• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

kızlar bütün prens ve prensesler çok tatlı maşallah :nazar: ömer doğu yu ekleyemiyorum ne zamandır o kadar yoruyorki beni,foto felar çekemiyoruz gamyoncuiremsu

perıcık snaımteşekkürlerr tabı yurumeye başladı sıpa dur durak bılmıyor demıı bızımde o gunlerım yakındırr allah hepimize kolaylık versınnnn

ve ömişin saçları giderrr :)

img0003x.jpg

anam ömerciğe bak yirim seni nasılk değişik olmuş bend eilk doğukann saçlarını kestiğimde o gitti sanki başka bir çocuk gelmişti..sonra uzadı bu seferde uzuna alışamadık devamlı kısaltıyoruzz....

maşallahh tosunaaa

anam ömerciğe bak yirim seni nasılk değişik olmuş bend eilk doğukann saçlarını kestiğimde o gitti sanki başka bir çocuk gelmişti..sonra uzadı bu seferde uzuna alışamadık devamlı kısaltıyoruzz....

maşallahh tosunaaa

teşekkür ederiz tekno teyzesi valla değişik geldi bana da ama seviyorum her halini :asigim:

oyyyy kıyamam yazı getirmişiş ömerr maşallahhh kabak kafalımıza;)

getirdik valla benimki zaten pek giyinmeyi sevmiyodu çok sevindi bu işe :)

saçlar gidince değişmiş ömer biraz.
çok guzeldi saçları ya,niye kestirdiniz :D
bizim kızların sacı niye uzamıyor ki ya ...

yine uzıcak teyzesiii :) herkes çok kızdı valla büyük tepki aldım sırnaşık şey bi daha kestirmicem sösss :)

maşallah ömere valla bencee iyi olmuş kestirmekk gürleşirrr..birde sıcakta yanmaz çocuk..

sule maşallah kuzuna yürüyorr demii ne güzel bakalım bizimksi ne zamn yürüyecek..
sengözlerimebaksanab

Back