• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

işte ömiş bi tanede saçlı hali varrr nostalci yaptım kaydirigubbakcemile3

81618375.jpg

ohhh yaz gelmiş ne güzel ömer doğu sanki her resimde daha bi büyuyımaşallah bilgeyede etek pekbi yakışmış maşallah çok tatlılar :nazar::nazar:

tüm bebişlere maşalllah çok tatlılarr yerumm ben bunlarıı yaaaaa..ömer doğu tişörtünü yerum sennınn annesı bır tepkıde bendennn bu oğlanın saçını bıdaha bukadar kısa kestırmeeeeeeeeeee:)))))

tüm bebişlere maşalllah çok tatlılarr yerumm ben bunlarıı yaaaaa..ömer doğu tişörtünü yerum sennınn annesı bır tepkıde bendennn bu oğlanın saçını bıdaha bukadar kısa kestırmeeeeeeeeeee:)))))

be kestirirmiyim daha kaydirigubbakcemile3 söz kestirmicam yaaa a.s.

yaa ben yorum yazmıştım bilgoşa ama çıkmamış :( o zaman tekrarlayayım:

maaşallah bilgoşa çok tatlı ayrıca çok şık olmuş yerim ben bu fıstığı:nazar:

ömişede bilgoşada maşalah çok şekerler ıkısıdee ya bızımkılerınde yürüdüklernjı görsekkk artık kolllarım taşımazz belım tutumaz olduu sürek yürütmektennn:)))

ömerde bilgede çok tatlı bilge sanki koşuyomuş gibi maşallah rose canım üzülme bizimki bir yaşına girdi paytak paytak bi kaç adım atıyodu bi hafta sonra baktık yürüyo bizim kız şimdide hiç oturmuyo peşindeyiz sürekli ama olsun buda bizim dünkü halimiz küçük hanım rahat durmuyoki bi resim çekelim :)

yerim ben kömür gözlümü belli çocuk nasıl halsiz duruyor.kuzum benim iyileşte neşeli resimlerin gelsin bi an önce ya.

Kız allah emı o eskı resımmm:)Şekerr yenı halsız halını koymadımmm dahaa febı ıstemıŞtı alıntı yapmıŞtımmm....yınede saol canımm bır tanesınn..

:roflol: kız çocuğun onca resmi varken bunumu koydun valla süzgün bakıyo ne bilim hasta olduğunu biliyorumya belki o gözle baktım sırnaşık şey

Back