• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

dur önceki resimlerinden yollim oluşumun konu dışı olcek ammma

olsun ben onlara bakmaya bayılıyorumm..melek yüzlerine kurban olsunlar onlarınn..cennet kokulularr..

doğduğunda YAV NASSİ DOĞRMUŞUM BUNU BEN HALA ŞASIYORUM KENDŞME NASSİ ÇİKMİŞ BU UŞAK
12mart4be7.jpg

w800.png

1 aylık
11nisanrn6.th.jpg

2aylık
20mayshd0.th.jpg

4aylık
2temmuzde0.th.jpg

şimdiki hali
23kasm2gx9.th.jpg

DEĞİŞİME BAKARMISIN YAA :)))

Son düzenleme:
Maşallah bebişlere Allahüteala nazardan kem gözden korusun....Çok şeker hepside:))

bm canım şimdi gördüm resimleri maşallah oğluşuna...kaç kg doğdu?? normal doğummuydu...resimlerde baya büyük görünüyorlar yakın çekim olduğu içinn...ama değişim hayret verici gerçektenn ben bile oğluşumun resimlerine bakarken şaşıyorumm...kii daha 4 aylık dahaa:)

teknolog ah ahhh heç sorma 4.350 doğdu ve normal doğum ne ççektimmm..benim tosun iriydi baya tonton diildi ama kemik gelişimi ve boy sınırdaydı anlıcan dktr bile sasırdı 4.350 durmuyo dedi defalarca tarttı kemiklerininn ağır oldunu anladılar
ama iykide normal doğurmuşum diyorum onu gördüm an okadar güzeldiki o kadar acıdan ıkınmadan sonra

tebrikler canımm..tosuncuk bir oğluşun olduğu için ben o güzelliği hiç tadamadım benimkilerin 3de sezeryann...

teknolog kıss oğlun büymüşmü neee cok yakışıklı olmuş heee maşallah
araba oynamaya gelin bize tanışsın tosunlar :))

tosuncuk oldu teyzesi...saçlar sıfırlandı ondan bandana taktık delikenlı gibi görünüyo sıpa:))

biz hep spor takılıyok evde daha rahat oluyoz böle
adda giderken çekersek onuda koyarım
16aralk2fy5.jpg

w800.png

arkadalar direk fotorafı nasıl koyuyorsun bana anlatırmısınız ben koyamıyorum bana yardım edebilirmisiniz tarif ederseniz sevinirim

canım imageshack.com a gir
resmini yükle host it yaptıktan sonra
yeni bir sayfa ve yüklenen resmin çıkacak
açılan resmin üzerine tıkla
yeni bir sayfa açılacak
orda yandaki form 1 form 2 onlardan birini copy yap buraya ekle...sevgiler...

:sm_cool::sm_cool:Kıslaaaarrrrr Allah bağışlasın ne gusel kıslar ne yakısıklı erkekler yafs...melekleriniz cok tatlı cok sewımlııı....Rabbım nazardan korusun onlarıı:Saruboceq::nazar:ne gusel cıcılerı yaaa..içiç içime sıgmadı bakarken resımlere...mucize bunlar ya yaradanın mucuzesiii....ne ozendım sıze...:asigim:Allah bagışlasın yawrularınızı..sewgılerrr...

:sm_cool::sm_cool:Kıslaaaarrrrr Allah bağışlasın ne gusel kıslar ne yakısıklı erkekler yafs...melekleriniz cok tatlı cok sewımlııı....Rabbım nazardan korusun onlarıı:Saruboceq::nazar:ne gusel cıcılerı yaaa..içiç içime sıgmadı bakarken resımlere...mucize bunlar ya yaradanın mucuzesiii....ne ozendım sıze...:asigim:Allah bagışlasın yawrularınızı..sewgılerrr...

saol canımm..hepsi birbirinden güzel gerçekten..bebek kıyafetleri rengarenkk artık eskisi gibide değil eskiden tek düze kıyafetlerdi şimdi herşeyy çok cicili bicili çeşitte çok...a.s

Back