bugunde gun vardi hem gunduz hem aksam yedim yedim tartilmaya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?