• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun chia aldim hadi hayirlisi:)

Merhabalar, forumu epeydir takip ediyorum ve çok hoşuma giden paylaşımlar oluyor. Sonunda üye oldum :) neyse gelelim konumuza, ben de chia tohumunu aldım dün gece ve mesajları okuyunca aktardan aldığım için sahte olabilme ihtimaline takılıp kaldım. gece biraz suyun içine tohumları attım. sabah kalktığımda hepsi şişmişti ve jel kıvamına gelmişti, bayağ mutlu oldum :) sabah 4 yemek kaşığı nesfit ve sütle kahvaltımı yaptım. biraz geç kalkmıştım dolayısıyla 12 buçuk gibi öğle yemeğimi yedim ara öğün yemeden. öğle yemeğim de yoğurdun içine 1 yemek kaşığı chia attım ve çok az bekleyip yedim. kilom da bu sabah 60,8 çıktı çok moralim bozuldu.. hadi bakalım gelişmeleri yazıcammmm :)

Herkese günaydınnn. Sabah kalktım ve hemen tuvalete koştum. Ardından sonuç 59.8 oldu. Umarım böyle devam ederr.

Herkese günaydınnn. Sabah kalktım ve hemen tuvalete koştum. Ardından sonuç 59.8 oldu. Umarım böyle devam ederr.
Yaaa ne kadar güzeeell. Ya bende büyük kararsızlık yaşıyorum aktardan mı sitesinden mi alsam diye, en iyisi aktardan alıyım önce bi, denerim senin gibi, şişerse okey yani :)

Yaaa ne kadar güzeeell. Ya bende büyük kararsızlık yaşıyorum aktardan mı sitesinden mi alsam diye, en iyisi aktardan alıyım önce bi, denerim senin gibi, şişerse okey yani :)

bence de aktardan bi alıp şişip şişmemesine bakmak lazım :) valla psikolojik midir nedendir bilmiyorum ama iki gündür ciddi manada az yiyorum. ki psikolojik olsada ne fark eder şu kiloları verelim de değil mi :D

Şunu de ekleyeyim, internette paket içinde satılan çayın içinde neler var bilmiyorum ama ödem atıcı her türlü çayı kendim yapıyorum ve öyle içiyorum. onun da yararı olmuştur umarım

bence de aktardan bi alıp şişip şişmemesine bakmak lazım :) valla psikolojik midir nedendir bilmiyorum ama iki gündür ciddi manada az yiyorum. ki psikolojik olsada ne fark eder şu kiloları verelim de değil mi :KK70:
Aynen öyle vallaa..zaten bir süre yemesen az yesen bünye öyle cabuk alısıyor ki, ben 1 aya yakın süredir herbalife kullandım sabah akşam shake içtim, şu an bitti kullanmıyorum ve akşamları yediğim yemekten o kadar rahatsız oluyorum ki. Meğersem bu zamana kadar zaten yanlışı akşamları kaçırmakla yapmışım mideme eziyet etmişim :KK43:

Şunu de ekleyeyim, internette paket içinde satılan çayın içinde neler var bilmiyorum ama ödem atıcı her türlü çayı kendim yapıyorum ve öyle içiyorum. onun da yararı olmuştur umarım
Nasıl çaylar deniyosun mesela?

Herkese günaydınnn. Bu sabahki kilom 58.8 :) azimle gidiyorumm. Çay olarak mesela adaçayı yeşilçay kiraz sapi mısır puskulu 4lusune biraz sıcak şu koyuyorum. Bekliyorum ve içiyorum bu kadar. :)

Herkese günaydınnn. Bu sabahki kilom 58.8 :) azimle gidiyorumm. Çay olarak mesela adaçayı yeşilçay kiraz sapi mısır puskulu 4lusune biraz sıcak şu koyuyorum. Bekliyorum ve içiyorum bu kadar. :)
kız banada anlat tadı nasıl ne yiyip içiyosun ne kadar sürede ne verdin söyler misin :):spor::KK6:

kız banada anlat tadı nasıl ne yiyip içiyosun ne kadar sürede ne verdin söyler misin :):spor::KK6:

