• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

kızım bugün sabah uyandı, böyleydi:

spa0855cn5.jpg

w480.png

resmini çektim yatırdım kustu :(( üzerini değiştim. bunları giydi :

19022009tx9.jpg

w600.png

sonra yine kustu :(( yine üzerini değiştim, bu kez çekmedim, yine kusarsa diye bekledim ama bu seferde uyudu :))
bi uyansın bakalım niye kustuğunuda anlayamadım. hiç yapmazdı :(

anam ben bu karagözlü koca kafayı görmedim maşallah ne tatlı bu böyle tam ısırmalık ayyyyyyyyy Şeniz

tşkler canımm..bizde rda opmuştukk bir ara hırsını alamadıı ısırdı yılanı:)))

asorti maşallah kuzuşunaa...pericik ordaki babaysa oğluşun babaya benzemiyor demkki sana çok benziyor maşallahh..

biz bayadır bakamıyoruz buraya maşallah bebişlere ne güzel buyumuşler rabbim hepsine uzun sağlıklı ömürler versin buda bizim dünkü halimiz :nazar::nazar::nazar:

kramizc.jpg

w640.png

Son düzenleme:
maşallah ikraa cım ne tatlı olmuş
genç kız olmuş ayol...
ne zamandır kendi ayaklarının üstünde öyle duruyor ela halen kalkamıyor ayaklarının üstüne dizlerinin üstüne kalkıyor o kadar:(

maşallah ikraa cım ne tatlı olmuş
genç kız olmuş ayol...
ne zamandır kendi ayaklarının üstünde öyle duruyor ela halen kalkamıyor ayaklarının üstüne dizlerinin üstüne kalkıyor o kadar:(

saolasın canım. tek başına ikra da kalkamıyo henüz benden tutunarak bazen kalkıyo ama ben koyduğum zaman 1 aydır duruyo desteksiz ayakda 10 sn. kadar durabiliyo sadece destekli durmaya alışık zaten

ikracım maşallah kuzuna yine duruyorya ona bak biizmkiler küçük ama tıkda yokdelikafadulden

aman benim kara üzüm gelmiş..yerim senin güler yüzünüü.sıpppaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

asorti maşallah kuzuşunaa...pericik ordaki babaysa oğluşun babaya benzemiyor demkki sana çok benziyor maşallahh..

evet canım baba :) evet hiç benzemiyor ama bunun dillendirilmesinden de hiç hoşlanmıyor doğrusu kaydirigubbakcemile3 bozuluyor babamız braz oğlu ona benzemediği için naniknanik

Back