• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

maşalah doğukanımaa herzamankı gibi çok tatlı maşallahhhh,
uzun zaamandır bakamıyordum buraya ama hareket yok pek hanı nerde bebişlr ekleyın bakımmmm:)

valla hi burayyı yazmaya yazmaya unutmuşumm..evett gellin bakalım nerde bebeişler yaz geldi şortlar badiler hadi nerdelerrrkaydirigubbakcemile2

:teytey: güzel anneler allahım bağışlasın meleklerinizi sizlere...
sağlığınız mutluluğunuz eksik olmasın....hihoyyyt
resimlere baktım öyle özendimki içim burkuldu hatta abartmıyor itiraf ediyorum gözlerime yaşlar doldu...
öyle çok istiyorumki rabbim vakti zamanı gelince imnş banada nasip eder hayrlı bir evlat:CüvCüv: :CüvCüv:

:teytey: güzel anneler allahım bağışlasın meleklerinizi sizlere...
sağlığınız mutluluğunuz eksik olmasın....hihoyyyt
resimlere baktım öyle özendimki içim burkuldu hatta abartmıyor itiraf ediyorum gözlerime yaşlar doldu...
öyle çok istiyorumki rabbim vakti zamanı gelince imnş banada nasip eder hayrlı bir evlat:CüvCüv: :CüvCüv:

Rabbim şu mubarek günde sen ve senin gibiler için ettiğimiz dualrı duysun inşallahh..meleğine tez zamanda kavuştursun..Özlemiminde öylee..

rose sarı kabak kafa oğluşumu yerim benn:1hug:a.s.

ana kral çıplak kızzz söleyen olmamaıştır ben sölimm>:))))))) gelinimi ne halalre sokmuş uyuss na mahrem diye bişey avr demii:umursamaz::nazar:

EERENE YORUMLAR ıÇıN TEŞKÜRLER TEYZOŞLARIII..
DURUYA BAK YA MAŞALAH TONTIKIMEEE ÇOK TATLIII HERZAMANKI GIBIMMMMMMM opuyorumnanaktan

7150.jpg
[/url][/IMG]
7155.jpg
[/url][/IMG]

bizde kıskandık genciza gibi havuzumuza atladıkkaydirigubbakcemile3

üstteki resimde ne yapıyorrrrr:1shok:

havuza tersmi atlıyorsunuz birde havuz nerdee koltuk başındamıı:1rolleyes:

ne zamandır yokuz ama pekte hareketlilik olmamış tatildemiyizz hepimiz :) resimler 1.5 ay önceden yoksa saçlarımız çok uzadı teyzeleri pc ye atayım yeni resimlerinide eklicem.

img0128rxv.jpg

img0511w.jpg

Back