Iki gün önce başladım canim. Tadı yok gibi bişey. Hatta yoğurtla karıştırınca dişime katırkutur geliyor hoşuma gidiyor :D sabah kalkınca limonlu su içiyorum, o mideme iyi geliyor (sabahları midem ekşimiş oluyor da biraz) sonra yumurtamı haşlamaya koyuyorum ve ardından yoğurt içine chia ve yulaf. onu yiyip yumurtanın pişmesi çayımı yapmam filan yarım saati geçiriyor zaten. chia midemde şiştiği için pek bişey istemiyor insan. Sonra yumurtamı yiyip güne başlıyorum. genelde ara öğünlerde ve kahvaltıda yemeyi tercih ediyorum. günde toplam 2 yemek kaşığını asla geçmemeye çalışıyorum. biraz kabızlık yaptığı doğrudur. ama ana yemeklerde salata ve zeytinyağı tüketince sıkıntı gidiyor :cool:

psikolojik ya da değil ama biraz sanki inceldim gibi ne bileyim. iyice gaza geldim bakalım sonu ne olacak :) :KK37:

Iki gün önce başladım canim. Tadı yok gibi bişey. Hatta yoğurtla karıştırınca dişime katırkutur geliyor hoşuma gidiyor :KK70: sabah kalkınca limonlu su içiyorum, o mideme iyi geliyor (sabahları midem ekşimiş oluyor da biraz) sonra yumurtamı haşlamaya koyuyorum ve ardından yoğurt içine chia ve yulaf. onu yiyip yumurtanın pişmesi çayımı yapmam filan yarım saati geçiriyor zaten. chia midemde şiştiği için pek bişey istemiyor insan. Sonra yumurtamı yiyip güne başlıyorum. genelde ara öğünlerde ve kahvaltıda yemeyi tercih ediyorum. günde toplam 2 yemek kaşığını asla geçmemeye çalışıyorum. biraz kabızlık yaptığı doğrudur. ama ana yemeklerde salata ve zeytinyağı tüketince sıkıntı gidiyor :cool:

psikolojik ya da değil ama biraz sanki inceldim gibi ne bileyim. iyice gaza geldim bakalım sonu ne olacak :) :KK37:
KAÇLA başladın şuan kaçsın cnm ya bende istiyorum insüin direncim ve pkom var ne yersem yaramaya başladı bekarkken tığ gibi olan 48 olan ben 66.5 oldum ya bide düşün daha hamile bile kalmadım vermem lazım o_Oo_O:kızgın:

canım 60.8 ile başladım bu sabah 58.8 idim. bende de şöyle bi sıkıntı var hemen açıklayayım. acıktığımı uzun bi süre hissetmiyorum sonra birden şekerim düşüyor ve bayılmaya kadar gidebiliyorum. o yüzden az yiyorum aman veririm desem de veremiyorum çünkü vucut afallıyor. ara öğün yapmak şartmış bunu anladım canım. insulin direncin var ise doktor kontrolunde bir diyet programı yap bence :)

canım 60.8 ile başladım bu sabah 58.8 idim. bende de şöyle bi sıkıntı var hemen açıklayayım. acıktığımı uzun bi süre hissetmiyorum sonra birden şekerim düşüyor ve bayılmaya kadar gidebiliyorum. o yüzden az yiyorum aman veririm desem de veremiyorum çünkü vucut afallıyor. ara öğün yapmak şartmış bunu anladım canım. insulin direncin var ise doktor kontrolunde bir diyet programı yap bence :)
NEYSE ben vazgeçtim şeker ilacıma devam edicem

Bugün 3. Günüm ve 200 gr daha vermenin mutluluğunu yaşıyorum :) ama bugün fazla et tükettim. Yarin muhtemelen hiç verememiş olucam :(

Şimdilik 58.2de kaldımm ama dün yemeği biraz fazla kaçırmıştım o_O
İnşallah devamı gelirr:KK72:

Back
X