Ayyyy ne cok yemisim verdigim 1 kiloyuda almisim gün faslini bitiriyorum olmas ki boyleHaydaaaaa :))) bence bu günler sana zarar verir gitme sen uzaktan döndür olayı :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy ne cok yemisim verdigim 1 kiloyuda almisim gün faslini bitiriyorum olmas ki boyleHaydaaaaa :))) bence bu günler sana zarar verir gitme sen uzaktan döndür olayı :))
Yaaa ne kadar güzeeell. Ya bende büyük kararsızlık yaşıyorum aktardan mı sitesinden mi alsam diye, en iyisi aktardan alıyım önce bi, denerim senin gibi, şişerse okey yani :)Herkese günaydınnn. Sabah kalktım ve hemen tuvalete koştum. Ardından sonuç 59.8 oldu. Umarım böyle devam ederr.
Yaaa ne kadar güzeeell. Ya bende büyük kararsızlık yaşıyorum aktardan mı sitesinden mi alsam diye, en iyisi aktardan alıyım önce bi, denerim senin gibi, şişerse okey yani :)
Aynen öyle vallaa..zaten bir süre yemesen az yesen bünye öyle cabuk alısıyor ki, ben 1 aya yakın süredir herbalife kullandım sabah akşam shake içtim, şu an bitti kullanmıyorum ve akşamları yediğim yemekten o kadar rahatsız oluyorum ki. Meğersem bu zamana kadar zaten yanlışı akşamları kaçırmakla yapmışım mideme eziyet etmişimbence de aktardan bi alıp şişip şişmemesine bakmak lazım :) valla psikolojik midir nedendir bilmiyorum ama iki gündür ciddi manada az yiyorum. ki psikolojik olsada ne fark eder şu kiloları verelim de değil mi![]()
Nasıl çaylar deniyosun mesela?Şunu de ekleyeyim, internette paket içinde satılan çayın içinde neler var bilmiyorum ama ödem atıcı her türlü çayı kendim yapıyorum ve öyle içiyorum. onun da yararı olmuştur umarım
kız banada anlat tadı nasıl ne yiyip içiyosun ne kadar sürede ne verdin söyler misin :)Herkese günaydınnn. Bu sabahki kilom 58.8 :) azimle gidiyorumm. Çay olarak mesela adaçayı yeşilçay kiraz sapi mısır puskulu 4lusune biraz sıcak şu koyuyorum. Bekliyorum ve içiyorum bu kadar. :)
kız banada anlat tadı nasıl ne yiyip içiyosun ne kadar sürede ne verdin söyler misin :)![]()
KAÇLA başladın şuan kaçsın cnm ya bende istiyorum insüin direncim ve pkom var ne yersem yaramaya başladı bekarkken tığ gibi olan 48 olan ben 66.5 oldum ya bide düşün daha hamile bile kalmadım vermem lazımIki gün önce başladım canim. Tadı yok gibi bişey. Hatta yoğurtla karıştırınca dişime katırkutur geliyor hoşuma gidiyorsabah kalkınca limonlu su içiyorum, o mideme iyi geliyor (sabahları midem ekşimiş oluyor da biraz) sonra yumurtamı haşlamaya koyuyorum ve ardından yoğurt içine chia ve yulaf. onu yiyip yumurtanın pişmesi çayımı yapmam filan yarım saati geçiriyor zaten. chia midemde şiştiği için pek bişey istemiyor insan. Sonra yumurtamı yiyip güne başlıyorum. genelde ara öğünlerde ve kahvaltıda yemeyi tercih ediyorum. günde toplam 2 yemek kaşığını asla geçmemeye çalışıyorum. biraz kabızlık yaptığı doğrudur. ama ana yemeklerde salata ve zeytinyağı tüketince sıkıntı gidiyor
psikolojik ya da değil ama biraz sanki inceldim gibi ne bileyim. iyice gaza geldim bakalım sonu ne olacak :)![]()
NEYSE ben vazgeçtim şeker ilacıma devam edicemcanım 60.8 ile başladım bu sabah 58.8 idim. bende de şöyle bi sıkıntı var hemen açıklayayım. acıktığımı uzun bi süre hissetmiyorum sonra birden şekerim düşüyor ve bayılmaya kadar gidebiliyorum. o yüzden az yiyorum aman veririm desem de veremiyorum çünkü vucut afallıyor. ara öğün yapmak şartmış bunu anladım canım. insulin direncin var ise doktor kontrolunde bir diyet programı yap bence :)
TAMAM CNM SAOLBence de devam et sağlığın daha önemli tabi ki