• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

slm kızlar bizde geldik vakit buldukça bende resim koymaya çalışırım hepinizin bebekleri çok güzel maşallah :nazar:ismim arzu oğlum yağız 3 aylık teyzelerikaydirigubbakcemile

hoşgeldin canımm...oğluşun çok tatlı maşallahh..tulumunu yesinler....yağız beye maşallahh....

arzu ercan maşallah kısss sen ona 3 aylık deme 5 aylık de tosun tosun
tulumunada bayıldımmmm

slm kızlar bizde geldik vakit buldukça bende resim koymaya çalışırım hepinizin bebekleri çok güzel maşallah :nazar:ismim arzu oğlum yağız 3 aylık teyzelerikaydirigubbakcemile

ayy canım benim çok tatlı yaa gözleri yanakları... üzerindekide pek güzelmiş.... nazar deymesin :nazar:

BUGÜN BUNLARI GİYDİMM...

d66kq1.jpg

w700.png

maşallahh çok tatlı bebişinnn:nazar::nazar::asigim:

Hepinizin bebekleri çok tatlı .allah hepsine sağlıklı,uzun ve mutlu bir ömür versin inşallah.öpüyorum bebişleri

tşkler canım altuğ unda çok şeker görünüyorr büyümüş küçülmüş delikanlı gibi maşallahh...

ayyy tulumunu yesinler benim kızımınkindenkaydirigubbakcemile
006ae8.jpg

w1632.png

Son düzenleme:
ay yesinler senin kızınııııı aya nerden aldınız o tulumlarıııı 10 aylık bebeklere göre olanı varmı :::::)

ay ay arkadaşımızda gelmiş dur ben emreye haber veriyim ::::::::::::::)
ama da bize araba oynamaya gelmediniz :)))

abisi hasta oldu ya yarın dktra ircez inşlah önemli bişi yoktur vüzcuudu kızarık kızarık noldu anlamadım ya ateşide vardı ama buuuuuugünde ateş yok kızarıklık var

Back