• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

b&m canım bebeğin ne kadarlık...bugün free takılmış ismi ne oğluşunun..maşallah oğluşuna bu arada...

maşallah bebekler pek tatlı benimki bütün gün pijamalarıyla dolaşıyor ya bu yüzden de dışarıya çıkınca biraz mızırdanıyor dışarı kıyafetleriyle rahatsız oluyor gaffur :)

rahata hepsi alışkın dışarıya çıkınca sıkıca giyinmek hoşlarına gitmiyor meleklerinn..:emir_bebek::ecrin_bebek::nazar:

Bizde sabah evden çıkarken...
bunları giydi teyzeleri :1hug: Şeniz

21027163183.jpg

teknolog canım bebeişim 10 gün sonra 9. ayını doldurmuş olucak buaaraa ismimiz yusuf emre teyseleri
seninki nekadarlık küçük korsanın ismi ne??
derman 05 kızın tam masallardaki gibi maşallh pamuk prenses pembiş pembişş

1-2 hafta öncede böyle biraz karısık biraz fadime takılmıştık :))

Bizde sabah evden çıkarken...
bunları giydi teyzeleri :1hug: Şeniz

21027163183.jpg
maşallah pembe prensese...

teknolog canım bebeişim 10 gün sonra 9. ayını doldurmuş olucak buaaraa ismimiz yusuf emre teyseleri
seninki nekadarlık küçük korsanın ismi ne??
derman 05 kızın tam masallardaki gibi maşallh pamuk prenses pembiş pembişş

4 .5 aylık nerdeysee..doğukan canımm...kızz fadimelikte yakışmış yusufcuğaa

allah bağışlasın canım cok tatlı oğlun
ne dersunn tabii yakuşur benum oğlimaaa ne yakuşmazz kii

maşallahh füsfüs büyümüş ben gördüğümden beri meleğin yaa..keşke küçük olsaydı oğluma isterdim kız ama farketmez büyüğünce fark kapanır nasılsaa..maşallahh..çokk çokkk şekerrr....

kız füsfüs alırım kızını one güleç yüz öyle yerim oni ben

ay çok tatlı çıkmış teknolog oğluşunn burnusuna bak şunun hamm ısırmak lasım

teşekürler canım..senin tosuncuk napıyorr..bugünde free mi takılıyorr paşakaydirigubbakcemile5yerimsenibena.s.:nazar:

Back