• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

aynen arkadaşım kafa kalmadıki:)))) saolasın kimsede uyarmamış hee:))SEN OLMASAN BEN BİLE FARKKETMEMİŞTİM SAOL CANIMM..

yusuf emrede dün vew bugün böyleydi :)))))))
34698303.jpg

Son düzenleme:
ysuf emreye maşallah saçlar nasılda uzamış ölee birde resimlerde nasıl farklı çıkmışş...

b&m allah nazardan saklasın oğluşunu çok yakışıklı bu yaaa öp benim için kuzuyu:)

arkadaşlar merhaba uzun zamndır giremiyodum buraya ama geçmişe baktım butun bebişler çok tatlı yine maşallah :nazar::nazar: buda bizim pazar gezmemiz kızım arabaları pek bi sevdi zaten her gören erkek zannediyo delikafadulden :roflol:

pagehk8.jpg

bebeişlerin hepside birbirinden tatlı maşallah.
iyi bari ikra örümcek adamdan korkmamış, bazı bebekler korkar öyle şeylerden :)

yok canım ne korkması sevdi bile diyorum ben bu kız erkek gibi :roflol::roflol::roflol:

hepsine 40 bin kere maşallah çok ama çok tatlı yavrularınız..
acaba seneye bu zamanlar bende böyle görebileckmiyim yavrumu çok merak ediyorum nasıl olucak onunlayken.....

hepsine 40 bin kere maşallah çok ama çok tatlı yavrularınız..
acaba seneye bu zamanlar bende böyle görebileckmiyim yavrumu çok merak ediyorum nasıl olucak onunlayken.....

ay canım benim
bak bi tuhaf oldu içim bende hamileyken hepöyle derdim
acaba oğlumu görebilicemmmi.eve getirdiğimizde ne hissedicem artık sabahları yanlız uanmıcam vs. bisürü düşünce
sende görürüsün inşlh
ne kadarlık hamilesin

kızım bugün sabah uyandı, böyleydi:

spa0855cn5.jpg

w480.png

resmini çektim yatırdım kustu :(( üzerini değiştim. bunları giydi :

19022009tx9.jpg

w600.png

sonra yine kustu :(( yine üzerini değiştim, bu kez çekmedim, yine kusarsa diye bekledim ama bu seferde uyudu :))
bi uyansın bakalım niye kustuğunuda anlayamadım. hiç yapmazdı :(

Back